Confederația Galactică
Ashtar, reprezintă arhetipul colectiv al Comandamentului Confederației Galactice și este perceput având o Prezență binevoitoare, blândă și foarte loială. Prezența sa se manifestă diferit în funcție de gradul de vibraţie al fiecăruia și de dimensiunea unde are "loc" contactul. El poate fi perceput sub forma unui tânăr cu o înfățișare christică, blândă sau sub forma unei sfere luminoase. Cei care au avut un contact energetic cu această ființă sunt marcați pe viață deoarce vibrația acestei entități este asemănătoare extazului.

O mare parte a acestor extratereştri care arată exact ca noi, au doar trupurile umane, căci spiritele lor nu sunt de origine terestră, ci stelară din diferite zone ale spaţiului galactic.

Pământul este o planetă pe care pot trăi foarte multe forme de viaţă, inclusiv extraterestre care provin din lumi asemănătoare cu a noastră. Căci cum altfel s-ar putea explica ipoteza de ultimă oră despre existenţa extratereştrilor printre noi, ba chiar având şi o înfăţişare umană?

Da, aţi citit bine, una dintre ultimele ipoteze despre prezenţa extratereştrilor printre noi este că din punct de vedere genetic s-au adaptat în ultimii 20 de ani pentru a avea o înfăţişare umană, astfel încât să fie la fel ca noi pe dinafară. Singura diferenţă ar fi la nivelul aurei probabil, Ei având o vibraţie mult mai amplă. Astrofizicienii, dar şi adepţii OZN, admit unanim faptul că asta s-ar putea să fie noua strategie adoptată de către o presupusă Confederaţie Galactică, ca o formă de organizare a mai multor lumi.

Dacă lucrurile ar sta aşa, atunci societatea umană este deja influenţată în linia ei temporală de viitor de tot ceea ce aceste sute de milioane de fiinţe extraterestre cu înfăţişare umană fac…

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile