„Pe Pământ idioţii au arme...” - I
© CC BY-ND 2.0 / Peter Mackey / Flickr

De la dispariţia prematură a lui John Lennon omenirea a început încet-încet să se trezească.

Aşa începe acest editorial scris în mijlocul verii româneşti, o vară caniculară şi plină de fenomene climatice şi psihice ieşite din comun…

Acest vers, Pe Pământ idioţii au arme… aparţine unei poezii scrise prin anii 80 de către regretatul Adrian PăunescuIdioţii au arme şi a fost transpusă pe ritmuri muzicale de către Nicu Alifantis, binecunoscut interpret de muzică folk.

Şi bineînţeles… poezia comportă în ea un mare adevăr, atunci ca şi acum… Iată doar câteva versuri a căror valabilitate şi autenticitate creşte pe măsură ce timpul trece, în acest joc nebun al marilor puteri de a domina pe mai departe omenirea:

Pe pământ idioţii au arme
Ei cu ele pot face orice.
Pe pământ bunul simţ dacă doarme
În zadar întreba-veţi de ce
Pe pământ idioţii au arme…
…Tot prostia câştigă în toate
Topul vieţii falsifică tot
Moartea lui e vândută în rate
În reviste ce râd idioţi
Tot prostia câştigă în toate…
…Idioţii frapaţi sunt în arme
Ne vânează mereu mai atent
Dacă lumea-i credulă şi doarme
Vom ajunge în mâini de sergent
Idioţii frapaţi sunt în arme.

Desigur nu sunt prezentate aici toate strofele, în unele din ele făcându-se referire la John Lennon, celebrul cântăreţ Beatles asasinat de către Illuminati în 8 decembrie 1980 pentru câteva dintre cântecele sale şi în special datorită melodiei Imagine – Imaginează-ţi, în care îndemna omenirea către pace şi fraternitate universală, un scop opus dominării întunecaţilor.

Şi ca să înţelegeţi, alăturăm două dintre strofele acestei minunate melodii pentru care artistul a plătit cu viaţa lui, sperând că într-o zi omenirea se va trezi din coşmarul mileniilor de dominare reptiliană:

Imagine there’s no countries
It isn’t hard to do
Nothing to kill or die for
And no religion, tooImagine all the people
Living life in peace…
Imagine no possessions
I wonder if you can
No need for greed or hunger
A brotherhood of man
Imagine all the people
Sharing all the world…

Imaginează-ţi că nu există ţări
Nu e greu asta să poţi
Nimic de omorât sau pentru care să mori
Şi nicio religie, de asemenea
Imaginează-ţi întreaga lume
Trăind viaţa în pace …
Imaginează-ţi că nu e nicio nici o stăpânire
Mă întreb dacă poţi
Nu e nevoie de lăcomie sau foame
O Frăţie a omului
Imaginează-ţi toţi oamenii
Împărţind întreaga lume…

Este evident că John Lennon cunoştea despre puterea imaginaţiei umane şi prin această melodie care şi azi este difuzată, a transmis oamenilor din întreaga lume un impuls care se declanşează în interiorul fiinţei lor.

De la dispariţia prematură a lui John Lennon omenirea a început încet-încet să se trezească. Seminarii, evenimente spirituale, tehnici spirituale vechi şi noi au pătruns odată cu sute de cărţi editate peste tot în lume şi tipărite în sute de milioane de exemplare, în segmentele civilizaţiei umane determinând un proces lent, dar sigur, de ridicare a nivelului de conştiinţă al maselor.

Datorită acestui aspect sesizat de slugile întunecaţilor, slugi grupate obedient sub forma a tot felul de grupări finanţate în secret în Europa şi Statele Unite ale Americii, au trecut la studierea procesului de trezire spirituală. Au studiat acele zone ale minţii umane care răspund la stimulii trezirii spirituale, la informaţia de origine divină, precum şi la modul în care mintea umană rezonează la mesajele primite prin intermediul mediumilor din întreaga lume de la entităţi celeste din lumi foarte evaluate.

Au început să construiască acele dispozitive psihotronice cu care intenţionau să inducă maselor de oameni reacţii la nivel subliminal – îndeosebi la nivelul chakrei frunţii.

Primele experimente de acest gen au fost făcute de către americani în conflictele din Afganistan şi Irak, unde au folosit substanţe psihotropice cu care au influenţat starea rebelilor din Afganistan şi a soldaţilor irakieni. Dar mai mult de atât, se pare că în nebunia lor oarbă şi întunecată, oficialii americani ştiau de faptul că şi soldaţii din propriile trupe aveau să fie afectaţi de ceea ce s-a numit mai târziu „sindromul războiului din Golf”.

Deci când e vorba de modalităţi de experimentare a noi arme, substanţe şi dispozitive, întunecaţii nu au scrupule, îşi sacrifică şi proprii cetăţeni trimişi pe front. Aşa s-a ajuns mai târziu la HAARP şi alte dispozitive psihotronice, de mică şi mare anvergură, cu care s-au făcut iniţial experimente pe mase de oameni – aşa cum s-a întâmplat în 1989 la noi cu Revoluţia Furată din decembrie şi cu primăvara arabă de acum câţiva ani din Egipt şi Libia.

„Pe Pământ idioţii au arme...” - I

Aţi putut vedea în editorialul din numărul 106 fotografia despre Siria, ţară aruncată recent într-un război nimicitor, cum arăta înainte şi cum arată acuma. Pentru întunecaţi nu contează ce lasă în urma lor în teritoriile unde pun de-un război. Pentru ei e important să înlăture pe cei care li se opun şi de asemenea sunt puşi să distrugă valorile fundamentale ale omenirii: pacea, bunăstarea, valorile şi tradiţiile şi mai ales UNITATEA RASEI UMANE.

Apoi mai spre deceniul actual au realizat structuri de reţele HAARP pentru a influenţa şi dirija fenomenele meteo, ca pe o armă secretă de distrugere a recoltelor agricole ale acelor state care se opun globalizării prin trezirea spirituală.

Actualele furtuni neobişnuite de la noi, din Polonia şi alte ţări învecinate cu noi care şi-au exprimat deschis dezacordul faţă de primirea de refugiaţi islamici şi faţă de politica de la Bruxelles, au fost lovite din plin cu dispozitivele de tip HAARP.

Ideea e că aceşti nebuni idioţi aflaţi în grupările oculte vor să impună într-o disperată mişcare contra trezirii spirituale un val de deznădejde a oamenilor în faţa unor asemenea fenomene.

Ce se urmăreşte?

Inducerea fricii la un nivel şi mai adânc decât cel de până acum implantat în mintea oamenilor.

Dar se pare că acest joc de-a Dumnezeu şi-a atras deja reacţia care în curând va veni asupra întunecaţilor. Şi asta pentru că solstiţiul de vară care a coincis cu Luna Plină – fenomen care se petrece odată la 19 ani – a deschis portaluri interdimensionale.

Iar la noi în România urmează să se deruleze lucruri încă şi mai şi decât cele de până acum…

SURSĂFlickr
Articolul precedentConexiunea Sirius-Orion
Articolul următorMesaje de la arcturieni – VI
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
trackback

[…] cum Illuminati dispun de reţele HAARP cu care manevrează fronturile ciclonice atmosferice, cauzând în nebunia lor uragane din ce în […]