OZN – misterul răpirilor
© Bigstockphoto
Timp estimat de citire: 4 minute

Chiar dacă de-a lungul ultimelor 4-5 decenii, oamenii de ştiinţă au catalogat cu ignoranţă asemenea fenomene ale răpirilor drept înşelăciuni, sugestionări şi autosugestionări ori sindromul falsei memorii, totuşi odată ce mărturiile s-au tot înmulţit cercetătorii au fost nevoiţi să admită că într-adevăr au de-a face cu ceva despre care ei cunosc prea puţin.

De peste 60 de ani se discută de acest fenomen care a căpătat în timp o conotaţie sociologică – răpirile OZN. Această realitate greu de dovedit în mod obiectiv există şi nu poate fi pusă la îndoială, aşa cum susţineau prin anii 70-80 cercetătorii – astronomii şi fizicenii – cu atâta ignoranţă.

Cu timpul apariţiile acestor vehicule s-au înmulţit, iar tehnologia care s-a dezvoltat treptat a putut să pună în evidenţă fără dubii existenţa unor asemenea obiecte zburătoare neidentificate.

Din zeci de mii de cazuri analizate echipe întregi de ufologi au concluzionat, dând la o parte acele cazuri când era vorba la modul real de sateliţi, baloane meteo sau proiecte secrete guvernamentale, că totuşi există asemenea vehicule şi sunt reale, deşi nimeni nu le poate fotografia clar pentru a avea dovezi de netăgăduit.

Martorii apariţiilor şi răpirilor, dintr-un număr de câteva sute de mii în toată lumea vreme de 50 de ani, doar câteva zeci de mii au fost în mod autentic să zicem aşa victimele răpirilor la bordul unor asemenea nave extraterestre.

Însă nu neapărat aceasta ar fi problema, adică a răpirilor într-un număr care a crescut progresiv de-a lungul deceniilor, ci cea a motivului din spatele acestor răpiri. Căci se pune întrebarea următoare:

Dacă au existat atâtea răpiri, multe dintre ele dezvăluite sub hipnoză – deci acei extratereştri nu doreau să se afle despre aşa ceva – şi oamenii respectivi au fost aduşi înapoi în casele lor şi în societate, la stilul de viaţă anterior, pentru ce anume s-au obosit atâta fiinţele extraterestre respective să răpească atâţia oameni?

Faptul că în mod normal majoritatea oamenilor răpiţi la bordul OZN-urilor îşi amintesc de asta, dar nu-şi amintesc  ceea ce li s-a făcut decât după aplicarea hipnozei, arată că aceşti extratereştri, indiferent că este vorba doar de o rasă sau de mai multe, au intenţionat să-şi ascundă faptele şi raţionamentul pentru care au realizat atâtea răpiri.

Dacă numărul celor luaţi la bordul navelor pe timpul nopţii a tot crescut de la un deceniu la altul, ne-am putea întreba dacă nu cumva există un plan ascuns, pe care extratereştrii îl ţin în mare secret, şi prin care Ei urmăresc cu totul altceva decât credem noi că ar urmări.

Pentru Ei erau de ajuns câteva mii de persoane din toată lumea, pe care să le răpească pe timpul nopţii şi să le supună la acelaşi tip de intervenţie – implantarea unor chestii în interiorul corpului, în cap sau în mână sau în zona trunchiului – pe care apoi o modificau în memoria oamenilor pentru a nu putea fi accesată? Sau de fapt planul Lor este cu mult mai mare decât credem?

Ţinteşte oare o asemenea iniţiativă din partea Lor alegerea acelor oameni care din perspectiva genetică deţin cele mai bune potenţiale, pentru ca aceste potenţiale să fie combinate cu ADN-ul Lor şi astfel civilizaţia/civilizaţiile Lor să preia treptat locul nostru pe Pământ având tot formă umană? Aceasta este una dintre principalele ipoteze care se vehiculează în ultimii ani în cercurile spirituale dar şi ştiinţifice, pentru că deja chiar şi pentru cercetătorii astrofizicieni şi ufologi fenomenul a devenit mult prea serios pentru a mai fi ignorat.

Chiar dacă de-a lungul ultimelor 4-5 decenii, oamenii de ştiinţă au catalogat cu ignoranţă asemenea fenomene ale răpirilor drept înşelăciuni, sugestionări şi autosugestionări ori sindromul falsei memorii, totuşi odată ce mărturiile s-au tot înmulţit cercetătorii au fost nevoiţi să admită că într-adevăr au de-a face cu ceva despre care ei cunosc prea puţin.

Regretatul profesor John Edward Mack, respectat psihiatru de la Harvard şi în mediile medicale, a fost solicitat să investigheze un asemenea caz de răpire la bordul unui OZN.

Fiind uimit el însuşi de prezentarea faptelor de către martorul analizat, profesorul Mack a consacrat o importantă parte a timpului său pentru a investiga amănunţit alte cazuri similare, având dorinţa de a înţelege ce se întâmpla cu adevărat.

Concluzia sa după foarte multe cazuri studiate a fost că pacienţii sufereau de sindromul post traumatic, adică acel sindrom care apare la nivel psihic în urma unor evenimente dramatice trăite, pacienţii având impresia 100% clară că evenimentul respectiv de care-şi amintesc vag s-a întâmplat.

Legat de acest aspect al amintirii vagi, deşi persoanele răpite erau convinse că fuseseră răpite de extratereştri deşi nu-şi aminteau clar, se poate discuta despre ce fel de tehnologie au folosit acele fiinţe extraterestre de au putut bloca mecanismele memoriei. Pentru că este uluitor chiar şi pentru cei mai profesionişti oameni de ştiinţă cum au reuşit şi la ce componente psihice, neuronale, genetice au umblat aceşti extratereştri pentru a bloca traseele memoriei, astfel încât toţi cei răpiţi nu-şi aminteau ce li s-a făcut la bordul navelor! Este un aspect extrem de important acesta deoarece ne dăm seama de enorma diferenţă dintre noi şi Ei, la nivel tehnologic, analizând fie şi această realitate ce poate căpăta o conotaţie terifiantă.

Dacă ei pot bloca memoria, ce alte posibilităţi mai au?

Şi ideea e că ei pot bloca unele trasee sau segmente ale memoriei, dar trebuie să luăm în calcul şi alte detalii ale unei asemenea probleme. Şi anume că memoria ţine şi de scoarţa cerebrală, şi de traseele neuronale, şi de reacţiile emoţionale ale corpului astral, şi de impresiile mentale ale corpului mental, inclusiv de conştiinţă. Deci acei extratereştri atunci când au umblat la blocarea memoriei, au operat în profunzime în ADN-ul celor răpiţi, deoarece acolo există şirurile informaţionale funcţionale de care depind memoria, neuronii, mintea-intelectul, emoţiile şi conştiinţa.

Vă daţi seama ce tehnologie deţin aceste fiinţe din alte lumi?

O altă întrebare este de ce aceste fiinţe extraterestre continuă şi în prezent să facă atât de multe răpiri şi atât de multe examinări medicale?

Implanturile despre care vorbesc cei răpiţi că le-au fost introduse în nas, în cap, în mână, în picior sau în altă parte a corpului, s-a constatat că au dispărut în mod misterios înainte ca radiografia sau tomografia să fie efectuată celor răpiţi!

Dovada că implanturile acelea au existat în corpul celor răpiţi a fost cicatricea minusculă identificată în cursul examinării medicale, deci ceva a fost pus şi a fost scos foarte repede şi de la distanţă.

Ce rol aveau aceste implanturi? Şi mai ales care era motivaţia plasării lor în corpurile celor răpiţi? Erau doar pentru o simplă monitorizare? Sau îndeplineau şi un alt scop, despre care putem doar să bănuim care ar fi acela…?

Investigăm mai departe în numărul următor…

Următorul episodOZN – misterul răpirilor – II >>
Articolul precedentLimbajul civilizaţiilor extraterestre – Legea Vibraţiei (II)
Articolul următorProtocoalele extraterestre – I
Scriitor şi pasionat de neconvenţional, îşi păstrază anonimatul în continuare folosind o atitudine efervescentă pentru a pune în mişcare energia exploratoare a minţii umane, imprimând astfel în subtil nevoia de a găsi răspunsuri existenţiale.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile