© iStock

Curăţarea zilnică a aurei devine o prioritate pentru fiecare individ în parte, pentru a evita contaminările astrale.

Societatea noastră modernă este plină de tot felul de provocări, care mai de care mai solicitante. Fiecare om se străduieşte să facă faţă acestor provocări, aşa cum se pricepe şi după cum a învăţat, astfel încât să poată să se descurce în hăţişul societăţii actuale.

Cu toate că avem o sumedenie de reguli sociale, morale şi relaţionale, marea majoritate a oamenilor nu realizează că există aspecte dizarmonice, care le pot afecta viaţa în cazul în care unele chestii personale sau de grup se derulează de-o manieră negativă sau distorsionată. Şi aici vorbim despre lucruri care se întâmplă zilnic oricum între oameni, inclusiv în viaţa de familie, ori între prieteni sau chiar între colegii de la locul de muncă. Cu toţii manifestăm intenţii fel de fel, dar de obicei nu suntem atenţi la energia din spatele intenţiilor noastre. Nici măcar nu ne dăm seama că avem pe zi vreo câteva zeci de mii de gânduri, de emoţii diverse nu mai zic, şi atunci ar trebui să realizăm că în realitate nu ştim mai nimic despre ceea ce facem noi pe plan subtil.

Am să vă explic pe scurt ce se întâmplă de fapt între oameni, chiar dacă aparent foarte mulţi se străduie să fie corecţi, cinstiţi, eficienţi şi aşa mai departe.

Fiecare om poartă în subconştientul lui tot felul de frustrări din adolescenţă, de care de cele mai multe ori nu-şi dă seama. Odată intrat în societate cu intenţia de a-şi găsi un loc de muncă, individul uman devine dintr-o dată serios, angajat ferm pe drumul realizării socio-profesionale, dar nu-şi dă seama că odată cu această etapă intră în tot felul de situaţii bizare, care-i pot afecta capacitatea de discernământ, raţionamentele etc.

Şi să dăm şi un exemplu în acest sens din multe altele.

Anonimul George, căsătorit şi cu doi copii, este funcţionar la o firmă privată. De cu seară se ceartă cu soţia sa pe chestii de relaţionare. Soţia îl bănuieşte că ar putea avea o relaţie extraconjugală, când de fapt George munceşte foarte mult şi este prea stresat şi plictisit ca să mai argumenteze soţiei de ce vine mai târziu acasă. Ca urmare, în aura sa se acumulează energii negative care datorită supărării sale atrage prin Legea Rezonanţei entităţi parazite din planul astral inferior.

Acest George, ca mulţi alţii ca el care trec prin aşa ceva, nu-şi dă seama că din astralul inferior i se agaţă de aură asemenea entităţi energetice, care se hrănesc cu stările lui negative. Şi nu numai că i se fixează în aură, dar după ce se cuibăresc în corpul său astral, îl îndeamnă către stări negative şi în acest fel lui George i se amplifică stările urâte pe măsură ce trece timpul. Mai mult decât atât, după ce ajunge la serviciu, o parte din cordoanele de energie ale acestor paraziţi astrali, precum şi o parte din starea imprimată de către aceştia bietului George se transferă către alţi colegi, cu care el vine în contact pe timpul orelor de muncă. Să spunem că pe George îl bântuie energetic impresia astrală transmisă de paraziţii energetici – ranchiuna.

Fără să-şi dea seama, el transmite altui coleg de la muncă, cu care are cordoane energetice de relaţionare din plexul solar, această stare generată de parazitul energetic din aura lui George, ranchiuna. Chiar dacă el se poartă amabil şi corect. Şi dacă acel coleg are şi el alte probleme existenţiale ca tot omul, poate nu aşa de dificile ca ale lui George, parazitul energetic respectiv se poate muta la un moment dat în aura acelui coleg. Pentru că parazitul are nevoie de energie nouă. Cea a lui George nu mai are acea amploare la un moment dat şi parazitul caută o altă aură.

Este o contaminare astrală care se traduce prin faptul că acel coleg preia fără să ştie starea de ranchiună accentuată în stare mocnită, deşi el poate fi un om care nu manifestă de obicei ranchiuni. Astfel respectivul coleg se poate trezi într-o zi că urăşte fără să-şi dea seama de ce sau fără să înţeleagă de ce sau de unde i-a apărut o asemenea stare, datorită faptului că a preluat parazitul astral. Şi din acel moment viaţa acelui coleg se schimbă din multe puncte de vedere, fără ca omul respectiv să înţeleagă de unde i se trag astfel de chestiuni ciudate.

De aceea curăţarea zilnică a aurei devine o prioritate pentru fiecare individ în parte, pentru a evita asemenea contaminări astrale. Şi rugăciunea către Creator este una dintre cele mai bune soluţii.

Următorul episodParaziţii energetici – II >>

1 COMENTARIU

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?