Orion Sirius
© Bigstockphoto

Orion şi Sirius – putere şi rafinament.

Fecare spirit care a fost creat în acest univers a primit în structura sa un program asemănător cu ADN-ul, care determină derularea lor ca existenţă. Este un lucru uşor de înţeles că spiritele, aşa cum suntem noi aici pe Pământ, nu sunt menite să trăiască neumărate vieţi doar într-un sistem stelar.

Sistemul nostru solar are 10 planete principale, şi conform cu mesajele multor mediumi şi cu informaţiile din străvechime păstrate în arhivele vechilor culturi, se pare că pe lângă planetele fizice există în interiorul sistemului solar şi planete pe alte coordonate dimensionale.

Ca urmare putem să ne imaginăm că fiecare dintre noi a trecut la un moment dat prin mai multe lumi, ca un voiaj galactic în urma căruia am acumulat o imensă experienţă. Desigur că şi aici este mult de discutat şi probabil acest subiect îl vom dezvolta în numerele viitoare ale revistei pentru a lărgi cunoaşterea de care cu toţii avem nevoie. Dar cu certitudine spiritul nostru a trăit preponderent mai mult într-un sistem stelar sau altul, conform cu gradul de vibraţie şi compatibilitate cu specificul acelor lumi din respectivul sistem stelar.

În numărul anterior am descris originea spiritului arcturian şi pleiadean, pe baza criteriilor de recunoaştere a acelor aspecte care din spirit se reflectă în personalitatea noastră.

Experienţa acumulată în alte sisteme stelare se reflectă aici în felul nostru de a fi, în lumea terestră. Pe acest considerent avem pe Pământ în civilizaţia noastră mai multe grupe, venite aici la întrupare din diferite sistemele stelare, şi faptul că există mai multă sau mai puţină înţelegere între oameni se datorează tocmai unei asemenea realităţi.

Deşi pe dinafară arătăm cu toţii la fel, la interior ca structură şi program ADN stelar suntem diferiţi, de aceea de exemplu la nivel de relaţii interstatale există oameni politici compatibili ca frecvenţă vibraţional-spirituală care se înţeleg între ei, deşi pot reprezenta naţiuni cu interese cu totul diferite, şi există de asemenea oameni politici care nefiind compatibili între ei, provoacă la nivel internaţional tot felul de disensiuni şi evenimente nefaste.

Să zicem pe scurt despre cei din oculta mondială care au acaparat de generaţii întregi bogăţiile lumii şi controlează omenirea prin diferite mijloace, că spiritele lor provin cu certitudine din sistemul stelar Draco unde spiritele reptiliene şi-au făcut o bază în urmă cu sute de mii de ani.

Ar fi interesant să desluşim în ce fel un spirit dintr-o altă lume vine la întrupare pe Pământ, ce fel de mecanism sau lege divină determină acest proces de transfer al acelui spirit dintr-o lume în alta la distanţe de zeci şi chiar sute sau mii de de ani lumină.

Ne vom ocupa în numerele viitoare ale revistei de aşa ceva, deocamdată să ne continuăm periplul descrierilor pentru ca în funcţie de elementele specifice să vă recunoaşteţi originea patriei stelare din care spiritul vostru vine.

Din cărţile lui Sal Rachele, dacă le-aţi citit, aţi putut înţelege ce fel de lumi stelare sunt cele de acolo.

Cei cu originea spiritului în Orion şi Sirius, veniţi la ciclul reîntrupărilor pe Pământ, au o personalitate puternică, idealurile şi credinţele lor fiind de asemenea fundamentate pe o puternică manifestare.

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.

Următorul episod<< Arcturian sau pleiadean? – ISteaua Vega – III >>

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?