originea genetica a omenirii
© CC0 / Pixabay
Timp estimat de citire: 3 minute

Acum când aproape toate ţările lumii sunt organizate într-un conglomerat politic-economic-social se apropie o altă etapă evolutivă prin care trebuie să trecem.

Contactul civilizaţiei umane cu alte specii inteligente şi avansate de oriunde din galaxie, Marele Contact aşa cum l-a numit mass-media mondială, cercurile ştiinţifice şi opinia publică în general, este încă o problemă ce este dezbătută cu asiduitate, în speranţa că i se va elucida motivul pentru care întârzie să se producă.

Să fie faptul că deşi avem tehnologie deja performantă, computere şi roboţi care deja devin umanoizi, nu avem încă nivelul 1 de civilizaţie pentru că de abia suntem pe la 0,74?

Să fie diferenţele de mentalitate şi de atitudine dintre cele trei rase principale ale noastre?

Se pare că acestea stau la baza stării de lucruri în interiorul societăţii planetare, căci deşi s-au depăşit de câteva decenii diferenţele rasiale şi religioase, toutşi undeva în profunzimea ADN-ului uman se află segmente informaţionale care, în ciuda unei vieţi de convieţuire paşnică între cele trei rase umane, poate menţine undeva în subconştient tensiunea determinată de lupta de clasă din perspectiva aspectului diferit faţă de ceilalţi – chinezii faţă de europeni, africanii faţă de thailandezi şi aşa mai departe. Adică după culoarea pielii.

Articolul precedentDereglările corpurilor subtile ale aurei – IX
Articolul următorSoarele şi „uzina celulară” – I
Magic şi mistic, două căi complementare prin care adună informaţia şi o transpune ştiinţific şi ezoteric într-o largă paletă informaţională pe înţelesul tuturor. Meer Lyn are o personalitate asemănătoare unui jongleur ancestral.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile