Confederația Galactică
Ashtar, reprezintă arhetipul colectiv al Comandamentului Confederației Galactice și este perceput având o Prezență binevoitoare, blândă și foarte loială. Prezența sa se manifestă diferit în funcție de gradul de vibraţie al fiecăruia și de dimensiunea unde are "loc" contactul. El poate fi perceput sub forma unui tânăr cu o înfățișare christică, blândă sau sub forma unei sfere luminoase. Cei care au avut un contact energetic cu această ființă sunt marcați pe viață deoarce vibrația acestei entități este asemănătoare extazului.

O mare parte a acestor extratereştri care arată exact ca noi, au doar trupurile umane, căci spiritele lor nu sunt de origine terestră, ci stelară din diferite zone ale spaţiului galactic.

Pământul este o planetă pe care pot trăi foarte multe forme de viaţă, inclusiv extraterestre care provin din lumi asemănătoare cu a noastră. Căci cum altfel s-ar putea explica ipoteza de ultimă oră despre existenţa extratereştrilor printre noi, ba chiar având şi o înfăţişare umană?

Da, aţi citit bine, una dintre ultimele ipoteze despre prezenţa extratereştrilor printre noi este că din punct de vedere genetic s-au adaptat în ultimii 20 de ani pentru a avea o înfăţişare umană, astfel încât să fie la fel ca noi pe dinafară.

Singura diferenţă ar fi la nivelul aurei probabil, Ei având o vibraţie mult mai amplă.

Astrofizicienii dar şi adepţii OZN admit unanim faptul că asta s-ar putea să fie noua strategie adoptată de către o presupusă Confederaţie Galactică – în accepţiunea astrofizicienilor şi cercetătorilor fenomenului – despre care fanii şi adepţii admit că există undeva dincolo de atmosfera planetei noastre ca o formă de organizare a mai multor lumi.

Dacă lucrurile ar sta aşa, şi eu personal nu văd de ce n-ar sta chiar aşa într-o bună măsură, atunci societatea umană este deja influenţată în linia ei temporală de viitor de tot ceea ce aceste sute de milioane de fiinţe extraterestre cu înfăţişare umană fac.

O parte din ei au venit pe Pământ prin intermediul mecanismului naşterii normale, trecând din dimensiunile lor în cea terestră, pe când alţii din ei provin din hibridizări realizate în anii 90 de unele civilizaţii din afara Pământului, când luau la bordul navelor medicale mii de femei din toată lumea care au născut apoi copii foarte inteligenţi. Aşa se explică de exemplu cum de s-au născut copii geniali în familii în care neam de neamul lor n-a existat vreun copil care să exceleze în vreun domeniu. Şi dintr-o dată hop! iată că la a nu ştiu câta generaţie apare un copil genial dintr-un neam de familii modeste unde nivelul de inteligenţă nu depăşea cota medie.

Pe de altă parte avem intensificarea valului de apariţii ale navelor ce vin din alte lumi, şi asta nu mai este o noutate de ani de zile, având în vedere că astronauţii de pe Staţia Spaţială Internaţională văd la fiecare tură în jurul Pământului sute de lumini care se deplasează care încotro prin atmosfera planetei. Şi să  fie clar, că toate aceste lumini nu sunt resturi de rachetă, de satelit sau provenite de la alte elemente lansate în spaţiu cu scop experimental, deoarece asemenea resturi şi elemente nu-şi pot schimba traiectoria aşa cum fac luminile semnalate.

Deci este clar că în atmosfera Pământului există o activitate intensă a Confederaţiei Galactice, cu rol de supraveghere a principalelor puncte de activitate: complexele nucleare, silozurile de rachete, acţiunile de poluare a naturii cu deşeuri radioactive, zonele de conflict militar.

Este evident că dacă sunt sute de lumini în fiecare zi ce străbat atmosfera în lung şi-n lat, unele intrând prin conuri de vulcani, altele în apă, altele pe la baza unor masive muntoase, nu aparţin toate unei singure civilizaţii extraterestre, ci mai degrabă există un Consiliu Galactic care a aprobat incursiunile tuturor acestor nave cu echipaje la bord, pentru a ţine sub observaţie modul în care omenirea noastră evoluează de la o zi la alta, cu sumedenia de evenimente cotidiene care se derulează pe mapamond.

Iar faptul că periodic apar în diferite zone ale lumii desene în lanuri de culturi, asta arată că Ei ne provoacă la nivel mental pentru a ne deschide fără frică spre o nouă formă de comunicare, care stă de fapt la baza limbajului comun al Confederaţiei Galactice.

Simbolurile care apar în culturi sunt în realitate mesaje adresate nouă pentru a înţelege de ce Ei sunt aici.

Următorul episod<< OZN – avangarda Confederaţiei Galactice – IIOZN – avangarda Confederaţiei Galactice – IV >>

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?