Testamentul unui singur cer, a treia Biblie cu valabilitate în următorii 3000 de ani.

Probabil mulți au auzit despre Pactul Cerului Unic, mulți n-au auzit despre el și habar n-au ce înseamnă acest lucru. Așa că m-am gândit c-ar fi binevenit un material introductiv, care să explice pe scurt semnificația acestui pact, urmând ca în numerele viitoare să abordăm chestiuni de interes vital pentru omenire, conținute de acest document. El are 850 de pagini în total și este deținut de Vatican. Undeva prin anul 2009, probabil, documentul s-a scurs din arhiva Vaticanului ajungând pe mâna laicilor, iar acest lucru a stârnit panica atunci când cuprinsul documentului a fost revelat. În principiu, este vorba despre noua Biblie, a treia, după Vechiul și Noul Testament, și despre noua religie care ne va introduce în Noua Ordine Mondială pe o perioadă de 3110 ani. 

Umanitatea va cunoaște o schimbare a regulilor pe care le știa până acum, iar această schimbare înseamnă, de fapt, un nou contract – pact – cu Creatorii noștri, în care vom fi parte fie că știm, fie că nu știm. Oricum, omul nu prea a avut nimic de spus, întotdeauna altcineva a luat deciziile cu privire la destinul umanității, iar istoria poate confirma acest lucru din plin. Întotdeauna deciziile s-au luat pe cale religioasă, chiar dacă în aparență guvernele ar fi cele care dirijează mersul lucrurilor pe aici. Și acum să vedem: cei mai mulți ați auzit despre Crislam, noua religie care a unit cele două mari religii tradiționale: Creștinismul și Islamul. Explicația a fost aceea că este timpul să se pună capăt conflictului religios care dăinuie de veacuri între adepții celor două religii, astfel încât reprezentanții la vârf ai credincioșilor de ambele părți s-au întâlnit și au ratificat această unire. Adevărul, însă, este cu totul altul: urmează schimbarea formei de guvernare a Terrei, iar acest lucru se poate întâmpla doar dacă totul este adunat sub o singură putere, aceea a unui singur guvern, a unei singure religii, a unei singure legi pentru toți. Acum se poate înțelege mult mai clar de ce Papa Francisc a emis acel motu proprio, din proprie inițiativă și fără explicații, pentru ca la scurtă vreme să urmeze abolirea celor trei bole papale. Era nevoie să se renunțe oficial la vechiul pact, era nevoie ca el să fie dizolvat pentru a putea intra în vigoare noul pact, ceea ce s-a și întâmplat la 30 august 2023. Vestea bună, căci ea există, este că liberul arbitru al omului este mărit și el poate alege dacă va consimți să fie parte a noului pact sau nu. Dacă nu dorește, atunci trebuie pur și simplu să anunțe NU.

Ajungem în acest punct la controversatul curent suveranist. Ei sunt cei care nu acceptă să fie parte din noua societate, care nu doresc să se supună noilor reguli și care își revendică drepturile naturale ale ființei vii, drepturi care se aplică tuturor viețuitoarelor. Acest lucru este posibil deoarece prin abrogarea bolelor, Papa a renunțat oficial la dreptul de a fi stăpân peste toate sufletele de pe Pământ, peste toate trupurile și de a fi posesorul tuturor proprietăților. Biserica conducea lumea, iar toate bogățiile pământului, toate sufletele și corpurile oamenilor îi aparțineau. Acum, cu noua religie și noul Pact al Cerului Unic acest lucru se va schimba. Toată forma de organizare a noii lumi va fi schimbată, iar perioada de timp dintre abolire și instaurarea noului pact a fost lăsată tocmai pentru ca omul să poată alege și decide în cunoștință de cauză. Părerea mea este că documentul a fost lăsat să circule intenționat, chiar de către Vatican, așa cum și acest curent al suveranismului nu s-a născut de la sine, ci a fost adus în atenția umanității în mod deliberat de către facțiunea care dorește evoluția și elevarea ființei umane către ceea ce este ea de fapt: o sămânță stelară Creator. 

Cartea Raselor Extraterestre

Aruncând o privire asupra cuprinsului documentului nu pot să nu remarc prezența unor entități, numite de noi extraterestre și, de asemenea, o ciudată simultaneitate, aș putea spune, cu revelarea Cărții Raselor Extraterestre. Dacă în Cartea Raselor sunt descrise rasele cu specificul lor, bătăliile pe care le-au purtat pentru subjugarea sau salvarea rasei umane, tipurile de nave cu care se deplasează, Consiliul celor Cinci etc., în noul Pact descoperim că aceeași exponenți ai raselor extraterestre explică noile concepte cu care omenirea va lucra de aici înainte și noile reguli de evoluție în favoarea omenirii. Întregul document este o dezvăluire unică a modului de guvernare a acestor rase în societățile lor, mod pe care îl adaptează și societății umane astfel încât să ne putem alătura cât mai curând Marii Confederații Galactice ai cărei membri, neoficiali deocamdată, suntem. Iar vestea și mai bună este că Pactul se referă la o nouă ordine în sensul pozitiv, în sensul fraternității și iubirii universale. De aceea vechii conducători cedează puterea atât de greu; ei știu că vor fi trași la răspundere și judecați după faptele lor. V-a intrigat că am vorbit despre Noua Ordine Mondială la începutul articolului? Ei bine, este vorba de acea ordine despre care se vorbește în toate documentele vechi, ordine instaurată după capitularea răului: ”Și vor fi Ceruri noi, și Pământuri noi, și nimic nu va mai fi la fel.” Dar mai multe vom vorbi în numerele viitoare.

4.7 3 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile