Confederația Galactică
Ashtar, reprezintă arhetipul colectiv al Comandamentului Confederației Galactice și este perceput având o Prezență binevoitoare, blândă și foarte loială. Prezența sa se manifestă diferit în funcție de gradul de vibraţie al fiecăruia și de dimensiunea unde are "loc" contactul. El poate fi perceput sub forma unui tânăr cu o înfățișare christică, blândă sau sub forma unei sfere luminoase. Cei care au avut un contact energetic cu această ființă sunt marcați pe viață deoarce vibrația acestei entități este asemănătoare extazului.
Timp estimat de citire: 3 minute

S-a considerat probabil de către conştiinţe mai raţionale şi mai inteligente decât omul că era timpul ca pământenii să primească o serie de răspunsuri la semnalele trimise în imensitatea spaţiului cosmic.

Modul în care civilizaţia umană evoluează cam lasă de dorit, cel puţin din punctul de vedere al raselor galactice care ne supraveghează şi ne ajută.

De ce lasă de dorit?

Pe de-o parte pentru că 7 miliarde şi ceva de fiinţe umane, deşi deţin inteligenţă şi raţiune, se lasă manevrate la nivel mental, în multe privinţe, de o minoritate şmecheră, ostilă, avidă după bani, putere şi control – Illuminati. Aceştia sunt o grupare care reuneşte deopotrivă mai multe curente de societăţi secrete. Este greşit să credem că Illuminati ar fi doar un grup separat, care ar acţiona diferit faţă de alte grupări cu caracter similar. Illuminati este numele generic al tuturor acestor grupări secrete, oculte şi ostile întregii civilizaţii umane.

Paradoxal este faptul că în structurile lor găsim tot oameni ca marea majoritate a oamenilor din lume, doar că aceştia care fac parte din Illuminati sunt oameni – în majoritatea lor – care vor să parvină, avizi după bani, putere şi privilegii, şi care spre deosebire de unii colegi de-ai lor din astfel de grupări, nu deţin cunoaştere esoterică.

Dacă vreme de decenii Illuminati au reuşit să menţină o sclavie mentală-spirituală asupra omenirii, folosind instrumentele mass-mediei moderne, pentru ca oamenii Pământului să aibă impresia că suntem singuri în univers şi deci ce rost ar avea să-şi pună tot felul de întrebări în acest sens, iată că de vreo 15 ani încoace şi-a făcut apariţia o modalitate de contact între civilizaţia umană şi altele din spaţiul galactic. Şi mă refer la cercurile din lanurile de culturi, care au apărut tot mai des în mai multe ţări ale lumii, inclusiv la noi în zona Aradului în anii 90.

Aceste modele care apar trasate perfect au fost la început privite cu suspiciune. Se considera că erau farse ale unor pasionaţi de ozenologie ori ale fanaticilor OZN, care intenţionau să-şi atragă faimă asupra lor. Curând însă o asemenea probabilitate s-a dovedit nulă, deoarece pe măsură ce au trecut anii, tot mai multe cercuri au apărut în lanurile de culturi.

Totul a început în Anglia şi mulţi poate se întreabă „de ce Anglia?”

Articolul precedentSpeciile extraterestre umanoide – I
Articolul următorAnunnaki din spatele Illuminati – III
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile