© iStock
Timp estimat de citire: 3 minute

Spiritele negative şi cele luminoase coexistă la un loc dar nu se amestecă între ele, exact ca pătrăţelele de pe tabla de şah.

Sunt convins că partea I a acestui subiect a fost foarte interesantă pentru voi, având în vedere că trăim într-o societate care devine din ce în ce mai complexă de la un an la altul.

Şi este firesc să continuăm în această a II-a parte cu alte explicaţii ca să înţelegeţi în ce fel în viaţa voastră pot apare situaţii nedorite, deşi voi vă doriţi să evoluaţi fără probleme.

Aceşti paraziţi energetici pot fi la un moment dat chiar şi spirite ale altor persoane decedate, care la viaţa lor au trăit înrobite de diferite vicii: alcool, fumat, destrăbălare sexuală, patima jocurilor de noroc, invidie, intrigă, hoţie, minciună şi lista poate continua cu multe altele. Vorbim aici de astfel de vicii manifestate întreaga viaţă pământeană de către asemenea persoane.

După ce decedează, astfel de spirite trec în planul astral. Unele sunt confuze după deztrupare, altele îşi dau seama ce e cu ele, dar toate încep să caute oameni care trăiesc în trup pentru a se agăţa de aceştia, mai ales dacă sunt oameni întrupaţi care la rândul lor sunt sclavii patimilor şi viciilor de orice fel. Deseori se pot observa persoane care la un moment dat, din când în când, manifestă un comportament atipic care nu-i este caracteristic.

Următorul episod<< Paraziţii energetici – IParaziţii energetici – III >>
Articolul precedentPalindromul perfect – 02.02.2020
Articolul următorCheile Genelor – Codonii personalităţii (I)
Prin viziune şi profunzime aduce la suprafaţă din miezul ezoteric al misterelor aspectele care pot fi înţelese de către toţi cei pasionaţi de spiritualitate. Este redactor şi colaborator la revista COSMOS încă din 2006 şi preferă anonimatul pentru că nu-i plac autografele.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile