© iStock
Timp estimat de citire: 3 minute

Mulţi oameni negativi odată ce ajung în astral, încearcă să se reîntoarcă în lumea fizică, chiar aşa cu corpul lor astral, pentru a-i influenţa pe mai departe pe cei cunoscuţi pe care i-au lăsat în urmă.

Viaţa noastră se desfăşoară în planul fizic numit şi tridimensional, deoarece are trei coordonate: lungime, lăţime şi înălţime. Cea de-a patra coordonată care este adâncimea o găsim în cea de-a patra dimensiune a astralului.

Spuneam în episodul trecut că acest plan astral găzduieşte deopotrivă şi pe oamenii care au fost buni în viaţa pământească, dar şi pe cei care au fost răi. Deşi am explicat data trecută că astralul este o zonă dimensională împărţită ca tabla de şah conform vibraţiilor emise de către spirite chiar şi după ce părăsesc planul fizic, să mai explicăm o dată şi printr-un alt exemplu pentru a se putea înţelege cum de pot coexista spiritele bune şi mai puţin bune (nu vorbim aici de cele pur rele care sunt în alte spaţii) pe acelaşi plan…

Următorul episod<< Paraziţii energetici – II
Articolul precedent„De haram a venit, de haram s-a dus”
Articolul următorCheile Genelor – Codonii personalităţii (II)
Prin viziune şi profunzime aduce la suprafaţă din miezul ezoteric al misterelor aspectele care pot fi înţelese de către toţi cei pasionaţi de spiritualitate. Este redactor şi colaborator la revista COSMOS încă din 2006 şi preferă anonimatul pentru că nu-i plac autografele.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile