Orion Sirius
© Bigstockphoto
Timp estimat de citire: 4 minute

Cei cu originea spiritului în Orion şi Sirius, veniţi la ciclul reîntrupărilor pe Pământ, au o personalitate puternică, idealurile şi credinţele lor fiind fundamentate pe o manifestare puternică.

Fecare spirit care a fost creat în acest univers a primit în structura sa un program asemănător cu ADN-ul, care determină derularea lor ca existenţă. Este un lucru uşor de înţeles că spiritele, aşa cum suntem noi aici pe Pământ, nu sunt menite să trăiască neumărate vieţi doar într-un sistem stelar.

Sistemul nostru solar are 10 planete principale, şi conform cu mesajele multor mediumi şi cu informaţiile din străvechime păstrate în arhivele vechilor culturi, se pare că pe lângă planetele fizice există în interiorul sistemului solar şi planete pe alte coordonate dimensionale.

Ca urmare, putem să ne imaginăm că fiecare dintre noi a trecut la un moment dat prin mai multe lumi, ca un voiaj galactic în urma căruia am acumulat o imensă experienţă. Desigur că şi aici este mult de discutat şi probabil acest subiect îl vom dezvolta în numerele viitoare ale revistei pentru a lărgi cunoaşterea de care cu toţii avem nevoie. Dar cu certitudine spiritul nostru a trăit preponderent mai mult într-un sistem stelar sau altul, conform cu gradul de vibraţie şi compatibilitate cu specificul acelor lumi din respectivul sistem stelar.

În numărul anterior am descris originea spiritului arcturian şi pleiadean, pe baza criteriilor de recunoaştere a acelor aspecte care din spirit se reflectă în personalitatea noastră.

Experienţa acumulată în alte sisteme stelare se reflectă aici în felul nostru de a fi, în lumea terestră. Pe acest considerent avem pe Pământ în civilizaţia noastră mai multe grupe, venite aici la întrupare din diferite sistemele stelare, şi faptul că există mai multă sau mai puţină înţelegere între oameni se datorează tocmai unei asemenea realităţi.

Deşi pe dinafară arătăm cu toţii la fel, la interior ca structură şi program ADN stelar suntem diferiţi, de aceea de exemplu la nivel de relaţii interstatale există oameni politici compatibili ca frecvenţă vibraţional-spirituală care se înţeleg între ei, deşi pot reprezenta naţiuni cu interese cu totul diferite, şi există de asemenea oameni politici care nefiind compatibili între ei, provoacă la nivel internaţional tot felul de disensiuni şi evenimente nefaste.

Să zicem pe scurt despre cei din oculta mondială care au acaparat de generaţii întregi bogăţiile lumii şi controlează omenirea prin diferite mijloace, că spiritele lor provin cu certitudine din sistemul stelar Draco unde spiritele reptiliene şi-au făcut o bază în urmă cu sute de mii de ani.

Ar fi interesant să desluşim în ce fel un spirit dintr-o altă lume vine la întrupare pe Pământ, ce fel de mecanism sau lege divină determină acest proces de transfer al acelui spirit dintr-o lume în alta la distanţe de zeci şi chiar sute sau mii de de ani lumină.

Ne vom ocupa în numerele viitoare ale revistei de aşa ceva, deocamdată să ne continuăm periplul descrierilor pentru ca în funcţie de elementele specifice să vă recunoaşteţi originea patriei stelare din care spiritul vostru vine. Din cărţile lui Sal Rachele, dacă le-aţi citit, aţi putut înţelege ce fel de lumi stelare sunt cele de acolo.

Cei cu originea spiritului în Orion şi Sirius, veniţi la ciclul reîntrupărilor pe Pământ, au o personalitate puternică, idealurile şi credinţele lor fiind de asemenea, fundamentate pe o puternică manifestare.

Una dintre principalele caracteristici ale celor cu originea spiritului în Orion/Sirius este aceea că pun multe întrebări.

Orion Sirius
Sirius/Orion – Viziune artistică. Energia din Sirius este adeseori caracterizată ca o energie a bucuriei, a puterii și a rafinamentului. Energia din Orion este utilă vindecărilor emoționale negative, vindecarea “umbrelor” interioare și pentru derularea proiectelor complexe.

Acest aspect derivă din nevoia lor intensă de a şti şi înţelege cauza din interiorul lucrurilor. De aceea orionienii, indiferent de nivelul lor social şi de domeniul de activitate, analizează intens comportamentul uman în nevoia lor de a înţelege asemenea realităţi. Desigur că o astfel de atitudine a celor cu origine orioniană îi poate face pe cei din jur să fie foarte circumspecţi, deoarece există mereu tendinţa de a interpreta acest tip de comportament drept o atitudine de suspiciune, o curiozitate care poate da naştere la animozităţi dacă este împinsă prea departe.

Este foarte important de ştiut în privinţa celor cu asemenea origini spirituale în Orion că au tendinţa în general de a manevra minţile celor din jur datorită intenţiei lor de a obţine informaţii prin a-i determina pe cei din jur, într-un fel sau altul, să-şi dezvăluie unele aspecte personale. Deci un fel forţare a liberului arbitru într-un mod persuasiv şi persistent. În categoria asta întâlnim de exemplu mulţi realizatori de show-uri TV.

Orionienii merg mai mult pe mental şi prea puţin pe suflet.

De altfel şi din informaţiile transmise de mulţi mediumi se ştie la ora actuală despre specificul orionian/siriusian că în vechime şi chiar şi în prezent sunt acea grupare de spirite care s-a ocupat pe Pământ, în interiorul civilizaţiei umane, de războaie şi spionaj. Din acest motiv orionienii merg mai mult pe mental şi prea puţin pe suflet.

O altă caracteristică a lor este nevoia de a-şi impune punctul de vedere.

Deseori se implică în tot felul de polemici uneori aprinse, pentru că vor să impună celorlalţi în mod forţat respectul pentru asemenea puncte de vedere exprimate. Cum s-ar zice mai pe româneşte, ar vrea întotdeauna să aibă ultimul cuvânt. Şi mai mult de atât, de multe ori persistă în a-i convinge pe cei din jur că ei – orionienii – au dreptate întotdeauna. Ei trebuie să înveţe lecţia echilibrului şi a înţelegerii, deschizându-se pe partea emoţională pentru a-i înţelege pe ceilalţi.

Pe de altă parte, cei cu tipologie spirituală orioniană/siriusiană au o mare sete de cunoaştere şi este posibil să fie frustraţi uneori dacă alţii nu le împărtăşesc punctele de vedere şi această atitudine care presupune curiozitate şi explorare. Mulţi pământeni cu spirit orionian/siriusian sunt perfecţionişti care împing la extreme această atitudine. De aceea ei de multe ori pot observa ceea ce mulţi alţii nu reuşesc să observe într-o problemă sau o situaţie dată.

Următorul episod<< Arcturian sau pleiadean?Steaua Vega >>
Articolul precedentSecretele zerului de vacă
Articolul următorADN-ul, un program viu – I
Prin viziune şi profunzime aduce la suprafaţă din miezul ezoteric al misterelor aspectele care pot fi înţelese de către toţi cei pasionaţi de spiritualitate. Este redactor şi colaborator la revista COSMOS încă din 2006 şi preferă anonimatul pentru că nu-i plac autografele.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile