ufo

Pe Pământ se desfășoară, dincolo de viața cotidiană a omenirii, niște lupte între diferite state și grupări oculte din spatele acestor state. Care să fie miza? Este Pământul sub asediu? Categoric!

În acest număr al Dosarelor ne vom referi la situația actuală care există chiar lângă noi, deși lumea nu o percepe deoarece atenția întregii opinii publice a fost atrasă în malefica direcție a pandemiei.

Tot la rubrica Dosarelor Cosmos mai scris despre insidiosul plan Kalergi, care are drept scop diminuarea populației umane a Pământului prin diferite mijloace. Apoi mai există și declarația lui David Rockefeller, care murit acum vreo 3 ani, să nu-i fie țărâna ușoară deloc, care spunea la dineul Națiunilor Unite din 23 septembrie 1994: „Tot ceea ce ne trebuie este o criză majoră și lumea va accepta Noua Ordine Mondială”. Iar Joe „Adormitul” Biden, declara în 2013 la o reuniune economică faptul că este necesară o Nouă Ordine Mondială prin care China să fie prosperă pentru SUA, adică să facă bani pentru ocultă. Dar odată cu alegerea neașteptată a lui Trump, planurile lor au fost date peste cap. Și ca urmare, au fabricat „P(l)andemia” Covidului.

Dar aici nu facem și nu vorbim politică, ci discutăm despre efectele acesteia asupra evoluției civilizației umane, acum când impunerea forțată a măștii pe față a devenit obligatorie cel puțin în majoritatea Europei. Dincolo de minciuna că protejează împotriva Covid 19, adevărul este că au declanșat criza majoră de care spunea Rockefeller, și astfel au trecut la etapa pe care vor să o implementeze odată cu vaccinarea obligatorie. Dar de ce spuneam că atenția opiniei publice mondiale a fost distrasă de la o altă realitate? Pentru că dincolo de marginea atmosferei terestre se petrec, chiar și în momentul în care redactez acest articol, evenimente de o importanță colosală pentru evoluția și însăși existența omenirii. Faptul că pe timpul verii aproape toate observatoarele astronomice au primit dispoziția clară să se închidă, întărește adevărul conspirației care există în lume la ora actuală. Da! Există mii de nave ale Flotei Galactice care survolează cerul planetei, dar și spațiul dintre Lună și Pământ, deoarece pe o frecvență sublunară, era staționată în vara acestui an, o flotă întreagă de nave ale civilizației Draco. Aceștia aveau plasate escadrile întregi de nave pe orbita lunară, deci între Pământ și Lună, și pe orbita sublunară adică într-o zonă a Planului Eteric al Lunii, așa cum și Pământul are Planul său Eteric.

Pentru a aduce argumente credibile care să susțină existența unei asemenea realități dincolo de atmosfera terestră, dar și la nivelul solului planetei, deși știm că foarte mulți dintre cei spirituali deja acceptă o astfel de realitate, să spunem că în ultimii ani există mai multe surse care aduc informații în acest sens: Corey Goode, David Wilcock, David Icke, Ben Fulford, dar și anumiți mediumi cum sunt Sal Rachele, Bashar, Lorrie Ladd și alții. Cu toții se referă fiecare în felul său, la conexiuni pe care le au cu diferite facțiuni ale unor civilizații extraterestre benefice, care le transmit și le dezvăluie aspecte referitoare la reptilieni, la civilizația Draco și la actuala stare de lucruri de pe Pământ.

Să dăm și câteva referiri după care vom continua comentariile.

Cea mai mare dovadă este o serie de anunțuri publice ale mai multor oficiali guvernamentali, inclusiv a președintelui american Donald Trump. Lansarea oficială de către Trump a unei Forțe Spațiale Americane este doar începutul unui proces gradual de dezvăluire, spun oficialii Pentagonului. În anii din urmă, pe durata președinției lui Trump, Marina Americană a eliberat multe brevete pentru vehicule ce folosesc antigravitația și fuziunea nucleară compactă. Comandantul David Fravor, pilot al Forțelor Aeriene ale Statelor Unite, a înregistrat în plin zbor de exercițiu un OZN, filmarea fiind dusă apoi la CIA. După multe analize, un general al Forțelor Aeriene a declarat că există deja o tehnologie care ne poate duce dintr-o parte în alta a planetei în doar o oră. Apoi reprezentantul Mike Rogers și secretarul Forței Aeriene, Barbara Barrett, au făcut apel amândoi în această lună (decembrie 2019) pentru declasificarea unei cantități mari de informații despre programele spațiale militare din America (https://www.defensenews.com/smr/reagan-defense-forum/2019/12/08/barrett-rogers-plan-to-declassify-black-space-programs). Din acest punct de vedere oficialii Pentagonului au declarat că s-au cheltuit 21 de trilioane de dolari pentru programe spațiale secrete, programe despre care Corey Goode a făcut dezvăluiri pe care le-ați citit aici în revistă. Și vor mai fi. Credeți că aceste chestii nu ar avea legătură cu ceea ce se întâmplă acum în lume și în afara Pământului? Pentru ce s-au cheltuit atâția bani pentru aceste programe spațiale secrete? Se pregătește o defensivă în raport cu agresiuni ale unor civilizații ostile din afara planetei? Să vedem mai departe.

În data de 10 decembrie 2019 un avion militar chilian care zbura spre Antarctica și care transporta 38 de persoane la bord – probabil personal științific? – a dispărut complet, nefiind de găsit nicăieri, deși vremea era bună. Un eveniment foarte ciudat în aceste vremuri în care totul este supravegheat de pe orbită de sute de sateliți! În această privință a avionului chilian dispărut, un ofițer senior din CIA care este rudă cu fostul amiral Byrd (cel care a ajuns în bazele secrete din Antarctica) a declarat următoarele: „Militarii chilieni au primit ordin de la controlorii lor să nu se apropie de Antarctica. Au crezut că sunt mai deștepți și știau mai mult decât stăpânii lor. Aeronava C-130 a fost eliminată. Nu conta cine era în avion, ci ceea ce transportau și a dus la «dispariția» ei. În această etapă, nu există intrări și ieșiri în/din Antarctica. Cel mai sudic continent este blocat până la o notificare ulterioară (nu din cauza acestui incident).” Unul dintre membrii Mișcării de Rezistență împotriva ocultei mondiale, Cobra, întors în toamna anului trecut din Antarctica dintr-o incursiune aflată sub discreție, a oferit publicității o fotografie a unei baze din Antarctica. În poză se poate vedea acel nor foarte mare, cu forma specifică celor în care OZN-urile mari se camuflează. Dacă observați norul/OZN-ul se află deasupra unei baze, și dacă vă uitați cu atenție veți putea observa luminile acelei facilități secrete.

O altă sursă, de data această a lojei P2 (Propaganda Due din Italia, a masonilor), face la rândul ei dezvăluiri printr-unul dintre reprezentanții săi, un senior mason: „Mulți oameni de știință ruși și americani au fost uciși în Antarctica, știu sigur că există baze ET străvechi. Acesta este motivul pentru care Antarctica este închisă”. Această declarație a fost emisă pe baza unor rapoarte oferite de către CIA – americanii și FSB – echivalentul rusesc al CIA-ului. Deci cumva lucrurile sunt clare, sunt cunoscute de către forurile oculte, dar și de către unele cercuri monopoliste ale ocultei, însă nu se dă nimic publicității! De ce? Pentru că oculta și colaboratorii ei din rasa Draco nu vor ca omenirea să afle adevărul!

Mergem mai departe…

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile