Confederația Galactică
Ashtar, reprezintă arhetipul colectiv al Comandamentului Confederației Galactice și este perceput având o Prezență binevoitoare, blândă și foarte loială. Prezența sa se manifestă diferit în funcție de gradul de vibraţie al fiecăruia și de dimensiunea unde are "loc" contactul. El poate fi perceput sub forma unui tânăr cu o înfățișare christică, blândă sau sub forma unei sfere luminoase. Cei care au avut un contact energetic cu această ființă sunt marcați pe viață deoarce vibrația acestei entități este asemănătoare extazului.

Ceea ce veţi citi în continuare este în premieră, pentru că nicăieri nu aţi mai întâlnit o asemenea ipoteză, care din punctul nostru de vedere este o realitate.

Deşi trăim într-o societate dominată clar de tehnologia computerizată, civilizaţia umană încă are de acceptat tabu-uri induse forţat de către Sistem. Vorbim aici despre existenţa OZN-urilor, despre realitatea acestora şi a extratereştrilor, a prezenţei lor pe planeta noastră vreme de zeci de mii de ani, dacă nu chiar mai mult.

Dovadă în acest sens sunt toate picturile rupestre, unele vestigii antice de mărimi impresionante, ce nici cu tehnologia actuală nu pot fi realizate, şi desigur o parte din conspiraţiile care se învârt în jurul acestor subiecte şi pentru dezvăluirile cărora au murit mulţi oameni curajoşi.

Indiferent ce cred oamenii Sistemului, şi aici mă refer la cei din mass-media mondială care deţin audienţe foarte mari la nivel global şi care ridiculizează sau neagă evidenţele, OZN-urile există.

Aşa cum au fost filmate săptămâni la rând de pe Staţia Spaţială Internaţională, aceste obiecte care se deplasează prin atmosfera Pământului sunt o realitate şi nu pot fi contestate de nimeni. Uneori unele nave de acest tip se opresc în apropierea Staţiei Spaţiale Internaționale și supraveghează, deși nimeni nu înţelege de ce şi pentru care scop supraveghează. Dar dacă o asemenea navă se plasează la câteva sute de metri de Staţia Spaţială, am putea considera că în interiorul ei poate exista un echipaj de fiinţe inteligente şi raţionale.

Noi avem tendinţa de a atribui unor astfel de fiinţe o înfăţişare asemănătoare nouă, deşi în sprijinul acestei concepţii stau mărturie sutele de observaţii din diferite ţări, despre aceste fiinţe care vin aici din alte lumi.

Desigur că pot exista fiinţe cu totul diferite faţă de noi, care să se afle în OZN-uri. La fel de bine pot fi cyborgi sau roboţi în care să fi fost plasată o conştiinţă a unei fiinţe vii, aşa cum specialiştii pământeni în robotică se străduie să implementeze actualelor modele de roboţi cu chip uman aflaţi în stadiu experimental.

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.
Următorul episod<< OZN – avangarda Confederaţiei Galactice – IIIOZN – avangarda Confederaţiei Galactice – V >>

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?