Plasma de la Theraphi

Terapia cu plasmă luminică are un avantaj care este net superior în raport cu terapiile neconvenționale.

Ce este plasma luminică? Fizica modernă definește plasma drept o stare a materiei constituită din ioni, electroni și particule neutre. Poate fi considerată un gaz total sau parțial ionizat care conduce electricitatea care are o anumită frecvență. Desigur că explicațiile în acest sens pot fi complexe, dar ne rezumăm la o interpretare cât mai simplă și pe înțelesul vostru.

Cu alte cuvinte plasma luminică este o energie sub forma unui gaz care, în momentul în care dispozitivul respectiv este conectat la curentul electric, devine luminos generând o undă coerentă. Dispozitivul Theraphi pe care-l avem la cabinetul Cosmos – este unicul deocamdată în România! – de exemplu, dar pe care-l au și alții la alte cabinete din alte țări, folosește plasma luminică prin generarea unei unde ambivalente, care circulă reciproc între doi bulbi ce conțin gazul. Dispozitivul se bazează pe Numărul de Aur și pe energia cuantică descoperită de Tesla la vremea sa.  

Spre deosebire de cunoscutele tehnici de tratament holistic folosite în ultimul deceniu, terapia cu plasmă luminică – a nu se confunda cu plasma folosită în domeniul medical! – are un avantaj care este net superior în raport cu terapiile neconvenționale menționate. Este total neinvazivă, pentru că în timp ce pacientul stă liniștit pe patul de terapie, unda energiei plasmatice circulă în ambele sensuri, adică între bulbii care conțin gazul respectiv care este puternic ionizat odată ce dispozitivul este conectat la curent și pornit. 

Ce face Theraphi în momentul în care este pus în funcțiune și persoana stă liniștită pe patul de tratament? În primul rând generează o undă de coerență, care în momentul în care intră în contact cu energia aurei persoanei o ajustează fin, refăcându-i straturile energetice treptat, de la o ședință la alta. Apoi sunt chakrele care beneficiază și ele de o curățare energetică, la fel ca aura care este compusă din corpurile noastre subtile, și de asemenea și corpul eteric primește o cantitate de energie plasmatică care-l revigorează.

Sunt pacienți care în funcție de nivelul propriu de evoluție simt într-un fel sau altul acțiunea plasmei luminice asupra structurii lor și a stării lor. O persoană afirma că la fiecare ședință simte foarte clar cum etajul median al organelor sale interne primește din plin fluxul de energie plasmatică luminoasă. Pancreasul, ficatul, splina și intestinele, le simte foarte diferit în timpul ședințelor cu plasma luminică, în sensul că simte cum se curăță zona acestor organe, după care se simte mult mai ușoară. O altă persoană spune că după ședințele cu Theraphi simte cum percepțiile sale subtile sunt amplificate, astfel încât poate simți ceea ce nu putea simți înainte la anumite persoane din jurul său.

O altă latură a terapiei cu plasma luminică este cea organică, la nivel celular, unde se produc curățări ale unor vechi programe. Dacă admitem că organismul fizic este chiar subconștientul, rezultă că plasma luminică ajută la curățarea și îndepărtarea vechilor tipare comportamentale, imprimate la nivel celular sub forma programelor – reacții emoționale negative, stări negative sau energii stagnate, care sunt pur și simplu scoase de acolo de fluxul de plasmă luminică. Astfel, că după un număr de ședințe la Theraphi, celula este detoxifiată, dacă putem spune așa, și la nivel organic, și la nivel energetic. Somnul se reglează și persoana poate dormi mult mai bine, sunt eliminate o serie de vechi tipare de comportament, se deschid noi căi în conștiință și nu în ultimul rând, pot apărea noi abilități necesare evoluției spirituale proprii. Așadar terapia cu plasma luminică regenerează starea de sănătate, iar despre asta vom mai scrie în revistă. Singura cerință pentru pacient este să aibă voința de a-și schimba stilul de viață.   

Articolul precedentDiscernământul în relaţiile intime
Articolul următorVânătoarea de artefacte extraterestre
Magic şi mistic, două căi complementare prin care adună informaţia şi o transpune ştiinţific şi ezoteric într-o largă paletă informaţională pe înţelesul tuturor. Meer Lyn are o personalitate asemănătoare unui jongleur ancestral.
5 1 votează
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile