Evoluţia OZN-urilor Pământene
Evoluţia OZN-urilor Pământene.
Timp estimat de citire: 3 minute

Vor fi cei din Illuminati susţinuţi de către umanitate într-o eventuală invazie falsă de către alte civilizaţii din afara Pământului?

Democraţia aşa cum s-a mai spus şi cu alte ocazii, este o formă tranzitorie de organizare a societăţii. Imperfectă în manifestarea ei, deşi majoritatea liderilor lumii au susţinut că e cea mai bună formă de orânduire socială.

În democraţie se spune că fiecare face ce vrea, atâta timp cât nu afectează bunul mers al societăţii. O asemenea realitate a oferit posibilitatea guvernului din umbră american să experimenteze, fără să dea socoteală cuiva, acele prototipuri de OZN-uri pământene, fabricate de către concernele aerospaţiale aflate în parteneriat cu partea militară a guvernului oficial american. Singura parte neplăcută în toată această ecuaţie este că partea militară a făcut un pact cu guvernul secret din umbră, fără ştirea guvernului american oficial.

Cu alte cuvinte, congresmenii americani habar n-au ce face guvernul secret aliat cu o facţiune a Pentagonului şi a Forţelor Aeriene. Pentru asemenea proiecte de avioane hipersonice – OZN-uri terestre – Majestic 12 are la dispoziţie zeci de miliarde de dolari, deoarece tot ceea ce este în fază experimentală necesită materiale pentru teste efectuate în mod repetat. Aceste zeci de miliarde de dolari sunt puse la dispoziţie de familiile Rothschild şi Rockefeller, care deţin averi de zeci de triliarde de dolari şi care dirijează mare parte din mass-media şi industria aerospaţială din Statele Unite şi Europa.

Articolul precedentDe-generaţii
Articolul următorProtocoalele extraterestre – XI
Scriitor şi pasionat de neconvenţional, îşi păstrază anonimatul în continuare folosind o atitudine efervescentă pentru a pune în mişcare energia exploratoare a minţii umane, imprimând astfel în subtil nevoia de a găsi răspunsuri existenţiale.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile