Planul de salvare a omenirii
© Bigstockphoto

Mesagerii Shamballei, dar şi a altor civilizaţii dimensionale extraterestre cum sunt arcturienii, lucrează de zor pentru formarea de centre energetice spirituale

Ultimele două decenii au însoţit turbulenţele sociale într-o gradată creştere a intensităţii lor. Odată cu progresul tehnologic se pare că ici-colo fanaticii religioşi, teroriştii şi alte grupări care au legătură mai mult sau mai puţin cu organisme nonguvernamentale care dispun de fonduri şi armament, atât convenţional, cât şi neconvenţional, au escaladat în atitudinea lor în raport cu echilibrul şi starea de spirit în societatea planetară, nu contează unde în lume.

Pe lângă asta agenda ocultă a Illuminatilor ar vrea să-şi extindă mai departe influenţa asupra maselor de cetăţeni ai Europei, valul acesta de imigranţi făcând parte dintr-un scenariu care, deşi se credea că era destul de elaborat şi bine pus la punct, astfel încât să determine o nouă criză mondială, s-a dovedit că s-a întors chiar împotriva celor care l-au orchestrat.

Trezirea spirituală a omenirii, care are loc în acest deceniu decisiv pentru modul în care societatea umană va evolua în următorii 100-200 de ani, este însoţită la rândul ei de fenomene sociale de masă care susţin tot mai mult nevoia de libertate adevărată, nevoia de renunţare la factorul politic precum şi atitudinea tot mai accentuată de respingere a aşa zisei economii noi care să fie structurată prin o nouă împărţire geopolitică a lumii. Doar că şi această iniţiativă nu prea are succes datorită evenimentelor care se întâmplă în lume de aproximativ doi ani încoace.

Pe fondul unor asemenea turbulenţe care se pare că încep să cuprindă zone tot mai mari ale omenirii, întrebarea firească ce ar putea fi pusă ar fi aceasta: ce va urma?

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile