Confederația Galactică
Ashtar, reprezintă arhetipul colectiv al Comandamentului Confederației Galactice și este perceput având o Prezență binevoitoare, blândă și foarte loială. Prezența sa se manifestă diferit în funcție de gradul de vibraţie al fiecăruia și de dimensiunea unde are "loc" contactul. El poate fi perceput sub forma unui tânăr cu o înfățișare christică, blândă sau sub forma unei sfere luminoase. Cei care au avut un contact energetic cu această ființă sunt marcați pe viață deoarce vibrația acestei entități este asemănătoare extazului.
Timp estimat de citire: 3 minute

Ceea ce veţi citi în continuare este în premieră, pentru că nicăieri nu aţi mai întâlnit o asemenea ipoteză, care din punctul nostru de vedere este o realitate.

Deşi trăim într-o societate dominată clar de tehnologia computerizată, civilizaţia umană încă are de acceptat tabu-uri induse forţat de către Sistem. Vorbim aici despre existenţa OZN-urilor, despre realitatea acestora şi a extratereştrilor, a prezenţei lor pe planeta noastră vreme de zeci de mii de ani, dacă nu chiar mai mult.

Dovadă în acest sens sunt toate picturile rupestre, unele vestigii antice de mărimi impresionante, ce nici cu tehnologia actuală nu pot fi realizate, şi desigur o parte din conspiraţiile care se învârt în jurul acestor subiecte şi pentru dezvăluirile cărora au murit mulţi oameni curajoşi.

Indiferent ce cred oamenii Sistemului, şi aici mă refer la cei din mass-media mondială care deţin audienţe foarte mari la nivel global şi care ridiculizează sau neagă evidenţele, OZN-urile există…

Următorul episod<< OZN – avangarda Confederaţiei Galactice – IIIOZN – avangarda Confederaţiei Galactice – V >>

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?