originea genetica a omenirii
© CC0 / Pixabay
Timp estimat de citire: 3 minute

Dacă vorbim despre originea genetică a naţiunilor lumii, putem lua în calcul multe scenarii, unele dintre acestea având chiar o credibilitate destul de mare.

Felul în care noi oamenii Pământului ne trăim viaţa cotidiană este unul foarte fascinant şi foarte interesant în acelaşi timp. Avem în fiecare zi multe alegeri, pe care le facem mai mult sau mai puţin în cunoştinţă de cauză. Dincolo de tabieturile personale, fiecare dintre noi ne confruntăm tot zilnic, cu fel şi fel de situaţii şi probleme. De unde apar toate acestea, dacă noi ne propunem de fiecare dată să le rezolvăm? Ştiţi cum este vorba aceea, termini una şi apare alta, de parcă probleme altceva n-au ce face decât să ne pândească pe noi şi apoi să ne sară în faţă surprinzător făcându-ne în ciudă.

Chestiunea care se pune în discuţie nu este de ce apar toate problemele astea, ci cine le generează? Pentru că dacă în mod normal, la toate nivelele societăţii se lucrează pentru rezolvarea lor sub toate aspectele, atunci la un moment dat n-ar mai trebui să existe probleme nicăieri în lume. Dar ele continuă să persiste! De ce se întâmplă aşa?

Dacă suntem 7 miliarde şi ceva de fiinţe umane care zilnic avem atâtea şi atâtea activităţi, cum de nu suntem capabili să ajungem la un moment dat la rezolvarea problemelor pentru toată lumea?

Articolul precedentDereglările corpurilor subtile ale aurei – XII
Articolul următorSoarele şi „uzina celulară” – IV
Magic şi mistic, două căi complementare prin care adună informaţia şi o transpune ştiinţific şi ezoteric într-o largă paletă informaţională pe înţelesul tuturor. Meer Lyn are o personalitate asemănătoare unui jongleur ancestral.
5 1 votează
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile