Timp estimat de citire: 7 minute

Pleiadeenii, Homo Sapiens și denaturarea învățăturilor Originale.

Sirius este o stea aflată la aproximativ 9 ani lumină faţă de noi şi din punct de vedere mitologic este asociată constelaţiei Orion. În interiorul acestei constelaţii se află celebra nebuloasă Orion, şi mai putem vorbi şi despre o grupare de stele denumită „Centura lui Orion”, formată din trei stele cele mai strălucitoare din Orion.

Veţi vedea imediat şi misterul legat de această constelaţie căreia i se mai spune şi „Vânătorul”. Acesta conform mitologiei se află în veşnică luptă cu „Taurul”, respectiv constelaţia Taurului din care face parte şi gruparea Pleiadelor.

Dacă facem o trimitere către toate sursele esoterice terestre şi non terestre – adică mediumi contactaţi de către fiinţe extraterestre din alte civilizaţii benefice, aflăm aşa cum am mai scris în revista noastră că a existat un mare Război Galactic între cei din Sirius-Orion pe de o parte, şi cei din Pleiade, Lyra şi alte sisteme stelare pe de altă parte.

O spun actualmente şi astrofizicienii care studiază dovezi gravate aflate în peşteri şi texte antice ce descriu conflicte teribile purtate cu arme de tip modern între categorii de fiinţe aici pe Pământ.

pleiadeenii si proiectul homo sapiens
Gobekli Tepi – Una dintre cele mai vechi civilizații de pe Pământ

Ce s-a întâmplat de fapt?

După invazia reptilienilor şi draconienilor în Orion, aceste rase câştigând războiul în zona galactică menţionată, cei din Sirius în marea lor majoritate au migrat către alte sisteme stelare refugiindu-se la fraţii lor umanoizi.

Însă o parte a unor conducători siriusieni din câteva sisteme stelare ale Orionului, din dorinţa unui armistiţiu rezonabil, au îmbrăţişat doctrinele întunecate ale draconienilor, instaurând un Imperiu mixt siriusian-draconian.

Mesopotamia (Assirian)

Acest imperiu bazat pe frică şi pedeapsă, ca valori ce impuneau un aşa zis respect, a continuat expansiunea sa în această zonă sudică a Căii Lactee.

Au produs hibrizi genetici umano-draconieni, dar şi hibrizi umano-zoomorfi – adică cu capete de animale şi păsări, pe care i-au trimis să colonizeze planete cu populaţii simple şi oarecum primitive ca grad de dezvoltare, cum a fost şi în perioada timpurie a Egiptului.

Spre exemplu astăzi, influențele de ADN
Orionian și Draconian de tip hibrid sunt în proporție de 70-80%. ADN-ul original uman a fost redus la 20-30%.

Pentru că în urma Războiului Galactic o parte din lyrani şi pleiadeeni ajunseseră pe Pământ, aşa cum am descris în numere anterioare ale revistei, aceşti colonişti găsiseră aici speciile rudimentare de om, pe care le-au îmbunătăţit genetic.

pleiadeenii si proiectul homo sapiens

Ca urmare lăcaşurile sacre de cult au fost construite pentru a venera simbolul Soarelui, ca energie susţinătoare a vieţii.

O facţiune a refugiaţilor din Sirius se aflau şi ei pe Pământ împreună cu lyranii şi pleiadeenii, şi deţineau cunoştiinţe ale geometriei sacre.

Cu ajutorul acestor noţiuni de geometrie sacră au construit iniţial în Atlantida, şi mai târziu în vremea primilor dinastii din Egipt, sub coordonarea lui Thoth pleiadeanul, temple măreţe sub formă de piramide, orientate atât către Orion, cât şi către Pleiade.

Astfel moştenirea sacră spirituală era una de origine siriusiană-pleiadeană, deoarece ştiinţa sacră din Egipt de exemplu preamărea Viaţa ca Sursă a tuturor formelor existente în Univers.

Pleiadeenii și Proiectul Homo Sapiens
Centura lui Orion şi alinierea Complexului de la Giheh şi cel Aztec

Cu timpul însă, aşa cum au consemnat scrierile străvechi cum este de exemplu Mahabharata, pe Pământ au ajuns şi zeii cei răi adică draconienii, consideraţi a fi demonii din mitologiile străvechi pământene.

Datorită noţiunii sacre de Liber Arbitru, şi în ciuda tehnologiei avansate de care dispuneau, refugiaţii din Sirius şi cei din Pleiade s-au retras de pe scena Egiptului antic, draconienii câştigând prin lipsa lor de scrupule.

În acest fel religia de tip monoteist a fost înlocuită destul de repede cu un panteon de zeităţi maliţioase, mofturoase, pretenţioase şi chiar răzbunătoare.

De la acest moment al schimbării păstrează Vechiul Testament al evreilor relatările referitoare la un „Dumnezeu” gelos, crud, răzbunător, care cerea sacrificii pentru a fi mulţumit.

Reprezentarea unei figurine de tip reptilian găsită în zona Ur şi Eridu din Sumer 5500 î.H.

Nu vi se pare că seamănă izbitor de mult cu actualele relatări despre reptilienii care îi posedă la nivel astral şi mental pe politicienii lumii, reptilieni care prin intermediul acestor oameni politici practică sacrificii şi ritualuri în care oameni simpli şi nevinovaţi sunt sacrificaţi fără a se mai şti ceva de ei?

Odată cu schimbarea religiei în vremea Egiptului primelor dinastii faraonice, o întreagă simbolistică referitoare la misterele Vieţii şi Universului au fost răstălmăcite.


Aceste simboluri nu puteau fi falsificate deoarece reprezintă nişte adevăruri fundamentale ale Legilor Creaţiei şi Vieţii care sunt acceptate până şi de fiinţele rele.

Însă semnificaţia şi înţelesul lor au fost modificate pentru a păcăli preoţimea şi vulgul.

Este binecunoscut faptul că în vremea primelor dinastii egiptene ceea ce era cunoscut sub denumirea de masonerie a fost reintrodus în cadrul clasei sacerdotale.

Cu timpul asemenea simboluri au fost transmise suficient de clar generaţiilor următoare ale celor care făceau parte din masonerie, cea egipteană de rit copt fiind astăzi recunoscută ca una dintre rădăcinile masoneriei moderne.

Problema la ora actuală constă în faptul că urmaşii draconienilor din Sirius, au preluat simbolistica FĂRĂ să cunoască prea multe din adevărata istorie care a dus la înlocuirea sacerdoţiului siriusian – pleiadeean cu cel draconian, aproape 90% din masonii de azi servind în realitate partea întunecată a Cunoaşterii, şi având drept amfitrion entitatea întunecată în loc să o aibă pe cea luminoasă, aşa cum era la început.

De altfel interferenţa draconiană a conducătorilor din Sirius de-a lungul mileniilor a făcut în aşa fel încât să existe în vechea Mesopotamie ceea ce şi astăzi există şi este cunoscută sub numele de „Frăţia Şarpelui”.

Simbolul Masoneriei

Şi ca să spunem lucrurilor pe nume, pentru a risipi misterul literei G din simbolistica masonică, această literă nu-l desemnează sub nicio formă pe Dumnezeu sau pe Arhitectul Suprem cum îi mai spun unii masoni luiDumnezeu şi nu semnifică nici cuvântul „geometrie”. Motivul pentru care este aşa este foarte simplu. În urmă cu mii de ani nu exista limba engleză, dar această literă ca simbol exista.

Adevărata semnificaţie a literei G al simbolului mason stă într-unele din zeităţile draconiene, numite generic Gorgon.

În mitologia greacă există relatările despre zeităţile înfricoşătoare numite Gorgone, şi este binecunoscut faptul că grecii au împrumutat elemente mitice atât de la semiţi (zona geografică unde s-a format „Frăţia Şarpelui” în Mesopotamia), cât şi de la neamurile trace din Balcani.

Erau astfel cunoscute trei zeităţi Gorgon cu numele specifice de Stheno, Euryale şi Medusa, primele două fiind nemuritoare, iar cea de-a treia fiind muritoare conform legendelor străvechi.

Iată deci că nici măcar masonii de gradul 33 nu cunosc adevărata semnificaţie a literei G, doar cei aflaţi dincolo de acest grad, şi nu toţi dintre aceştia, cunoscând realitatea macabră a acestei litere.

Pentru a susţine această demonstraţie să mai spunem că pe vechile temple greceşti, deci deja aflate sub subtila şi malefica dominaţie ideologică a simbolisticii şarpelui, şi astăzi se pot vedea figuri de şerpi şi litere G, considerate ca protectoare (pentru cine?), şi dacă vreţi să mergeţi prin diferite oraşe ale lumii, veţi vedea litera G şi pe anumite clădiri actuale din Occident, construite în stiluri clasice, pe faţadele cărora litera G este gravată înconjurată fiind de motive florale sau alte elemente simbolistice ori fiinţe hidoase numite gargui.

Medusa – Athene, Parthenon

Gorgonele sau fiinţele zeităţi draconiene Gorgon aveau o înfăţişare terifiantă, de unde le-a rămas şi denumirea de „dreadful” adică îngrozitor, înfricoşător.

Homer vorbea de ele ca fiind ființe din infern.

Fiecare dintre cele trei Gorgone aveau câte un epitet.

  • Stheno avea caracteristica de „Convingătoarea”
  • Euryale pe cea de „Cuprinzătoarea ”
  • Medusa pe cea de „Conducătoarea”

Vedem deci trei elemente pe care actualmente masoneria la nivel mondial le foloseşte pentru a menţine un control asupra tuturor pârghiilor societăţii planetare.

Nicidecum această organizaţie nu serveşte în numele lui Dumnezeu, şi mulţi dintre cei care intră în masonerie sunt induşi astfel în eroare.

Toţi aceştia la nivel mondial adică masonii de dincolo de gradul 33 sunt urmaşii negativi ai celor din Sirius – Imperiul Draconian, pentru că sunt atraşi de vibraţia respectivă negativă, în vreme ce adevăraţii urmaşi ai celor din Sirius – Sacerdoţii Luminii, alături de pleiadeeni şi arcturieni şi celelalte grupuri ale Confederaţiei Galactice, duc o luptă amplă folosind Iubirea şi Lumina Creatorului, susţinând grupurile şi comunităţile spirituale de pe întreaga planetă.

Combinaţie cu Zvastica, simbol Solar

Dacă ar fi să facem cea mai simplă referire la cele trei epitete menţionate, ce acţionează prin intermediul literei G, şi dacă ne bazăm pe documente scrise atât oficiale, cât şi neoficiale, constatăm că la nivel mondial masoneria acţionează atât de abil încât convinge politicieni, cuprinde prin infiltrare structurile de decizie politice şi economice şi conduce din umbră o mare parte a societăţii planetare.

Ce vreţi mai evident şi mai clar de atât?

Este cât se poate de evident că în spatele ei ca organizaţie se află „Frăţia Şarpelui” din care la început, ca fiinţe întrupate, şi actualmente ca spirite, făceau şi fac parte fiinţele Gorgon.

Însă totul este permis şi rânduit din cele mai înalte ceruri de către Creator, spre înţelepţirea şi creşterea noastră spirituală.

Să avem încredere căci urmaşii de Lumină şi Iubire a celor din Sirius îşi vor recăpăta domeniile lor de drept, şi atunci multă lume va vedea, chiar şi la televizor, cum piramidele din Egipt încep să emită o stranie luminozitate, semn că Ziua Dreptăţii se apropie…

SURSĂ123rf
Articolul precedentRevista COSMOS Nr. 117 – Aprilie 2017
Articolul următorVortexuri, Spirale şi Meandre Cosmice – I
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
17 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
Constantin Doina
Constantin Doina
4 ani în urmă

Superba expunere, de s-ar trezi lumea!!

Vasile
Vasile
4 ani în urmă

Excelent documentat.

Gogu
Gogu
4 ani în urmă

Multumim

Cezar Cez
4 ani în urmă

In cam toate scrierile vechi se vorbeste de potop de razboaie duse intre zei de tehnica si tehnologie avansata exista numeroase dovezi dar cel mai interesant aspect al acestor razboaie purtate in urma cu circa 20000-30000 de ani in urma este faptul ca anumite arme folosite de invingatori au fost parasite si ascunse aici pe pamant pt orice eventualitate sa dus si se duce un adevarat razboi intre superputerile de azi pt aceste tehnologi se cunoste de uni mai putin de alti mai mult ce sa intamplat cu relativ recent cu arma ingerului Gabrelitos

Constantin Vasilescu
Constantin Vasilescu
4 ani în urmă

Textul este perfect dar cine crede in el ?Oamenii au ochi dar nu vad ,urechi dar sunt surzi la adevarul Istoriei Pamantului.

Maria Roman
4 ani în urmă

eu una sincer de-abia astept sa se curete Pamantul de imbecili

Vasile Cupa
4 ani în urmă

Maria Roman ar fi bine sa fiti mai blinda cu acele fiinte care nu sunt preocupate sau nu inteleg aceste informatii .Daca informatia nu exista in subconstient ca o experienta anterioare sau programul acestei intrupari nu este axat pe aceasta tema ,devine foarte clar neintelegerea sau indiferenta fata de aceasta problema .Nu exista nici o fiinta rea in sinea ei sau din adins rau voitoare .Lipsa experientei si o nentelegere a misterului vietii si evolutiei sufletului la nivel cosmic genereaza confuzie .Si acei care astazi sunt foarte evoluati ,au fost si ei odata incepatori ,de aceea au capacitatea de ai intelege ,a-i sprijini , a -i respecta profund si a-i iubi pe aceia fara experienta .La urma urmei singurul adevar cosmic este ca totul este in miscare , totul este transformare si totul evolueaza ,iar adevarul personal este convingerea unei fiinte la un moment dat ,pentru ca la citeva secunde poate sa aiba un alt adevar in functie de o noua experienta ,deci o noua convingere .

Constantin Vasilescu
Constantin Vasilescu
4 ani în urmă

Este o cale lunga sa intelegem semenii nostri mai ales ca fiecare din noi avem grade de evolutie spirituala chiar daca avem in noi clipe de dat cu sabia de la reptilieni undeva in subconstient.

Doina Rusu
4 ani în urmă

Informatii pretioase,si totusi imi suna cunoscut de ce oare?

Revista Cosmos
4 ani în urmă
Răspunde  Doina Rusu

La ce va referiti? Am mai postat pe Facebook acum un an aceste informatii, dar acum le-am pus pe site pentru cine nu a apucat sa citeasca materialul.

Doina Rusu
4 ani în urmă
Răspunde  Doina Rusu

Mi-am amintit ca informatii asemanatoare am citit in cartile lui sal rachele

Revista Cosmos
4 ani în urmă
Răspunde  Doina Rusu

Salutari Doina. Da, asa este e si Sal a scris despre acestea, de altfel mentioneaza de mix-ul orioninan-siriusiun-pleiadeean si in interviul de la inceputul paginii de pe Facebook.

Doina Rusu
4 ani în urmă
Răspunde  Doina Rusu

Multumesc oricum pentru informatii,chiar daca le-am mai citit ;de fiecare data se adauga noi conotatii facandu-ma sa inteleg mult mai bine urmatoarele informatii.Santeti revista mea de suflet si va urmaresc inca de la primele numere aparute si astept cu nerabdare fiecare numar

Cristian Cristian
4 ani în urmă

vorbiti depsre perioada timpurie a Egiptului, adica vreo 3000 ani IH…dar sa nu uitam ca pe teritoriul nostru, dateaza semne de 7000 ani IH..aici dece nu s-au gasit desene, picturi cu umanoizi cu cap de animal ?? intreb si eu asa ca un nestiutor !

Revista Cosmos
4 ani în urmă

Salutări, C.C. În primul rând la noi nu s-au găsit asemenea semne deoarece nu s-au realizat suficiente explorări. Există informaţii legate de peştera de la Polovragi, care a fost explorată în anii 70 de mai multe echipe de cercetători, unele au ieşit dincolo de munţi pe dedesubt în Moldova, altele au ieşit dincolo de munţi tocmai în Transilvania, după ce au parcurs distanţe mari prin subterane. Este foarte posibil ca acele expediţii organizate în vechiul regim să fi adunat tot felul de probe gen desene rupestre sau alte chestiuni similare, dar deocamdată nu se cunoaşte nimic în acest sens. Există însă cultura Vinca-Turdaş, care precede cultura Tărtăria – peste 7500 de ani vechime, ambele pe fostul teritoriu al Daciei, şi mulţi arheologi chiar din străinătate au recunoscut atât vechimea, cât şi autenticitatea primului limbaj scris din lume. Dar să nu uităm de matriţa geto-dacă descoperită în toamna anului 2014 în sanctuarul de la Sarmisegetuza, care are pe ea reprezentări de animale totemice inclusiv Soarele. Deci avem şi noi asemenea dovezi, doar că ale noastre pot fi interpretate ca fiind mai elaborate ceea ce demonstrează gradul de civilzaţie al strămoşilor noştri prin comparaţie cu alte culturi vechi ce au lăsat, în aceeaşi perioadă istorică , doar desene rupestre şi picturi.

Valdemar
Valdemar
2 ani în urmă

Mulți malefici actuali, indiferent de proveniența lor astrală sau galactică, se trezesc și se vor trezi în continuare, schimbând prin liber arbitru tabăra și devenind fii al Luminii, cu rol constructiv determinant în schimbarea de paradigmă a Terrei, după cum mulți dintre cei evoluați și care se consideră ”buni și evoluați, luminoși, îndumnezeiți și spiritualizați” cad și vor cădea în continuare. Aceștia din urmă pot fi ușor păcăliți, prin confundarea evoluției cu teoria despre evoluție, prin înlocuirea muncii spirituale cu acumularea de informații. Exemplul din creștinism este semnificativ când, de prin secolele IV-V, DOCTRINA LUI HRISTOS a început, instituțional, să fie înlocuită până la substituire, cu o POVESTE DESPRE IISUS, pe care astăzi o percepem ca atare și judecăm, fără știm ce Diamant ne-a fost dăruit…