originea genetica a omenirii
© CC0 / Pixabay

„Programul Olimp” a fost un vast proiect genetic în cadrul căruia au fost dezvoltate subprograme de tipul Orfeu, Perseu şi alte nume atribuite unor eroi mitologici.

Civilizaţia umană este plină de tot felul de mistere… Chiar şi la exterior putem observa foarte multe aspecte ce ne pot da de gândit la modul cel mai serios, dacă luăm în considerare doar diferenţele pigmentare de piele care ne clasifică în patru rase umane – cea albă, cea neagră, cea galbenă şi cea roşie.

Dincolo de asemenea aspecte ce fac diferenţa, în interiorul nostru suntem cu toţii la fel, dar nu în sensul de identici, ci în cel al rezervorului genetic uman care conţine toate caracteristicile speciei noastre. Noi ca specie suntem un proiect liran pus în aplicare în urmă cu sute de mii de ani. De factorul genetic liran sunt legate miturile iniţiatice, acestea fiind transpuse în vremea antichităţii în tot felul de poveşti şi legende, ale căror origini sunt chipurile greceşti…

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

Mitul lui Orfeu nu este de sorginte greacă, nicidecum, ci tracă şi îndesoebi geto-dacă. Liranii ca civilizaţie galactică sunt o ramură descendentă a Celor Dintâi care au venit pe Pământ. Proiectul lor de structurare a unei civilizaţii umane a pornit de aici din Carpaţi, şi dintr-o perspectivă de acest fel este evident că „însămânţarea” genetică a fost demarată de către lirani, doar că ulterior s-au amestecat reptilienii şi draconienii care au furat o parte din prototipurile umane.

Miturile orfice bazate pe existenţa lui Orfeu nu se referă neapărat la acesta, căci Orfeu era numele unui program genetic de civilizare, prin implementarea la nivelul aurei umane – la nivelul sufletului – a unor segmente informaţionale cuantice, al căror rol era acela de a crea sentimentele umane, acestea urmând să fie la un moment dat interactive. Deci vorbim despre „Programul Orfeu” dacă-l putem denumi aşa, acesta având rolul de a determina prin intermediul modulaţiilor sonore – apropo de lira lui Orfeu – noi conexiuni între suflet şi creier, pentru a determina ridicarea nivelului de inteligenţă.

Misterele orfice se referă aşadar nu la aşa zisa incursiune a unui om numit Orfeu în iad, pentru a-şi salva de acolo iubita, ci la purificarea sufletului uman cu ajutorul sunetelor armonioase, şi astfel să se obţină o nouă fiinţă umană îmbunătăţită. Rostul unui asemenea proces coordonat de către lirani şi pleiadeeni  era acela de a înfiinţa ulterior o şcoală spirituală în care cei capabili urmau să asimileze informaţiile spirituale de acest fel, şi să le folosească pentru a dezvolta comunităţile existente în multe locuri din Tracia.

Aşa zisa incursiune a lui Orfeu în iad pentru a-şi salva iubita de acolo, reprezintă în realitate descrierea epică a procesului iniţiatic spiritual, al celui care coboară în profunzimea fiinţei sale pentru a-şi descoperi partea sa pasivă, feminină, pe care trebuie să o aducă la lumină.

Partea de energie feminină Yin din noi este sursa creativă care ne oferă posibilitatea de a evolua, iar energia Yang fiind asociată cu corpul fizic, indiferent că suntem bărbaţi sau femei, este vehiculul prin care energia creativă se exprimă. Acesta a fost doar unul dintre programele genetice proiectate de către lirani şi pleiadeeni, pentru că în realitatea întregul program de civilizare şi inginierie genetică a avut o denumire care a ajuns până la noi sub numele de „Legendele Olimpului”, în realitate fiind vorba de „Programul Olimp”, un vast proiect genetic în cadrul căruia au fost dezvoltate subprograme de tipul Orfeu, Perseu şi alte nume atribuite unor eroi mitologici. Aşa cum şi astăzi unor proiecte ştiinţifice şi militare li se atribuie diferite nume.

Naţiunile europene de azi, dar şi cele din cele două Americi, sunt prin timp urmaşii unor combinaţii genetice între naţiuni, astfel încât dintr-o asemenea simbioză genetică să rezulte tipuri de hibrizi umani foarte bine adaptaţi, din toate punctele de vedere, la ce va urma peste câteva sute de ani. Şi depre asta vom continua să explicăm în numărul următor…

Următorul episod<< Originea genetică a omenirii – Prototipul Homo Sapiens (II)Originea genetică a omenirii – Hibridizarea socială (IV) >>
Acest articol face parte 3 din 8 seria Originea genetică a omenirii
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile