Richard Nikolaus von Coudenhove-Kalergi

Care este ţinta întregului Plan Kalergi, care este în realitate cel mai demonic plan împotriva omenirii pe care oculta l-a pus în aplicare acum prin faza pandemiei de coronavirus?

Evoluţia civilizaţiei umane este un factor foarte complex, şi marea majoritate a cetăţenilor acestei lumi nu sunt conştienţi de ceea ce se află în spatele multor decizii aruncate în faţa opiniei publice de către organisme statale, regionale, europene, continentale şi internaţionale. Această nebunie a epidemiei de coronavirus pe fondul alimentării ei de către mass media mondială aservită ocultei, are drept scop aducerea naţiunilor lumii la un stadiu de obedienţă dirijată abil prin asemenea mijloace.

Nu există nici un pericol real de îmbolnăvire sau deces pentru lumea sănătoasă, din perspectiva acestui coronavirus, însă aşa zisa epidemie este folosită ca un paravan pentru următoarea etapă pe care oculta vrea să o implementeze în omenire. Şi anume vaccinarea obligatorie pe toată planeta. Acest vaccin care chipurile va fi antidotul pentru coronavirus, va conţine în realitate nanocipuri. Culmea este că odată cu declanşarea acestei false epidemii dirijate abil, a căzut drastic şi preţul barilului de petrol, materia primă care stă la baza a peste 80% din produsele fabricate peste tot în lume. Bursele internaţionale au înregistrat o cădere mare, ceea ce va afecta deja pe termen mediu şi lung comerţul internaţional.

Trezirea spirituală a omenirii a fost sesizată de viclenii Illuminati şi a fost plănuită această falsă epidemie. De unde a pornit toată această demenţă de a distruge cu orice preţ o mare parte a omenirii?

Poate puţină lume a auzit despre Planul Kalergi. Ce este cu acest plan?

Actuala Uniune Europeană nu este deloc meritul politicienilor epocii moderne. Vrem, nu vrem, iată că atingem iarăşi domeniul politic, pentru că acest domeniu influenţează direct evoluţia omenirii, inclusiv din perspectiv spirituală. Asta apropo de textul Apocalipsei lui Ioan, în care se spune că în aceste vremuri oamenii vor primi un semn pe mână, fără de care nu vor putea cumpăra nimic. Uniunea Europeană, ca idee, a fost a unui personaj al începutului de secol 20, pe numele său Richard Nikolaus von Coudenhove-Kalergi, un publicist, gânditor politic sau formator de opinie cum am spune noi azi, şi militant federalist de origine austriacă. A fost fiul ambasadorului Imperiului Austro-Ungar în Japonia, Heinrich Graf von Coudenhove-Kalergi. Toată viaţa sa a militat, conform ideilor sale, pentru o Europă unită, pe modelul Statelor Unite ale Americii. A fost un confederalist convins, iar în discursul său din octombrie 1926 de la Viena, la primul Congres a prezentat pentru prima dată o asemenea idee a unei Europe federalizate. De fapt o astfel de idee a fost propagată de întreaga sa familie din care provenea, o familie dublă care era răspândită în Europa de Vest – familia Coudenhove, iar familia Kalergi fiind la fel de numeroasă în zona sa de origine – Creta, Grecia. Coudenhove a fugit din Franţa Revoluţiei Franceze în Austria, deoarece era flamandă la origine având proprietăţi în Franţa. Arborele genealogic al acestei familii mixte a fost înmulţit şi cu polonezi, norvegieni, baltici, francezi şi germani, proveniţi din familii selecte şi cosmopolite. De exemplu rădăcinile familiei Kalergi, una din cele două, se trag din regalitatea bizantină. Şi atunci unul din urmaşii acestor familii, Nikolas Coudenhove, a pus bazele viitoarei Uniuni Europene la Congresul de la Viena din 1922. Apoi în 15 noiembrie 1922 discursul său a fost publicat integral în ziarul „Vossische Zeitung” la Berlin. În 1923 el a scris cartea manifest „Pan Europa”, care ca ideologie a stat la baza formării în anii 80-90 a Comunităţii Economice Europene, care a devenit apoi Uniunea Europeană.

Am făcut această scurtă disertaţie ca să înţelegeţi de unde vin toate aceste nebunii impuse de politicienii Uniunii Europene de la Bruxelles şi Luxemburg. Întrebarea ar fi cine l-a inspirat pe Nikolas Kalergi să propage o asemenea idee? Cert este că Hitler a fost inspirat de cartea sa în intenţia de a cuceri Europa integral. A dat greş. Dar ideea a persistat în adepţii nazismului, care este un curent ideologic derivat din ideea pan-europeană.

Actualmente din 2 în 2 ani se acordă Premiul Kalergi acelor politicieni şi personalităţi din diferite domenii care au contribuit, prin activitatea lor, la unificarea economică, comercială, politică etc. a statelor europene. Printre cei premiaţi s-au numărat inclusiv Angela Merkel, Ronald Reagan, Helmuth Kohl, Regele Juan Carlos al Spaniei, Jean Claude Juncker dar şi preşedinţii Emil Constantinescu și Klaus Iohannis. Ce părere aveți despre ultimii doi…? Aceasta este partea lumească a problemei, pentru că știm ce au făcut unii dintre cei numiți mai înainte. Ideea unei structuri gen Statele Unite ale Europei, despre care eu am scris în cărțile scrise împreună cu regretatul Ion Țugui, a fost dintru început lipsită de umanism. Eu am spus că va exista o vreme această Uniune Europeană, după care se va destrăma. Dar acești premiați numiți mai sus, și mulți alții ca ei, sunt puși odată ce primesc un asemenea premiu, să acționeze conform cu ordinele stăpânilor lor Illuminati. Pentru că aceștia decid cui să dea asemenea premii. Vorba aia, care „câine” e mai credincios, acela primeşte mai mult şi este băgat în faţă.

Dar de ce sunt plănuite toate aceste manevre împotriva evoluţiei omenirii?

Acum trecem la partea spirituală a acestei chestiuni. La vremea sa Iisus i-a transmis lui Ioan, care se afla pe Insula Patmos, tot ceea ce trebuia ştiut în legătură cu viitorul omenirii, care este chiar acest prezent. Căci una dintre referirile din textul Apocalipsei este la punerea pe cap sau pe mână a unui însemn, fără de care oamenii nu vor mai putea cumpăra, dacă nu-l vor avea. În ultimele două decenii s-au purtat efectiv numeroase lupte, între cele două tabere, adepţii luminii şi întunericului, pentru introducerea sau eliminarea anumitor chestiuni care atentează la libertatea omului: E-urile alimentare, vaccinuri de mai multe feluri, introducerea cipului RFID în buletinul de identitate şi altele similare, mergând până la eliminarea sau restrângerea unor drepturi ale majorităţii omenirii în favoarea drepturilor unor minorităţi nou apărute pe scena lumii. Îmi aduc aminte că prin 2012 cred, dacă îmi aduc bine aminte, la fostul post OTV doctorul Adrian Streinu Cercel făcea o propagandă furibundă într-o sâmbătă după-amiază pentru ca toate fetele din România cu vârsta între 13-14 ani să-şi facă vaccinul împotriva cancerului de col uterin. Era în realitate un atentat la rata de natalitate a naţiunii române! Pe cine servea acest doctor sinistru? Ale cui interese? Chiar dacă multă lume are o părere bună despre el, acest doctor rămâne aservit unor interese, cum este şi acum cu epidemia falsă de coronavirus. Şi sunt mulţi ca el care sunt aserviţi intereselor străine împotriva naţiunii române.

Revenind la chestiunea din acest număr al Dosarelor Cosmos, să spun că actuala aşa zisă epidemie de coronavirus ascunde în spatele ei următorul pas făcut de către ocultă împotriva omenirii. Şi este vorba despre 5G, care este pasul premergător sclavizării omenirii prin intermediul tehnologiei digitale. Este modalitatea prin care oculta mondială intenţionează să implementeze agenda sa către instaurarea Noii Ordini Mondiale, scop la care încă nu a renunţat. În faţa ofensivei Mesagerilor Luminii care le-a demontat multe planuri care se derulau, Illuminati mizează pe tehnologia digitală, care deja a acaparat peste jumătate din populaţia planetei: internet, computere, laptop-uri, tablete şi telefoane inteligente. Domeniul microelectronicii a ajuns în prezent la performanţe extraordinare, încât într-un vârf de pix de exemplu poate fi instalată o cameră video de înregistrare cu rezoluţie înaltă. Există cipuri de dimensiuni nanometrice, adică mai mici decât vârful unui ac – vârf pe care-l puteţi vedea la ac cu ochiul liber – şi care pot fi introduse în diferite seruri şi vaccinuri. Odată cu răspândirea deliberată şi dirijată a epidemiei de coronavirus, se urmăreşte îmbolnăvirea unui număr cât mai mare pentru introducerea de către Organizaţia Naţiunilor Unite – prin păpuşarii infiltraţi acolo ai ocultei – unei Legi Mondiale a Vaccinării. În urma aplicării acesteia toată lumea va avea – poate chiar fără să ştie la început – acest nanocip de control. Au găsit metoda de păcăli complet omenirea. Căci în faţa unei epidemii mondiale, lumea va accepta de frică aşa ceva. Aşa gândesc oculţii.

În timp ce 5G afectează anumite segmente de ADN, şi se pare că sunt acele şiruri informaţionale responsabile de starea de sănătate şi de iubire, nanocipurile introduse prin vaccinare, repet poate fără să fie informată populaţia despre asta, vor condiţiona cumva frecvenţa cerebrală prin faptul că semnalul bioelectric al nanocipului fiind conectat la sateliţi va controla subtil comportamentul uman, precum şi capacitatea exercitării voinţei individului. Cum voinţa este un act de frecvenţă a energiei, ca manifestare, orice fluctuaţie înregistrată de satelit la nivelul capului va da de înţeles operatorilor că individul respectiv manifestă o atitudine de neascultare. Din butoane, via sateliţi, se poate controla orice individ uman de pe planetă, odată ce va primi nanocipul prin vaccinare. În cazul în care individul vrea să se revolte, nanocipul îi trimite un mic şoc electric făcându-l să-şi schimbe atitudinea şi să revină la starea de „spălat pe creier”. Pentru că, nu-i aşa, cum poţi justifica o lege a vaccinării obligatorie în toată lumea, fără a declanşa deliberat o pandemie? N-ar exista motivul. Aşa au inventat această pandemie pentru a justifica următorul lor pas.

Planul Kalergi urmărea într-o primă fază amestecarea naţiunilor Europei, ceea ce s-a şi întâmplat într-o bună măsură în ultimii câţiva ani prin primirea valului imens de emigranţi, care a stârnit atâta frământare la nivel mondial în urmă cu 3-4 ani. De altfel Gerd Honsik, un scriitor şi poet austriac, care a trecut spre alte dimensiuni în aprilie 2018 şi care era un vehement inamic al neonazismului dar şi al ideii de naţiune şi naţionalism, spunea aşa descriind Planul Kalergi:

Kalergi proclamă desfiinţarea dreptului de autodeterminare al naţiunilor, şi succesiv, eliminarea naţiunilor prin intermediul mişcărilor etnice separatiste sau imigrării în masă. Pentru ca Europa să fie dominabilă de către elită, pretinde transformarea popoarelor omogene într-o rasă amestecată de albi, negri şi asiatici. Acestor metişi el le atribuie cruzimea, infidelitatea şi alte caracteristici care, după părerea sa, trebuiesc create conştient deoarece sunt indispensabile pentru a genera superioritatea elitei.  

După Al Doilea Război Mondial Kalergi a fost susţinut de către englezi, Winston Churchill acordându-i tot sprijinul, astfel încât a reuşit să-i convingă şi pe americani. Principala pârghie a unui asemenea plan este anularea dreptului la autodeterminare. Şi după cum se vede, după mai multe încercări eşuate a celor care dirijează Uniunea Europeană, s-a ajuns la plasarea unei epidemii-pandemii în afara graniţelor Uniunii, astfel încât să fie impusă o soluţie pentru toate naţiunile europene, care au fost minţite sistematic cu ajutorul mass-mediei aflate în mâna unor superbogaţi ai elitei.

Să trecem la partea spirituală a acestei imense probleme generată de aceşti nebuni care cred ei că încă dirijează întreaga omenire.

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

Articolul precedentEvoluţia ca un curcubeu
Articolul următorMetamorfoza omenirii (I)
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
Marcel Vasiliu
Marcel Vasiliu
3 ani în urmă

Doar ca planurile lor nu coincid cu ale lui Dumnezeu.Dumnezeu este iubire si lumina iar ei vor distrugerea si supunerea creatiei lui Dumnezeu prin substituire.