© Pixabay

Dacă Plinul este starea voastră de Bine, Golul este starea voastră de Non-Bine, şi reţineţi că nu atribuim aşa cum faceţi voi noţiunea de rău Golului.

Salutări oameni ai neamului nostru! Noi suntem Stră-Bunii!

Vă vom vorbi în această transmisiune despre ceea ce înseamnă Plinul şi Golul în viaţa voastră. Considerăm că a venit timpul să înţelegeţi mult mai mult despre asemenea noţiuni care se manifestă permanent în existenţa voastră pământeană.

Ce este Plinul? Ce este Golul? Aparent voi aveţi tendinţa să asociaţi aceste două noţiuni cu aspecte strict materiale pe care viaţa lumească în cele trei dimensiuni vi le oferă aproape zilnic. Dar veţi vedea că în realitate cele două noţiuni, ca înţeles şi subtilitate, se află dincolo de ceea ce credeţi voi despre ele.

Atunci când vă bucuraţi, în urma vreunui eveniment personal de cele mai multe ori, voi vă umpleţi cu energie vibrantă pozitivă, ca să ne exprimăm pe înţelesul vostru. Atât de mult vă umpleţi cu ea încât de multe ori nici nu simţiţi nevoia de a mânca ceva. Vă hrăniţi pur şi simplu din respectiva stare, care vă susţine tonusul psihic şi întreaga activitate zilnică. Aceasta este ceea ce noi numim starea de Plin.

La extrema cealaltă, atunci când treceţi prin situaţii dificile, care sunt lecţiile voastre de viaţă, karmice putem spune, vă simţiţi slabi, fără prea multă energie, dezamăgiţi, plictisiţi sau în general cu o vibraţie negativă predominantă. Este opusul energiei de bucurie, dar este tot o energie, spre deosebire de concepţia voastră în acest sens când gândiţi că sunteţi lipsiţi de energie. Aveţi impresia că vă lipseşte energia necesară să faceţi faţă la evenimentele neplăcute în pan personal. Este o eroare de interpretare aceasta, deoarece şi o asemenea stare este la fel ca cea a bucuriei, doar de polaritate opusă. Este tot o energie pe care o vom numi pe înţelesul vostru ca fiind Golul.

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?