originea genetica a omenirii
© CC0 / Pixabay

În prezent asistăm la o acţiunea de curăţare din partea Mişcării Rezistenţei a Sistemului ocult care a fost pus la punct din 1776 până acum.

De-a lungul ultimilor 20 de ani s-au realizat foarte multe studii de către echipe de geneticieni din Statele Unite, Marea Britanie, Franţa, Japonia, Germania şi China. Studiul demarat în Statele Unite şi denumit Proiectul Genomul Uman, despre care aţi mai citit în revistă, a pus în evidenţă faptul că aproximativ 90% din rezervorul genetic al speciei umane conţine ADN care nu-şi are originea în specia noastră şi nici în alte vieţuitoare de pe Pământ. Cu alte cuvinte este din afara Pământului.

Acest procent de aproximativ 90%, având o origine nepământeană, poate fi atribuit intervenţiei altor civilizaţii care au contribuit la mixarea zestrei genetice umane. Aşa cum am spus, civilizaţii din Pleiade, din Orion, din sistemul stelar Sirius, din Arcturus şi din alte sisteme stelare precum Zeta Reticulis şi Alfa Draconis. Civilizaţia ostilă din Alfa Draconis a cucerit-o cândva demult pe cea a Griiilor, pe care i-a subordonat ierarhic din toate punctele de vedere.

Am făcut această scurtă referire la unele evenimente petrecute în istoria galactică a civilizaţiilor, pentru a înţelege următorul aspect.

Toate civilizaţiile cotropite de către cei din Alfa Draconis – Draconienii – au fost ulterior modificate genetic. Din acestă perspectivă este clar că la un moment dat influenţa lor a ajuns şi aici pe Pământ. Dacă specia noastră Homo Sapiens are 90% ADN care nu-i aparţine, cum am putea stabili care sunt segmentele introduse de alte civilizaţii în geneticul nostru?

CONȚINUT DEDICAT ABONAȚILOR
Următorul episod<< Originea genetică a omenirii – VIOriginea genetică a omenirii – VIII >>

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?