OZN – misterul răpirilor
© Bigstockphoto

Ca urmare concluzia profesorului Mack a fost că ceea ce au trăit acei oameni a fost ceva real dar căruia deocamdată nu i se poate găsi o explicaţie raţională.

Problema fenomenului răpirilor OZN continuă să fie la fel de actuală ca şi în urmă cu câteva decenii. Chiar dacă faţă de acum 60-70 de ani ne-am modernizat foarte mult, folosind azi tot felul de gadget-uri inclusiv telefonul mobil, în interior am cam rămas la fel.

Evoluţia noastră ca fiinţe este clar monitorizată de către alte civilizaţii şi poate că o parte dintre acestea cooperează între ele la un proiect comun, poate altele acţionează separat.

Implanturile plasate în corpul oamenilor răpiţi la bordul navelor extraterestre pot avea diferite funcţii, dar după opinia mea aceste implanturi au rolul de a monitoriza felul în care informaţia din ADN-ul persoanei respective funcţionează în raport cu informaţia din implant. Adică o simbioză de informaţii, luând în considerare că informaţia din implant s-ar descărca în structura ADN a celui răpit şi monitorizat. Pentru că alte aspecte care să fie observate la persoanele răpite, după ce au fost răpite, nu s-au observat. Ceea ce duce la ideea că după plasarea implantului, echipele extraterestre respective au monitorizat probabil reacţiile din ADN-ul persoanei, reacţii ce incldueau latura emoţională, psihică, intelectuală etc.

Am putea să ne întrebăm, dacă nu cumva aceste civilizaţii extraterestre, care răpesc oameni, intenţionează să studieze toată paleta comportamentelor şi reacţiilor umane. Dacă ar fi aşa, la ce le-ar folosi?

Au cumva în plan, aceste civilizaţii din afara Pământului, alcătuirea unei vaste enciclopedii despre Homo Sapiens, ca arhivă galactică de studiu pentru alte rase din galaxie?

Este posibil şi aşa ceva dar deocamdată putem vorbi despre acţiuni pe termen scurt cu obiective concrete referitoare la civilizaţia noastră.

Departe de a fi doar o ciudăţenie tipic americană, această chestiune a răpirilor OZN a devenit un fenomen pe care specialiştii – astrofizicieni, geneticieni, chimişti etc. – l-au luat în serios în cele din urmă.

Fără îndoială că în deceniile trecute răpirile se manifestau şi pe alte continente decât cel american, diferenţa fiind că în Statele Unite societatea americană era mai deschisă faţă de asemenea întâmplări stranii.

Să exemplificăm preocuparea oamenilor de ştiinţă pentru acest fenomen misterios.

Către alte episoade<< OZN – misterul răpirilor – I

LĂSAȚI O VORBĂ

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?