© iStock
Timp estimat de citire: 3 minute

Curăţarea zilnică a aurei devine o prioritate pentru fiecare individ în parte, pentru a evita contaminările astrale.

Societatea noastră modernă este plină de tot felul de provocări, care mai de care mai solicitante. Fiecare om se străduieşte să facă faţă acestor provocări, aşa cum se pricepe şi după cum a învăţat, astfel încât să poată să se descurce în hăţişul societăţii actuale.

Cu toate că avem o sumedenie de reguli sociale, morale şi relaţionale, marea majoritate a oamenilor nu realizează că există aspecte dizarmonice, care le pot afecta viaţa în cazul în care unele chestii personale sau de grup se derulează de-o manieră negativă sau distorsionată. Şi aici vorbim despre lucruri care se întâmplă zilnic oricum între oameni, inclusiv în viaţa de familie, ori între prieteni sau chiar între colegii de la locul de muncă. Cu toţii manifestăm intenţii fel de fel, dar de obicei nu suntem atenţi la energia din spatele intenţiilor noastre. Nici măcar nu ne dăm seama că avem pe zi vreo câteva zeci de mii de gânduri, de emoţii diverse nu mai zic, şi atunci ar trebui să realizăm că în realitate nu ştim mai nimic despre ceea ce facem noi pe plan subtil.

Ce se întâmplă de fapt între oameni, chiar dacă aparent foarte mulţi se străduie să fie corecţi, cinstiţi, eficienţi şi aşa mai departe.

Fiecare om poartă în subconştientul lui tot felul de frustrări din adolescenţă, de care de cele mai multe ori nu-şi dă seama. Odată intrat în societate cu intenţia de a-şi găsi un loc de muncă, individul uman devine dintr-o dată serios, angajat ferm pe drumul realizării socio-profesionale, dar nu-şi dă seama că odată cu această etapă intră în tot felul de situaţii bizare, care-i pot afecta capacitatea de discernământ, raţionamentele etc.

Şi să dăm şi un exemplu în acest sens din multe altele.

Următorul episodParaziţii energetici – II >>
Articolul precedent„Mai mare peste mai mici şi staroste de calici”
Articolul următorBazele secrete de pe Lună – III
Prin viziune şi profunzime aduce la suprafaţă din miezul ezoteric al misterelor aspectele care pot fi înţelese de către toţi cei pasionaţi de spiritualitate. Este redactor şi colaborator la revista COSMOS încă din 2006 şi preferă anonimatul pentru că nu-i plac autografele.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile