OZN – generaţia următoare
© Vera Kuttelvaserova Stuchelova / 123rf

Se pare că pământenii încă nu sunt pregătiţi pentru un contact oficial peste tot în lume cu civilizaţiie extraterestre, deoarece există încă multă negativitate în atitudinea speciei umane.

Despre fenomenul OZN s-a scris şi se va mai scrie. Este evident că această stranie realitate care se manifestă de mii de ani pe planetă continuă să suscite interes şi curiozitate. Dar dacă aproape toată lumea se referă la originea lor, atunci când abordează un asemenea subiect, noi ne vom axa în prezentul articol pe un alt aspect, care are legătură cu fenomenul OZN şi pe care nimeni nu l-a observat până acum. Şi anume conexiunea dintre aceste vehicule, care cu certitudine aparţin mai multor civilizaţii, şi valul de Copii de Cristal şi Copii Curcubeu care se nasc în număr tot mai mare pe Pământ din anul 2000 încoace.

Deşi majoritatea apariţiilor OZN se produc pe timpul nopţii, şi ar trebui să ne întrebăm de ce persistă asta de decenii întregi pentru că poate exista o explicaţie în acest sens, trebuie luat în calcul factorul intervenţiilor din partea unor asemenea vehicule mai ales în ceea ce priveşte interferenţa în viaţa unor pământeni.

La ora actuală există incursiuni pe timpul nopţii ale multor nave extraterestre şi ale ocupanţilor lor, aceste vizite nocturne vizând experienţe pe diferite persoane, de la copii până la adulţi, pentru diferite scopuri despre care încă nu ştim nimic. Răpirile de oameni în navele extraterestre continuă, dar ceea ce nu este ştiut şi este doar speculat, ca fenomen, este faptul că cei răpiţi sunt spirite din alte lumi venite la întrupare în corpuri de oameni.

De exemplu în ultimii 2-3 ani pe internet au apărut mai multe videoclipuri cu un hipnotizator italian care realizează în direct şedinţe de regresii hipnotice cu diferiţi pacienţi, din diferite ţări.

Omul pe numele său Grifasi Calogero a obţinut multe rezultate în urma acestor şedinţe în direct pe internet, foarte multe persoane din lotul investigat de Calogero susţinând că au fost răpite de către diferite grupuri de fiinţe extraterestre. Multe dintre aceste spirite extraterestre întrupate în oameni au copii din generaţia de Cristal sau Curcubeu ori urmează să aibă în vederea creşterii numărului acestora în lume.

Se poate întrezări astfel raţiunea răpirilor OZN, şi se pare că niciun om pământean nu a fost implicat în aşa ceva, ci doar acele spirite ce aparţin altor lumi, cum ar fi Copiii Indigo şi unii din primul val al Copiiilor de Cristal din anii 90 care, fiind în trupuri de oameni, îşi luaseră ca misiune să aducă pe lume copiii acestor generaţii, prin tehnica de combinare a ADN-ului extraterestru cu cel al structurii umane prin naştere. Astfel se explică de ce încă aceste civilizaţii extraterestre încă nu vin la contactul oficial. Motivul este pe cât de simplu, pe atât de complex.

Este oare vreo intenţie din partea civilizaţiilor extraterestre benefice de a înlocui omenirea terestră sau aşa ceva face parte dintr-un plan mult mai vast ale cărui faţete încă nu le putem desluşi?

Se pare că pământenii încă nu sunt pregătiţi pentru un contact oficial peste tot în lume cu civilizaţiie extraterestre, deoarece există încă multă negativitate în atitudinea speciei umane. Şi atunci s-a ales o altă cale, total paşnică şi discretă, prin care prezenţa acestor vehicule din lumi diferite supraveghează modul în care decurg întrupările Copiiilor de Cristal şi Curcubeu în diferite zone ale lumii. Este evident că nimeni n-ar bănui că se derulează o asemenea vastă operaţiune.

Se poate considera o realitate acest fenomen care se derulează fără ca lumea să-şi dea seama, dar Copiii de Cristal şi cei Curcubeu îi uimesc pe adulţi prin capacităţile lor manifestate. Şi poate deveni o realitate faptul că valul de apariţii OZN va avea o manifestare tot mai amplă pe măsură ce numărul spiritelor ce vin din alte lumi, respectiv Copiii de Cristal şi Curcubeu, va creşte până când, probabil în 10-15 de ani, va atinge cel puţin 50% din întreaga populaţie a lumii. Şi când această masă critică va fi atinsă, de abia atunci va începe pregătirea pentru Marele Contact. Dar spre surprinderea noastră totul în acest sens s-ar putea derula mult mai repede decât s-ar aştepta oricine, în beneficiul întregii omeniri.

SURSĂ123rf
Articolul precedentDa Vinci, un geniu din viitor? – II
Articolul următorADN-ul, un program viu – II
Magic şi mistic, două căi complementare prin care adună informaţia şi o transpune ştiinţific şi ezoteric într-o largă paletă informaţională pe înţelesul tuturor. Meer Lyn are o personalitate asemănătoare unui jongleur ancestral.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

6 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
Gabriela Strajeriu

Este italian Grifasi tot atât cât ești tu spaniol.

Gheorghe Mocanu

E italian bre, e nascut in Italia si Calogero in italiana inseamna Batran Frumos. Pana si site-ul lui are domeniul pe .it adica pe italia, nu ca ar avea relevanta, dar nu mi-a placut tonul tau.

Andrei S. Grama

Nu e important dacă e italian sau spaniol, să nu ne pierdem în detalii. Dacă ar fi după mine eu zic ca e trac, dar ce contează. Importantă e munca lui.

Aurora Meculescu

Calogero Grifasi e catalan,nascut in Spania dar crescut la Messina in Italia.Am facut o regresie cu echipa lui care mi-a dat explicatii foarte logice la anumite tipare din viata mea si rezolvare extraordinar de rapida la oboseala cronica,carcei,crize de fiere.Merita urmarit ,mai ales ca are si traducere in mai multe limbi,inclus romana si engleza.

Andrei S. Grama

Am rezolvat misterul, sunt ambele!

Nicolae Gheorghe Balanica

Mare atentie!