Evoluţia OZN-urilor Pământene
Evoluţia OZN-urilor Pământene.
Timp estimat de citire: 3 minute

Este foarte posibil ca odată cu aceste OZN-uri terestre ce vor alcătui flota spaţială americană să vedem un început de colonizare şi a Lunii, dar şi a planetei Marte.

3 ianuarie 2019… Sonda spaţială chineză Chang e-4 a aselenizat în Aitken, craterul cel mai adânc şi mai mare al astrului selenar, situat la Polul Sud al Lunii.

Sonda spaţială automată Chang e-4 a ajuns pe partea nevăzută a Lunii, în data de 3 ianuarie anul acesta. Faptul că deja chinezii fac o concurenţă pe faţă americanilor în domeniul aerospaţial spune deja multe.

Dar oare se sinchisesc americanii în privinţa asta, dacă ei deja au pregătită o flotă aerospaţială de avioane hipersonice?

Presupunem că nu.

Congresul Statelor Unite a aprobat luna trecută proiectul înaintat de către Pentagon şi semnat de către preşedintele Trump. O întrebare se ridică printre detaliile unei asemenea iniţiative. Cine gestionează de fapt flota viitoarelor OZN-uri spaţiale? Dacă Trump a semnat, logic vorbind înseamnă că el ştie că se poate baza pe oamenii săi care deja ar avea în gestiune flota aceasta. Căci dacă oamenii săi nu se aflau în posesia şi controlul acestei flote, şi grupările guvernului secret ar fi avut încă în posesie aceste prototipuri hipersonice, cu certitudine Trump nu şi-ar fi pus semnătura pe acel document. Rezultă că într-adevăr ceva pozitiv se petrece în spatele uşilor închise din politica americană.

O idee foarte interesantă, ce merită să fie dezbătută, apropo de sonda spaţială chineză ajunsă pe Lună, este că s-ar putea ca o escadrilă de asemenea OZN-uri pământene hipersonice să fi fost trimise deja pe Lună, într-o operaţiune secretă de explorare a părţii întotdeauna nevăzută a Lunii. Să fi ştiut serviciul secret de informaţii chinez despre o asemenea operaţiune secretă a americanilor?

Următorul episod<< OZN-urile secrete ale guvernului din umbră – V
Articolul precedentAlien-aţii
Articolul următorProtocoalele extraterestre – XIV
Scriitor şi pasionat de neconvenţional, îşi păstrază anonimatul în continuare folosind o atitudine efervescentă pentru a pune în mişcare energia exploratoare a minţii umane, imprimând astfel în subtil nevoia de a găsi răspunsuri existenţiale.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile