Acasă Revista Cosmos Cunoaștere și evoluție Pierderea fragmentelor de suflet

Pierderea fragmentelor de suflet

0
2781
Cât de fragmentat îți este sufletul?
Timp estimat de citire: 3 minute

De cele mai multe ori pierderea fragmentelor de suflet își au cauza într-o pierdere sau o traumă și duc la boli ce pot deveni cronice.

Iată că atingem o latură mai puțin obișnuită a aspectelor spirituale ale bolilor. Poate unii dintre voi ați auzit de pierderea sufletului sau cel puțin a unei părți din el, alții poate n-ați auzit. Chiar de la început facem precizarea că NU este vorba despre deochi, care are manifestări similare, dar este ceva de moment și poate fi înțeles doar ca un atac psiho-energetic din partea altei persoane.

Ce este pierderea de suflet?

De obicei este vorba doar de părți mici ale sufletului, care se pierd. Problema în această privință constă nu în faptul că se întâmplă, ci de câte ori se întâmplă așa ceva. De exemplu, foarte cunoscutul terapeut Serghei Lazarev afirma în anii 90, și nu ezită s-o facă ori de câte ori are prilejul, că dacă o persoană admiră foarte mult ceva – un tablou, o vedetă de cinema, de muzică sau din domeniul afacerilor, ori are un idol așa cum sunt sutele de milioane de fani ai interpreților de muzică disco-pop, atunci o parte din sufletul fanilor sau o parte din sufletul respectivei persoane rămâne agățat acolo. Adică în acel tablou, la acel idol etc. Și cu fiecare manifestare de acest fel, indivizii umani care manifestă asemenea atitudini riscă la un moment dat să rămână cu sufletul inapt, într-o situație în care nu mai sunt capabili să trăiască ei înșiși prin ei înșiși.

Cu cât sunt mai multe fragmente de suflet propriu împrăștiate ici-colo, în diferite locuri, cu atât persoana în cauză se îndreaptă către o boală sigură. Și de cele mai multe ori, bolile cauzate de dislocarea fragmentelor de suflet sunt:

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.

  

NICIUN COMENTARIU

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?