Evoluţia OZN-urilor Pământene
Evoluţia OZN-urilor Pământene.
Timp estimat de citire: 3 minute

Oare există intenţia ocultei mondiale de a-şi fabrica o flotă imbatabilă de asemenea OZN-uri secrete

Pe măsură ce omenirea progresează tehnologic descoperim în spatele acestor invenţii care apar an de an unele chichiţe care ne fac să ne gândim la provenienţa lor.

În numărul trecut al revistei aţi putut lua la cunoştinţă de existenţa unui prototip pe care compania Lockheed Martin – cea care construieşte avioanele de pasageri Boeing – l-a realizat în urmă cu aproximativ 1 an, după toate cercetările de descifrare a tehnologiei extraterestre pe care cei din grupul Majestic 12 a pus-o la dispoziţie. Avionul OZN SR 71, varianta îmbunătăţită a lui SR 71 Blackbird, are în realitate denumirea de SR 72 şi este firesc să fie aşa, atâta timp cât reprezintă noul model.

Forma de săgeată stilizată a modelului SR 72 aminteşte foarte mult de aspectul OZN-urilor extraterestre şi deocamdată singurul model observat este cel prezentat în fotografie în numărul trecut. Acela probabil este un prototip testat pentru a-i vedea performanţele. Dacă poate zbura cu 7500 de kilometri pe oră, făcând înconjurul Pământului în doar 5-6 ore, ne putem pune întrebarea dacă nu cumva guvernul din umbră urmăreşte escaladarea unei situaţii în urma căreia ar putea folosi o întreagă flotă de asemenea OZN-uri secrete militare. Dacă experimentele cu SR 72 se fac în mare secret, deşi dovada că nu există secret absolut constă tocmai în faptul că ceva-ceva tot s-a aflat, înseamnă că se urmăreşte un scop ascuns de către oculta mondială.

Vă daţi seama că un asemenea vehicul, dacă va fi produs la scară mare până la urmă, ar surclasa orice tip de avion militar de luptă existent la ora actuală în lume. Să fie oare aşa?

Următorul episod<< OZN-urile secrete ale guvernului din umbră – IOZN-urile secrete ale guvernului din umbră – III >>
Articolul precedentProstia şi mania grandorii
Articolul următorProtocoalele extraterestre – X
Scriitor şi pasionat de neconvenţional, îşi păstrază anonimatul în continuare folosind o atitudine efervescentă pentru a pune în mişcare energia exploratoare a minţii umane, imprimând astfel în subtil nevoia de a găsi răspunsuri existenţiale.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile