Parfumurile şi conştiinţa
© CC0 / Pixabay
Timp estimat de citire: 3 minute

Dacă sunt folosite esenţe foarte fine şi persistente în acelaşi timp, pot fi accesate stări superioare de conştiinţă.

De cele mai multe ori oamenilor le scapă multe detalii ale lucrurilor pe care le văd zilnic. Sigur că nu o să spun aici că este necesar să reţinem tot ceea ce vedem, chiar dacă ochii noştri recepţionează permanent imagini, însă procesul optic determină ulterior memorarea doar a detaliilor pe care mintea şi conştiinţa noastră le consideră necesare. Cu auzul se întâmplă cam la fel, însă cu totul diferit stau lucrurile în cazul mirosului.

Atunci când cumpărăm un parfum scump, acesta fiind indicele că este şi de calitate fără niciun fel de dubiu, suntem în măsură să alegem una dintre aromele care ne plac sau pentru cineva pentru a-i face un cadou. Sunt sute de arome de parfumuri, astfel că dacă testăm o duzină de arome e greu sau uneori chiar foarte greu să ne hotărâm deoarece aproape toate au arome foarte plăcute, unele dintre ele chiar de-a dreptul îţi zăpăcesc creierul cu aroma lor atât de intensă şi de plăcută.

Dar ce se întâmplă oare în creierul nostru şi în conştiinţă, când mirosim nişte esenţe de parfumuri?

Se declanşează nişte receptori şi neurotransmiţători care încarcă sistemul nervos cu o energie pozitivă care la rândul ei, prin intermediul traseelor nervoase, determină deschiderea unor zone cerebrale şi psihoenergetice – adică la interfaţa cu aura proprie – astfel încât se pot produce, uneori chiar instantaneu, decorporalizări, accentuări ale telepatiei sau o luciditate de 10 ori sporită.

Asemenea deschideri şi stimulări neurobiochimice generează stări schimbate de conştiinţă şi percepţie, uneori produc modificări de atitudine şi de comportament a altora faţă de noi, în cazul în care folosim un parfum de calitate cu aromă intensă.

Un exemplu în acest sens ar putea fi, să zicem, al unui simplu angajat care-şi face treaba bine în firma unde lucrează, dar nu prea este luat în seamă de către colegi.

La un moment dat îşi cumpără un parfum scump, cu o aromă care nu poate fi trecută cu vederea, şi se duce la serviciu plin de aroma unui asemenea parfum. Desigur că orice coleg, bărbat sau femeie, trecând pe lângă el, va remarca mirosul acelui parfum, unii s-ar putea mira, alţii s-ar întreba oare ce o fi, alţii ar putea rămâne de-a dreptul surprinşi, cert este că omul nostru, în cazul de faţă, nu va trece neobservat în ziua aceea.

Iată cum un miros, o aromă foarte intensă şi persistentă de parfum bun poate determina schimbarea părerii altora despre noi, în sensul bun.

Orice om, indiferent cât de închistat ar fi în propriile concepţii, în realitate este condiţionat de stimulii olfactivi care declanşează în creier reacţii pe care individul însuşi nu are cum să le stopeze, deoarece fac parte din mecanismul natural al fiinţei noastre.

Dar aromele şi esenţele de parfumuri pot determina şi alte stări de conştiinţă care au legătură cu spaţiile dimensionale superioare, astfel încât dacă sunt folosite esenţe foarte fine şi persistente în acelaşi timp, pot fi accesate stări superioare de conştiinţă, în care individul uman poate vedea viitorul, poate accesa trecutul sau lumi din afara Pământului.

Un exemplu similar este cel al folosirii anumitor plante de către şamani pentru a intra în contact cu entităţi superioare de lumină, din lumi extraterestre.

Dacă substanţele halucinogene din asemenea plante produc efecte de deschidere a unor centri psihici din creier, către dimensuni superioare, fiind vorba pur şi simplu de reacţii neurochimice pe scoarţa cerebrală, cu atât mai mult anumite parfumuri tari sau suave pot avea efecte asemănătoare.

Există parfumuri care pur şi simplu te îmbată, te fac euforic sau îţi crează pe toată durata zilei o bună dispoziţie molipsitoare. Şi asta deoarece parfumurile conţin molecule încărcate informaţional, care prin intermediul mirosului ajung pe traseele nervoase şi declanşează aşa cum spuneam reacţii uneori chiar neaşteptate.

Aşa că dacă vreţi să aveţi succes, să fiţi prosperi şi să fiţi sănătoşi, fiţi atenţi ce parfumuri vă cumpăraţi. Ele rezonează cu chakrele voastre şi este important să ştiţi ce faceţi.

Articolul precedentDrum bun către Lumină, Cici…
Articolul următorComplexul de la Gizeh, sanctuar galactic? – V
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile