Fiecare punct de vedere și toate punctele de vedere, indiferent despre ce chestiune ar fi vorba în lumea voastră, nu sunt deloc antagonice, ci complementare.

Salutări! Noi suntem Fondatorii!

Prezentul vostru pe care-l parcurgeți conține parametrii care vă determină pe toți către o schimbare. Cum fiecare dintre voi este unic în structura sa, de la spirit și până la nivel de ADN, este simplu de înțeles că fiecare vede această schimbare în funcție de cât poate conștientiza.

Chiar dacă asta face parte din bogăția și frumusețea lumii voastre, în același timp este și o realitate care vă pune la încercare pe toți. Pentru că fiecare înțelege în felul său ceea ce simte, percepe și trăiește. Nu vor exista niciodată două simțiri, gândirii sau trăiri la fel, chiar dacă mulți dintre voi sunt atât de entuziasmați când își descoperă reciproc așa zisele coincidențe sincrone. În realitate acestea diferă între ele, și este normal să fie astfel.

Fiecare dintre voi își dorește o lume mai bună, în care să nu mai existe conflicte și aspecte negative în manifestare. Și acest lucru nu este o utopie, dar ceea ce face dificilă ajungerea în acel punct, este chiar această diferență dintre fiecare. Exemplul celebru în lumea voastră cu elefantul din cameră este cel mai potrivit pentru a vă da seama de ce există asemenea diferențe. Este pentru că fiecare dintre voi, asemenea celor din cameră care nu văd elefantul fiind legați la ochi dar își dau cu părerea, și voi sunteți „legați la ochi” și vă dați cu părerea. Acest aspect este valabil inclusiv pentru oamenii voștri de știință. Conceptul în ceea ce vă privește de „legați la ochi” se poate traduce pe înțelesul vostru în sensul că nu cunoașteți că Realitatea Vieții cuprinde și alte aspecte pe care încă nu le cunoașteți suficient, ori dacă le cunoașteți pe unele dintre ele, le cunoașteți cel puțin superficial. Pe unele nici nu le acceptați, iar neacceptarea este voalul care vă stă peste ochii conștiinței.

De aceea este foarte important să înțelegeți că fiecare punct de vedere și toate punctele de vedere, indiferent despre ce chestiune ar fi vorba în lumea voastră, nu sunt deloc antagonice, ci complementare. Când toți, dar absolut toți, chiar și conducătorii lumii voastre, vor înțelege că totul în civilizația voastră este complementar, omenirea voastră își va atinge punctul de echilibru, oferind posibilitatea luării voalului de pe ochii conștiinței. Și atunci când acest lucru se va petrece, marea majoritate dintre voi veți percepe existența dintr-un punct de vedere cu totul nou, ceea ce va duce automat la schimbarea paradigmei referitoare la civilizația voastră, la Viața ca proces Inteligent și Conștient oriunde în univers, și nu în ultimul rând la înțelegerea Adevărului. Și odată ce veți ajunge în acest punct al evoluției voastre, și acest lucru ar fi foarte bun pentru multe alte civilizații care așteaptă cu răbdare și iubire să vă treziți, veți fi liberi de trecutul civilizației voastre atât de tumultuos și de obscur.

Este timpul să vă pregătiți pentru ieșirea din cocon. Este timpul să vă admirați aripile ce v-au crescut și frumusețea pe care ați dobândit-o pe toată durata șederii voastre în cocon.

Noi suntem Fondatorii!

Articolul precedentAstrologie – Ce ne aduce gradul 29 în destin?
Articolul următorLimbajul spiritual al florilor
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile