Confederația Galactică
Ashtar, reprezintă arhetipul colectiv al Comandamentului Confederației Galactice și este perceput având o Prezență binevoitoare, blândă și foarte loială. Prezența sa se manifestă diferit în funcție de gradul de vibraţie al fiecăruia și de dimensiunea unde are "loc" contactul. El poate fi perceput sub forma unui tânăr cu o înfățișare christică, blândă sau sub forma unei sfere luminoase. Cei care au avut un contact energetic cu această ființă sunt marcați pe viață deoarce vibrația acestei entități este asemănătoare extazului.

Ce raţiune ar avea o asemenea prezenţă masivă de mii şi mii de nave de-ale Lor, care se plimbă nestingherite prin atmosfera planetei, peste tot prin lume?

Modul nostru de viaţă are la bază securitatea materială şi financiară, acestea asigurând securitatea şi stabilitatea noastră emoţională. Aceasta este o preocupare preponderentă pentru marea majoritate a cetăţenilor lumii, într-o societate care este supravegheată din spaţiul cosmic de alte civilizaţii mult mai evoluate decât noi.

Chiar dacă omenirea este prea preocupată cu activităţile cotidiene şi oamenii nu prea sunt atenţi la fenomenele stranii, acestea se întâmplă. Am spus în numerele trecute ale revistei că noi, oamenii Pământului, ca specie inteligentă, suntem într-o etapă în care în mod subtil şi discret primim ajutor prin tehnici cuantice, dar şi prin simbolurile din lanurile de cereale, pentru a reîncepe să ne folosim capacităţile emisferei cerebrale drepte.

Activitatea intensă a navelor Confederaţiei Galactice, aşa cum este observată ca un du-te-vino de către camerele video ale Staţiei Spaţiale Internaţionale, vizează cel mai probabil datorită prezenţei atât de mari operaţiuni psihice cu instrumente foarte sofisticate. Aceste operaţiuni se desfăşoară fără ca noi să ne dăm seama, o parte din ele având drept ţintă deblocarea funcţiilor emisferei drepte la oameni, indiferent de statut, avere, categorie socială etc.

Ce raţiune ar avea o asemenea prezenţă masivă de mii şi mii de nave de-ale Lor, care se plimbă nestingherite prin atmosfera planetei, peste tot prin lume?

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Articolul precedentIisus, între mit şi adevăr
Articolul următorSintropia şi viitorul omenirii – III
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile