Analizați-vă mersul. Este de ajuns să vă identificați cu mersul unui animal/viețuitoare și veți înțelege ce fel de destin aveți.

La bună găsire, oameni ai neamului nostru!

Voi sunteți ființe umane, și vă deosebiți de celelalte viețuitoare ale planetei prin mersul biped. Desigur ați putea spune că și păsările sunt bipede, dar ele nu-și pot folosi mâinile deoarece etajul rațiunii conștiente este conectat direct la înțelegerea mediului ambiant. Doar ființei umane i-a fost hărăzit să modeleze natura, deși asta ar fi trebuit să fie în sensul benefic și constructiv, nu distrugător și poluant cum s-a întâmplat în realitate.

Dacă aveți două picioare, acestea sunt dirijate direct de către funcțiile cerebrale specializate, și dacă este așa, înseamnă că felul în care pășiți – și fiecare are un mers unic, fiecare calcă în felul său diferit, cu apăsare diferită și un unghi diferit – arată care este adevărata voastră natură. Nu degeaba se spune despre unele persoane că „are mers de rață”, ori că „merge ca găina”, ori pășește „precum elefantul”. Da, felul mersului vostru arată secretele pe care le purtați cu voi. Bineînțeles, nu vom face aici apologia detaliată a acestor caracteristici, dar vă vom explica faptul că mersul vă arată așa cum sunteți voi în realitate, în miezul vostru interior, și nu cum vreți voi să arătați altora că sunteți...

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

Articolul precedentLumea viselor – când visăm că ne tundem
Articolul următorPlantele: alopat versus holistic
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile