© iStock

Spiritele negative şi cele luminoase coexistă la un loc dar nu se amestecă între ele, exact ca pătrăţelele de pe tabla de şah.

Sunt convins că partea I a acestui subiect a fost foarte interesantă pentru voi, având în vedere că trăim într-o societate care devine din ce în ce mai complexă de la un an la altul.

Şi este firesc să continuăm în această a II-a parte cu alte explicaţii ca să înţelegeţi în ce fel în viaţa voastră pot apare situaţii nedorite, deşi voi vă doriţi să evoluaţi fără probleme.

Aceşti paraziţi energetici pot fi la un moment dat chiar şi spirite ale altor persoane decedate, care la viaţa lor au trăit înrobite de diferite vicii: alcool, fumat, destrăbălare sexuală, patima jocurilor de noroc, invidie, intrigă, hoţie, minciună şi lista poate continua cu multe altele. Vorbim aici de astfel de vicii manifestate întreaga viaţă pământeană de către asemenea persoane.

După ce decedează, astfel de spirite trec în planul astral. Unele sunt confuze după deztrupare, altele îşi dau seama ce e cu ele, dar toate încep să caute oameni care trăiesc în trup pentru a se agăţa de aceştia, mai ales dacă sunt oameni întrupaţi care la rândul lor sunt sclavii patimilor şi viciilor de orice fel. Deseori se pot observa persoane care la un moment dat, din când în când, manifestă un comportament atipic care nu-i este caracteristic.

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.
Următorul episod<< Paraziţii energetici – IParaziţii energetici – III >>

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?