Confederația Galactică
Ashtar, reprezintă arhetipul colectiv al Comandamentului Confederației Galactice și este perceput având o Prezență binevoitoare, blândă și foarte loială. Prezența sa se manifestă diferit în funcție de gradul de vibraţie al fiecăruia și de dimensiunea unde are "loc" contactul. El poate fi perceput sub forma unui tânăr cu o înfățișare christică, blândă sau sub forma unei sfere luminoase. Cei care au avut un contact energetic cu această ființă sunt marcați pe viață deoarce vibrația acestei entități este asemănătoare extazului.

S-a considerat probabil de către conştiinţe mai raţionale şi mai inteligente decât omul că era timpul ca pământenii să primească o serie de răspunsuri la semnalele trimise în imensitatea spaţiului cosmic.

Modul în care civilizaţia umană evoluează cam lasă de dorit, cel puţin din punctul de vedere al raselor galactice care ne supraveghează şi ne ajută.

De ce lasă de dorit?

Pe de-o parte pentru că 7 miliarde şi ceva de fiinţe umane, deşi deţin inteligenţă şi raţiune, se lasă manevrate la nivel mental, în multe privinţe, de o minoritate şmecheră, ostilă, avidă după bani, putere şi control – Illuminati.

Aceştia sunt o grupare care reuneşte deopotrivă mai multe curente de societăţi secrete.

Este greşit să credem că Illuminati ar fi doar un grup separat, care ar acţiona diferit faţă de alte grupări cu caracter similar.

Illuminati este numele generic al tuturor acestor grupări secrete, oculte şi ostile întregii civilizaţii umane.

Paradoxal este faptul că în structurile lor găsim tot oameni ca marea majoritate a oamenilor din lume, doar că aceştia care fac parte din Illuminati sunt oameni – în majoritatea lor – care vor să parvină, avizi după bani, putere şi privilegii, şi care spre deosebire de unii colegi de-ai lor din astfel de grupări, nu deţin cunoaştere esoterică.

Dacă vreme de decenii Illuminati au reuşit să menţină o sclavie mentală-spirituală asupra omenirii, folosind instrumentele mass-mediei moderne, pentru ca oamenii Pământului să aibă impresia că suntem singuri în univers şi deci ce rost avea să-şi pună tot felul de întrebări în acest sens, iată că de vreo 15 ani încoace şi-a făcut apariţia o modalitate de contact între civilizaţia umană şi altele din spaţiul galactic. Şi mă refer la cercurile din lanurile de culturi, care au apărut tot mai des în mai multe ţări ale lumii, inclusiv la noi în zona Aradului în anii 90.

Aceste modele care apar trasate perfect au fost la început privite cu suspiciune. Se considera că erau farse ale unor pasionaţi de ozenologie ori ale fanaticilor OZN, care intenţionau să-şi atragă faimă asupra lor. Curând însă o asemenea probabilitate s-a dovedit nulă, deoarece pe măsură ce au trecut anii, tot mai multe cercuri au apărut în lanurile de culturi.

Totul a început în Anglia şi mulţi poate se întreabă „de ce Anglia?”

Ei bine să ne reamintim că în Anglia se află Stonehenge, celebru monument străvechi, punct spiritual şi electromagnetic foarte important, aflat în conexiune cu Sarmisegetuza, cu Marea Piramidă din Egipt, cu Tiahuanaco, cu Machu Picchu, Chichen Itza şi desigur şi cu alte monumente similare care există pe glob în diferite zone ale lumii.

La început prin anii 90 când au apărut primele câteva cercuri în lanurile de culturi, modelele erau simple.

Cercetătorii s-au pus pe treabă odată cu apariţia în 2001 la Chibolton, Anglia, a unui model apărut în lanul de cultură de acolo, aproape identic cu cel al mesajului trimis în 1974 de către Carl Sagan şi echipa sa către presupusele civilizaţii extraterestre.

După 27 de ani răspunsul a venit sub forma unui asemenea desen în lanul de cultură din Chibolton.

S-a considerat probabil de către conştiinţe mai raţionale şi mai inteligente decât omul că era timpul ca pământenii să primească o serie de răspunsuri la semnalele trimise în imensitatea spaţiului cosmic.

De ce Ei au evitat un contact direct cu noi?

Gradul lor de inteligenţă le-a permis să înţeleagă faptul că un contact direct va fi defăimat imediat de către mass-media aservită Illuminţilor. Astfel au decis să comunice într-un mod premergător Marelui Contact prin asemenea modele din lanurile de culturi.

În acest fel ne determină pe noi toţi să ne punem mintea la contribuţie, pentru a descifra informaţiile conţinute în toate aceste desene, astfel încât să înţelegem limbajul universal al simbolurilor, pe care foarte multe civilizaţii extraterestre îl folosesc în comunicarea dintre ele. Şi întocmai ca elevii de clasa a I-a care încep să înveţe alfabetul, la fel şi omenirea Pământului e pusă să înveţe încet-încet un alfabet galactic premergător Marelui Contact.

Următorul episod<< OZN – avangarda Confederaţiei Galactice – IOZN – avangarda Confederaţiei Galactice – III >>

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?