„Pe Pământ idioţii au arme...” - II
© CC BY 2.0 / CERN /Leo Koivulehto

Aceşti idioţi, din nefericire, au acces la tehnologia cuantică şi pentru civilizaţiile extraterestre benefice, care ne ajută, este dificil de rezolvat chestiunea eliminării lor.

Situaţia planetară la ora actuală este în fierbere. Dincolo de tot ceea ce vedem la televizor în fiecare zi, printre spectacole, filme, documentare şi talk-show-uri, există ceea ce se întâmplă în spatele uşilor închise…

În anii 80 chiar a fost difuzat de regimul lui Ceauşescu un astfel de serial american – ca dovadă a curajului fostului conducător de atunci faţă de ruşi – numit În spatele uşilor închise.

Ceauşescu nu era deloc prost aşa cum l-au prezentat emanaţii revoluţiei în frunte cu jalnicul trădător de ţară şi neam Ion Iliescu. Desigur că lista acestor trădători este lungă şi include multe nume şi feţe pe care le vedeţi periodic aproape în fiecare săptămână pe micile ecrane.

Însă ar trebui să ştiţi că deja adevărul despre cele petrecute atunci încep să iasă la lumină. Dar înainte de a intra în miezul articolului de faţă, să mai menţionăm cauza pentru care şi fostul – considerat dictator de către occidentali – conducător libian Gaddafi a fost trădat şi apoi executat prin asasinare de către trădătorii naţiei arabe, oameni din societatea arabă libiană care şi-au vândut sufletul pentru fantasmagoricul lux promis de americani.

Gaddafi ca şi Ceauşescu intenţiona să preia visul acestuia de a fonda o bancă internaţională pentru ţările lumii a treia, chestie de neacceptat de către întunecaţii care asupresc lumea prin pârghiile hoţiiilor financiare. Ca urmare a sfârşit întocmai ca Ceauşescu.

Dincolo de faptele trecutului apropiat, să privim la prezentul atât de tumultuos care conţine aspecte încă destul de periculoase pentru civilizaţia umană. Toate polemicile şi mâncătoriile dintre politicienii români, pe care le vedem zilnic la televizor – de altfel asemenea chestii jalnice arată adevăratul lor nivel de inteligenţă, care este scăzut şi deformat – sunt orchestrate de către slugile păpuşarilor din afară.

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

SURSĂFlickr
Articolul precedentUn Dumnezeu – Doi Dumnezei
Articolul următorMesaje de la arcturieni – VII
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile