Urmați-vă chemarea sufletului și veți parcurge nivelele de trezire necesare Ascensionării.
Timp estimat de citire: 2 minute

Este important pentru voi să urmăriți fiecare fază de Lună Nouă și de Lună Plină, deoarece aceste fenomene cosmice sunt corelate cu schimbările care au loc în conștiința voastră.

Salutări! Noi suntem Fondatorii!

În această transmisiune vom fi mai rezumativi decât de obicei. Vă vom spune că este vorba despre schimbarea percepției multora dintre voi, mare parte din voi fiind cei treziți spiritual. Evenimentele pe care le parcurgeți în momentul Acum, căci în fiecare zi, și în fiecare oră, și în fiecare minut sunteți în Acum, vă cer sporirea lucidității și a percepției realității, îndeosebi a celei interioare.

Până la sfârșitul anului calendaristic trecut ați avut o anumită percepție, care pe mulți dintre voi cei treziți încă vă ținea conectați la relații și situații cu caracteristici 3D. Odată cu evenimentul cosmic al solstițiului de iarnă această percepție a început să vi se schimbe, treptat foarte mulți dintre voi având alte percepții vibraționale, care au determinat în propria conștiință ștergerea ca de pe un DVD a multor imprimări vechi de tipare, obișnuințe și trăsături de personalitate. O asemenea schimbare nu se finalizează în câteva zile sau săptămâni, este un proces de durată care ar trebui să-l gestionați cu atenție, pentru a intra cu structura voastră aurică, dar și fizică în planul dimensional-vibrațional 5D.

Este important pentru voi să urmăriți fiecare fază de Lună Nouă și de Lună Plină, deoarece aceste fenomene cosmice sunt corelate cu schimbările care au loc în conștiința voastră. Sistemul vostru solar se află acum într-o altă zonă de energii cosmice, care permit o mai mare și mai intensă pătrundere a energiilor subtile în structurile fizice, indiferent că este vorba de molecula de apă, de atomul de carbon din corpurile voastre sau de compoziția atmosferei Pământului.

Ceea ce a început ca un mic fenomen vibrațional în conștiința voastră, veți observa că aduce modificări constante de percepție asupra valorilor care se află în jurul vostru și cu care interacționați zilnic. Este vorba despre transformarea însăși a modului în care conștiința voastră vibrează în relația cu Creatorul. De aceea este important să vă urmăriți conștiința cum trece de la vechiul său mod de operare la unul cu totul nou, de-a lungul acestui interval liniar pe care-l numiți 2021. Veți observa că peste 70% dintre percepțiile anterioare despre tot ceea ce credeați voi despre tot vi se va schimba. Este procesul necesar de transformare înainte de a avea acces la Ascensionare. Urmați-vă chemarea sufletului și veți parcurge nivelele de trezire necesare Ascensionării.

Noi suntem Fondatorii!

Articolul precedentAstrologie – Drumul Vieții și Uranus (X)
Articolul următorDumnezeu e relativ…?!
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
1 1 votează
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile