originea genetica a omenirii
© CC0 / Pixabay

Dacă vorbim despre originea genetică a naţiunilor lumii, putem lua în calcul multe scenarii, unele dintre acestea având chiar o credibilitate destul de mare.

Felul în care noi oamenii Pământului ne trăim viaţa cotidiană este unul foarte fascinant şi foarte interesant în acelaşi timp. Avem în fiecare zi multe alegeri, pe care le facem mai mult sau mai puţin în cunoştinţă de cauză. Dincolo de tabieturile personale, fiecare dintre noi ne confruntăm tot zilnic, cu fel şi fel de situaţii şi probleme. De unde apar toate acestea, dacă noi ne propunem de fiecare dată să le rezolvăm? Ştiţi cum este vorba aceea, termini una şi apare alta, de parcă probleme altceva n-au ce face decât să ne pândească pe noi şi apoi să ne sară în faţă surprinzător făcându-ne în ciudă.

Chestiunea care se pune în discuţie nu este de ce apar toate problemele astea, ci cine le generează? Pentru că dacă în mod normal, la toate nivelele societăţii se lucrează pentru rezolvarea lor sub toate aspectele, atunci la un moment dat n-ar mai trebui să existe probleme nicăieri în lume. Dar ele continuă să persiste! De ce se întâmplă aşa?

Dacă suntem 7 miliarde şi ceva de fiinţe umane care zilnic avem atâtea şi atâtea activităţi, cum de nu suntem capabili să ajungem la un moment dat la rezolvarea problemelor pentru toată lumea?

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.

Următorul episod<< Originea genetică a omenirii – VII

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?