Onorați-vă Sensul, onorați-vă Orizontul și în acest fel vă veți d

Când Orizontul devine una cu Calea, cele două se contopesc în devenirea spirituală unică și înfăptuită cu fiecare pas.

La bună găsire, oameni ai neamului nostru!

Viața voastră devine un proces din ce în ce mai interesant, pe măsură ce linia temporală principală a civilizației voastre avansează, încet, către modelul care vă va configura viitorul. Chiar dacă foarte mulți dintre voi v-ați gândit la ceea ce ar putea urma, din perspectiva liniei temporale individuale și a lucrurilor pe care fiecare dintre voi vi le-ați propus să le îndepliniți.

Dar până acolo vă spunem alte aspecte ale lucrurilor care stau cuminți în fața voastră, și care așteaptă fiecare în felul său să le abordați atunci când e vremea fiecăruia dintre ele. Ceea ce vă așteaptă este acolo, mereu prezent la orizont. Dar ce este orizontul, din perspectiva spirituală? Este acel țel propus în momentele voastre de luciditate a conștiinței, când înțelegeți importanța unor asemenea lucruri necesare pentru evoluția voastră.

La fel cum este atunci când călătoriți, când linia fixă a orizontului pare a fi tot acolo, dar la fel de îndepărtată și de nemișcată, așa este și în ceea ce privește parcursul vostru evolutiv. Voi priviți din când în când către orizontul devenirii voastre și știți că aveți mulți pași de parcurs. Nu scrie nicăieri câți pași trebuie parcurși, căci fiecare are țelul său spiritual, conform menirii sale, însă acest orizont spiritual este întotdeauna acolo, așteptând să fie împlinit. Din acest punct de vedere, oricât de mulți pași faceți, linia acestui orizont rămâne tot acolo. Și atunci este important – orizontul acesta fiind însăși potențialul la care trebuie să ajungeți – să vedeți acest aspect ca pe un Sens. Ați auzit deseori în viața voastră expresia „Scopul scuză mijloacele”. Ei bine, dragii noștri, este o expresie a altor rase și specii care prea puțin au evoluat și care nu respectă neapărat liberul arbitru ca și concept spiritual. Dar pentru voi, scopul este țelul spiritual, și dacă orizontul spiritual este țelul vostru, mergând mereu către el, către această linie a propriului orizont spiritual, veți realiza la un moment dat că într-adevăr vă aflați pe Cale. Și când Orizontul devine una cu Calea, cele două se contopesc în devenirea spirituală unică și înfăptuită cu fiecare pas, cu fiecare emoție, cu fiecare gând și cu fiecare trăire dedicată acestui aspect trăit în voi, de către fiecare dintre voi înșivă.

Onorați-vă Sensul, onorați-vă Orizontul și în acest fel vă veți deschide singuri mersul pe Cale. Și în cele din urmă veți înțelege sensul cuvintelor lui Iisus, când a spus că el este ”Calea, Adevărul și Viața”. Fiecare dintre voi, a vrut el să spună, sunteți Calea, Adevărul și Viața. Pentru că fiecare dintre voi, așa cum sunteți fiecare, purtați ca și Iisus, în acel „Eu Sunt” din suflet, Lumina Lumii. Cel mai mare dar al Creatorului pentru fiecare dintre voi!

Noi suntem cu voi întotdeauna! Noi suntem Stră-Bunii!

Articolul precedent„Dacă Dumnezeu ar fi dat porcului coarne, răsturna pământul”
Articolul următorPuțină istorie galactică – Războaiele Orion
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
5 1 votează
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile