OZN – misterul răpirilor
© Bigstockphoto

Să exemplificăm preocuparea oamenilor de ştiinţă pentru acest fenomen misterios.

Problema fenomenului răpirilor OZN continuă să fie la fel de actuală ca şi în urmă cu câteva decenii. Chiar dacă faţă de acum 60-70 de ani ne-am modernizat foarte mult, folosind azi tot felul de gadget-uri inclusiv telefonul mobil, în interior am cam rămas la fel.

Evoluţia noastră ca fiinţe este clar monitorizată de către alte civilizaţii şi poate că o parte dintre acestea cooperează între ele la un proiect comun, poate altele acţionează separat.

Implanturile plasate în corpul oamenilor răpiţi la bordul navelor extraterestre pot avea diferite funcţii, dar după opinia mea aceste implanturi au rolul de a monitoriza felul în care informaţia din ADN-ul persoanei respective funcţionează în raport cu informaţia din implant. Adică o simbioză de informaţii, luând în considerare că informaţia din implant s-ar descărca în structura ADN a celui răpit şi monitorizat. Pentru că alte aspecte care să fie observate la persoanele răpite, după ce au fost răpite, nu s-au observat. Ceea ce duce la ideea că după plasarea implantului, echipele extraterestre respective au monitorizat probabil reacţiile din ADN-ul persoanei, reacţii ce incldueau latura emoţională, psihică, intelectuală etc.

Am putea să ne întrebăm, dacă nu cumva aceste civilizaţii extraterestre, care răpesc oameni, intenţionează să studieze toată paleta comportamentelor şi reacţiilor umane. Dacă ar fi aşa, la ce le-ar folosi?

CONȚINUT DEDICAT ABONAȚILOR
Următorul episod<< OZN – misterul răpirilor – I

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?