Confederația Galactică
Ashtar, reprezintă arhetipul colectiv al Comandamentului Confederației Galactice și este perceput având o Prezență binevoitoare, blândă și foarte loială. Prezența sa se manifestă diferit în funcție de gradul de vibraţie al fiecăruia și de dimensiunea unde are "loc" contactul. El poate fi perceput sub forma unui tânăr cu o înfățișare christică, blândă sau sub forma unei sfere luminoase. Cei care au avut un contact energetic cu această ființă sunt marcați pe viață deoarce vibrația acestei entități este asemănătoare extazului.
Timp estimat de citire: 3 minute

Este doar începutul avangardei pe care Confederația Galactică o pregătește pentru viitorul contact cu noi.

Timp de câteva decenii cei care cred în OZN-uri s-au întrebat de ce extratereştrii nu apar şi nu vin la un contact oficial cu civilizaţia noastră.

Pasionaţii de ozenologie, fanii civilizaţiilor extraterestre precum şi categoria publicului care urmăreşte periodic ştiri despre asemenea fenomene, cu toţii gândindu-se la viitorul apropiat când s-ar putea, cine ştie, să se producă mult aşteptatul eveniment.

Cu toate acestea, OZN-urile aşa cum sunt reperate de pe Staţia Spaţială Internaţională, circulă nestingherite prin atmosfera Pământului, în toate părţile fără ca ocupanţii lor să se gândească la vreun contact oficial sau neoficial.

Întrebarea care se pune într-un astfel de caz este de ce nu doresc acest contact? De ce se plimbă cum vor ele prin atmosferă şi fac tot felul de desene în lanurile de culturi de cereale? Au o altă intenţie decât a veni direct şi oficial la contact? Se pare că da şi dacă luăm asta în considerare, putem să ne dăm seama că Ei nu gândesc aşa cum gândim noi cel puţin în privinţa asta. Dar ce fel de intenţie au? Este ea corelată cu simbolurile lăsate de Ei în lanurile de cereale? Se pare că da, aşa cum am explicat în episodul anterior.

Trebuie să ne punem serios problema de ce Ei – prin Ei mă refer la un grup de civilizaţii care monitorizează omenirea – folosesc tehnici simbolistice pentru formarea în timp a unei punţi comune de comunicare cu noi.

Dacă Ei se plimbă zi şi noapte pe deasupra noastră, fără să-i intereseze să ia contact direct cu noi, şi în schimb folosesc tehnici intermediare precum cercurile din lanurile de cereale, înseamnă că intenţia lor nu este neapărat aceea de a veni la contact sau de a lua contact cu noi, ci mai degrabă aceea de a ne determina către autodezvoltare, ajutând-ne indirect prin intermediul simbolisticii.

Este o idee interesantă, aşa este?

Articolul precedentSintropia şi viitorul omenirii – II
Articolul următorLumile de dincolo
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile