OZN – generaţia următoare
© Vera Kuttelvaserova Stuchelova / 123rf

Se pare că pământenii încă nu sunt pregătiţi pentru un contact oficial peste tot în lume cu civilizaţiie extraterestre, deoarece există încă multă negativitate în atitudinea speciei umane.

Despre fenomenul OZN s-a scris şi se va mai scrie. Este evident că această stranie realitate care se manifestă de mii de ani pe planetă continuă să suscite interes şi curiozitate. Dar dacă aproape toată lumea se referă la originea lor, atunci când abordează un asemenea subiect, noi ne vom axa în prezentul articol pe un alt aspect, care are legătură cu fenomenul OZN şi pe care nimeni nu l-a observat până acum. Şi anume conexiunea dintre aceste vehicule, care cu certitudine aparţin mai multor civilizaţii, şi valul de Copii de Cristal şi Copii Curcubeu care se nasc în număr tot mai mare pe Pământ din anul 2000 încoace.

Deşi majoritatea apariţiilor OZN se produc pe timpul nopţii, şi ar trebui să ne întrebăm de ce persistă asta de decenii întregi pentru că poate exista o explicaţie în acest sens, trebuie luat în calcul factorul intervenţiilor din partea unor asemenea vehicule mai ales în ceea ce priveşte interferenţa în viaţa unor pământeni.

La ora actuală există incursiuni pe timpul nopţii ale multor nave extraterestre şi ale ocupanţilor lor, aceste vizite nocturne vizând experienţe pe diferite persoane, de la copii până la adulţi, pentru diferite scopuri despre care încă nu ştim nimic. Răpirile de oameni în navele extraterestre continuă, dar ceea ce nu este ştiut şi este doar speculat, ca fenomen, este faptul că cei răpiţi sunt spirite din alte lumi venite la întrupare în corpuri de oameni.

De exemplu în ultimii 2-3 ani pe internet au apărut mai multe videoclipuri cu un hipnotizator italian care realizează în direct şedinţe de regresii hipnotice cu diferiţi pacienţi, din diferite ţări.

CONȚINUT DEDICAT ABONAȚILOR

♥ Contează ce spune lumea?

6 COMENTARII

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?