Este o recunoaștere oficială în urma căreia vor fi dezvoltate strategii exopolitice de contact? Sau este o recunoaștere și atât? Ce va urma?

Iată că revenim cu acest subiect atât de fierbinte și, se pare, cumva la ordinea zilei în din ce în ce mai multe țări ale lumii!

Ce s-a întâmplat între timp, în ultimii 2 ani în acest sens? Se pare că mai multe guverne ale lumii, printre care și cel american, s-au decis să scoată la lumină încet-încet adevărul despre acest fenomen. Însă lucrurile nu sunt chiar atât de ușor de gestionat. De ce? Pentru că odată ce devine oficială recunoașterea acestui fenomen, care depășește capacitatea de înțelegere din multe puncte de vedere, și odată ce ar fi transmisă o asemenea recunoaștere către opinia publică mondială, reacțiile pot fi foarte diferite, care pot merge chiar și până la revolte și anarhie în multe părți ale lumii.

Asta s-ar putea întâmpla deoarece fenomenul OZN este unul sociologic global cu conotații și implicații vaste la nivel religios, care poate răsturna toate paradigmele în privința asta, în momentul în care va deveni oficial pentru întreaga omenire contactul cu Ei. Deși în urma vizionării unor materiale înregistrate direct de la bordul unor avioane militare americane – deci probe video incontestabile! – mai multe oficialități din guvern și din Pentagon s-au decis să demareze o anchetă în urma căreia au declarat că asemenea fenomene nu mai pot fi ascunse opiniei publice, totuși există încă în Congresul american unele facțiuni ostile dezvăluirii și aservite unor grupuri de interese care obstrucționează cursul unor astfel de acțiuni, prin tot felul de manevre, invocând diferite amendamente și folosind diferite conexiuni mai mult sau mai puțin oficiale pentru a stopa dezvăluirile.

Cum să recunoști că există ceva care-ți depășește capacitatea militară și tehnologică la orice oră?

De exemplu, în urmă cu un an de zile, prestigioasa publicație americană USA Today a publicat un material referitor la intențiile oficialităților de a începe procesul de dezvăluire a unei asemenea realități. Cum spuneam, lucrurile nu sunt ușor de făcut în această privință. Cum să recunoști că există ceva care-ți depășește capacitatea militară și tehnologică la orice oră? E dificil de gestionat asta, mai ales în raport cu poziția altor țări.

Iată un fragment din acel articol din USA Today:

Oficiali guvernamentali au depus mărturie marți la prima audiere publică a Congresului despre OZN-uri, după mai bine de 50 de ani, ca parte a unui efort de a fi mai transparenți cu privire la investigațiile privind „fenomenele aeriene neidentificate” (…)

UAPS sunt „o potențială amenințare la securitatea națională” și trebuie investigate, a spus deputatul André Carson, deputat în Indiana, președintele subcomitetului pentru combaterea terorismului, contrainformațiilor și contraproliferării din cadrul Comisiei de informații a Camerei (…)


„De prea mult timp, stigmatizarea asociată cu UAP-urile a împiedicat o bună analiză a informațiilor”, a spus Carson. „Piloții au evitat să raporteze sau au fost luați în râs atunci când au făcut-o. Oficialii Departamentului Apărării au dat problema la spate sau au ascuns-o complet sub covor, temându-se de o opinia sceptică a comunității de securitate națională”.

Inclusiv în China atât de blamată de către Occident, au început să fie luate măsuri pentru ca fenomenul OZN sau UAP, cum a fost redenumit de curând, să fie serios investigat în mod oficial și prezentat opiniei publice. O altă publicație, „The Debrief” – „Informatorul” a publicat în data de 4 iunie 2021 un articol cu titlul „China confirmă că are propriul grup de lucru pentru OZN”. Și atunci apare o întrebare extrem de interesantă: de ce atâtea țări, care vreme de 60-70 de ani au negat existența acestui fenomen, deodată și parcă la unison lansează brusc anchete serioase în acest sens? Și dacă acest nou spirit al deschiderii către o asemenea problemă globală, ce depășește posibilitățile tehnologice și militare ale oricărei țări din lume, este adoptat din ce în ce mai mult de mai multe țări, ce poate însemna asta și unde ar duce acest val de anchete oficiale?

Într-unul din episoadele din sezonul 18 al Extratereștrilor Antici de anul acesta, Nick Pope fost angajat al Ministerului Apărării în Marea Britanie între 1985 – 2006, a declarat următoarele: „După aproape 80 de ani de negare și dezmințire, iată, aveți cooperare și contacte internaționale. Asta arată că guvernele recunosc că există o potențială amenințare și că trebuie făcut ceva”. În cursul activității sale la Ministerul Apărării, Nick Pope a lucrat la Secretariatul Sec 2a, cunoscut în mod normal acolo în interiorul structurii drept „Biroul OZN” și a avut acces la sute de investigații ale fenomenului OZN.  

În iunie 2021 deci în plină pandemie guvernul Statelor Unite renunță la cei 70 de ani de negare a OZN-urilor și lansează pe 25 iunie 2021 un raport revoluționar privind fenomenele aeriene neidentificate numite așa cum spuneam UAP – Unidentified Aerial Phenomena. Documentul respectiv este neclasificat, deci este public, conține 9 pagini și identifică 144 de incidente OZN – UAP, și concluzionează că doar unul dintre ele poate fi explicat, fiind vorba de un balon meteorologic!

Generalul Haim Eshed, fostul șef al securității spațiale din Israel, a declarat într-un interviu în data de 7 decembrie 2020 pentru publicația „Yedioth Ahronoth” că omenirea a avut și are deja contacte cu extratereștrii, dar aceștia țin totul sub tăcere până când omenirea va fi pregătită pentru așa ceva. Ce??? Deci ni se spune că nu guvernele au intenționat asta ci Ei, extratereștrii? Și care din ei? Că știm că sunt vreo 20 de civilizații pe aici printre noi. Și fostul ministru canadian al Apărării, Paul Hellyer, a declarat în urmă cu câțiva ani și încă în fața comisiei de anchetă a Congresului american, că suntem de multă vreme în contact cu mai multe civilizații!

Pe 27 decembrie 2020 președintele Donald Trump a semnat un pachet de legi privind cheltuieli și ajutoare în valoare de 2,3 trilioane de dolari, pentru a stimula redresarea economică după pandemia de Covid 19. În secțiunea „Comentarii ale comisiei” sub titlul „Amenințări aeriene avansate” există o prevedere ca unele departamente să coopereze între ele pentru întocmirea unui raport despre „Fenomenele Aeriene Neidentificate” adică UAP. OZN-uri și Covid?! Raportul trebuia prezentat oficial mass-mediei anul acesta în iunie. Deocamdată tăcere! Întorcându-ne la Pentagon, în urma analizării înregistrărilor realizate de către piloții militari, opinia oficialilor de acolo a fost clară: „Da Sunt reale!”

Însă ca întotdeauna niște întrebări rămân agățate pe undeva: este o recunoaștere oficială în urma căreia vor fi dezvoltate strategii exopolitice de contact? Sau este o recunoaștere și atât? Ce va urma?

S-ar putea să aflăm în curând…

Articolul precedentTehnologia genetică a Micilor Cenușii
Articolul următorLucrătorii în Lumină – atacurile energetice
Scriitor şi pasionat de neconvenţional, îşi păstrază anonimatul în continuare folosind o atitudine efervescentă pentru a pune în mişcare energia exploratoare a minţii umane, imprimând astfel în subtil nevoia de a găsi răspunsuri existenţiale.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile