„Extratereștrii vizitează Pământul de MII de ani”, susține fostul ministru al Apărării
Timp estimat de citire: 2 minute

Legile Zamolxiene spun că eşti pe cale când nu te mai deranjează nimic şi eşti complet detaşat de toate.

De frica ridicolului şi de dragul aparenţelor se păstrează o tăcere suspectă asupra unor lucruri grave, dar adevărate.

Paul Hellyer, fostul ministru al apărării din Canada, într-un interviu televizat a declarat direct, clar şi fără posibilitate de interpretare că există cel puţin 80 de rase extraterestre care vizitează Pământul, iar unele sunt chiar amestecate cu noi şi coabitează pe Pământ. Apoi a mai declarat că în 1961 o escadrilă de 50 de OZN-uri venite dinspre Rusia au survolat spaţiul european provocând mare panică. A fost la un pas să se declanşeze un război!

Un taica popa pe internet delira într-o predică, certându-i pe oameni că au credinţe false în extratereştri, astrologie, numerologie, etc.

Când un ministru al apărării dintr-un stat precum Canada face declaraţii publice despre acest subiect, considerat tabu, şi în general deconspiră „fraternitatea” noastră cu rase extraterestre pentru armament şi tehnologie, cine sunt aceşti „ţăici” să sudălmuiască şi să declare convinşi că nu există aşa ceva?

Bănuiesc că acestor specimene dacă le-ar ieşi în cale aşa ceva, ar declara hotărâţi că le-a ieşit diavolul în cale! În acest secol din mileniul trei, îmbrăcaţi în straiele lor aurite, cu gândire atât de limitată, par atât de anacronici şi atât de depăşiţi de situaţie… În schimb, ştiu să managerieze afaceri din orice este de vânzare. Începând cu chipurile sfinţilor şi terminând cu pământuri, lumânări şi tot felul de suveniruri de la Ierusalim, fac afaceri pentru că lumea lor este în declin şi ei înşişi sunt depăşiţi de situaţie.

Cred că 5 % din aceşti slujitori sunt preoţi, restul fiind vătafi puşi pe adunat. Neîndoielnic au şi de la cine lua, pentru că ignoranţa nu are limite.

Divinitatea a pus în fiecare din noi un dram de conştiinţă, numai că noi trecând prin mai multe vieţi am lăsat să se aştearnă pe aceasta vălul fricii şi-al uitării.

Sunt convinsă că sunt multe minţi aerisite care sesizează fariseismul şi oboseala obligativităţii tributului către biserică, dar din obişnuinţă sau nesiguranţă stau înregimentaţi în turmă.

Religia este calea fiecăruia de a descoperi adevărul fără să ne-o impunem altora!

Concret, anunţă NASA apă pe Marte, ministrul Canadei vorbeşte deschis despre extratereştri şi contacte cu aceştia, fenomenul de la Roswell este dovada vie a existenţei acestora, generali cu funcţii cheie în guvernele lumii deconspiră acest lucru, un număr foarte mare de oameni au întâlniri şi contacte cu extratereştrii, iar cei dogmatici rămân la convingerile lor limitate.

Ar fi culmea să fim singurii din acest Univers care are peste 100 de miliarde de galaxii, care la rândul lor au peste 100 de miliarde de sisteme solare fiecare!.

Numai dacă priveşti diferenţele dintre rasele pământene îţi dai seama (dacă îţi dai şi voie s-o faci) că suntem făcuţi din părinţi diferiţi nu din doamna Eva şi domnul Adam cum relatează Biblia, care studiată adliteram, mai mult ne încurcă decât ne descurcă.

Încă mă las înverşunată de minciună, fariseism şi prostie, cu toate că Legile Zamolxiene spun că eşti pe Cale când nu te mai deranjează nimic şi eşti complet detaşat de toate. Oamenii sunt încă tributari obiceiurilor şi năravurilor nesănătoase.

Nu ne adunăm semenii de pe străzi chiar dacă avem palate, nu le dăm să mănânce celor flămânzi, nu-i îmbrăcăm pe cei dezbrăcaţi, dar ducem bani buni la biserică pentru construcţii megalomane – viitoare surse de bani.

La atâtea religii este firesc să fie şi atâtea controverse, agresiuni, războaie, pentru că fiecare afirmă că religia lui e cea mai bună şi cum minte avem, dar nu o prea folosim corect şi constructiv, ne lăsăm angrenaţi în aceste lupte veşnice şi… chiar ne merităm soarta.

Am putea să recunoaştem că religia este calea fiecăruia de a descoperi adevărul fără să ne-o impunem altora!

SURSĂFlickr
Articolul precedentMeloterapia
Articolul următorCuvânt de la Fondatori
Îndrumător.
4 2 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
george
george
1 luna în urmă

Aveti dreptate in tot ce spuneti.