© iStock
Timp estimat de citire: 3 minute

Mulţi oameni negativi odată ce ajung în astral, încearcă să se reîntoarcă în lumea fizică, chiar aşa cu corpul lor astral, pentru a-i influenţa pe mai departe pe cei cunoscuţi pe care i-au lăsat în urmă.

Viaţa noastră se desfăşoară în planul fizic numit şi tridimensional, deoarece are trei coordonate: lungime, lăţime şi înălţime. Cea de-a patra coordonată care este adâncimea o găsim în cea de-a patra dimensiune a astralului.

Spuneam în episodul trecut că acest plan astral găzduieşte deopotrivă şi pe oamenii care au fost buni în viaţa pământească, dar şi pe cei care au fost răi. Deşi am explicat data trecută că astralul este o zonă dimensională împărţită ca tabla de şah conform vibraţiilor emise de către spirite chiar şi după ce părăsesc planul fizic, să mai explicăm o dată şi printr-un alt exemplu pentru a se putea înţelege cum de pot coexista spiritele bune şi mai puţin bune (nu vorbim aici de cele pur rele care sunt în alte spaţii) pe acelaşi plan. Cine a văzut trilogia ”Stăpânul Inelelor” a putut vedea acolo în filme că exista lumea oamenilor, a hobbiţilor şi a elfilor, unde era lumină şi toate lucrurile erau bune. Apoi era zona întunericului unde domnea spiritul cel rău Sauron. Acolo, deşi era o zonă aflată la mai mulţi zeci de kilometri, cum ar fi de la Bucureşti la Buşteni de exemplu, era tot timpul înnegurat, deşi dincolo de plafonul de negură soarele era la locul lui. Cam aşa stau lucrurile şi în astral.

O reprezentare din filmul Stăpânul Inelelor, planul astral inferior și planul astral superior

După ce părăsesc planul fizic, oamenii ajung de cele mai multe ori în planul astral. În funcţie de faptele din viaţa terestră, acolo în astral persoana respectivă va ajunge într-o zonă cu energii benefice şi luminoase, sau într-o zonă cu energii negative şi întunecoase. Practic asemenea zone negative ale astralului sunt ca lumina difuză din pădure. Aţi văzut că atunci când aţi mers prin pădure, datorită faptului că sunt foarte mulţi copaci, luminozitatea este mult scăzută. Cam aşa este în zona astralului, deşi nu se poate spune de exemplu că astralul negativ e în stânga, iar cel pozitiv e în dreapta. Până acum nimeni n-a specificat asta. Realitatea este că în planul astral există foarte multe zone, care se învecinează şi se întrepătrund între ele, întocmai ca pătrăţelele de pe tabla de şah. În cele întunecoase se refugiază spiritele acelor oameni decedaţi, care au părăsit planul fizic, şi care datorită dogmelor în care au crezut de-a lungul vieţii pe Pământ, în trup, resping ajutorul ghizilor spirituali care există în planul astral şi al căror rol este să-i ajute chiar şi pe aceştia negativi.

Să luăm nişte exemple pe scurt.

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.

Următorul episod<< Paraziţii energetici – II

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?