De fiecare dată când intră în semnul Vărsătorului, astrul plutonian declanșează adevărate revoluții industriale, sociale, economice.

16 Noiembrie 2027… Un moment decisiv pentru întreaga omenire.

Dacă vom calcula scăzând din 2027 durata ciclului plutonian în jurul Soarelui, adică 248 de ani, vom obține anul 1779. Poate că mulți dintre voi nu știu ce s-a întâmplat în 1779 ca evenimente majore care au constituit factori ce au dus la schimbarea feței lumii. Pentru că fiecare eveniment major determină derulări în cascadă a multor aspecte sociale, politice și economice.

După Declarația de Independență din iulie 1776, la americani a urmat Războiul Civil sau Războiul Revoluției Americane cum a mai fost numit, și care a izbucnit chiar în 1779, când Pluto făcea o conjuncție la gradul 1 în Vărsător cu Soarele, iar Uranus aflat în deplasare retrogradă la vremea aceea pe semnul Leului, aflat la 16 grade în acest semn, făcea o conjuncție cu Nodul Nord. Acest aspect care se adaugă la conjuncția Soare-Pluto a revoluționat practic gândirea și a declanșat apariția primelor fabrici, a primului val de invenții mecanizate și astfel societatea umană, pe ambele maluri ale Atlanticului, a cunoscut un alt ritm de dezvoltare, iar din punctul acesta de vedere interesele grupurilor oculte pentru diferitele materii prime și circuite financiare a crescut considerabil, atât în Europa sfârșitului de Ev Mediu, cât și pe continentul nord-american.

Se poate spune astfel că de fiecare dată când intră în semnul Vărsătorului, astrul plutonian declanșează adevărate revoluții industriale, sociale, economice și poate în epoca noastră modernă, de alte tipuri de care noi încă nu suntem conștienți. Acum după alți 248 de ani de la ultima sa trecere prin vărsător, Pluto va determina alte transformări ce vor lucra la un nivel superior celor din trecerea anterioară. De aceea spuneam că data de 16 Noiembrie 2027, când Pluto va fi în conjuncție cu Nodul Nord, este o dată decisivă pentru evoluția întregii omeniri. La acea dată, Uranus se va afla în Gemeni, realizând un excelent trigon atât cu Pluto, cât și cu Nodul Nord, ceea ce înseamnă o cumulare de energii și efecte, al căror efect este nu doar transformarea radicală a conștiinței umane pe Pământ, ci și momentul în care – dacă va fi așa, chiar că omenirea câștigă războiul cu întunecații! – în lume vor apare tot mai multe și într-un ritm alert invenții, dispozitive și tehnologii ce vor folosi energia liberă!

Este evident că magnații monopoliști ai ocultei vor încerca să blocheze sau să întârzie pe mai departe, prin tertipuri financiar-legislative, o asemenea revoluție tehnologică peste tot în lume. Însă din analizele noastre astrologice pentru data de 16 Noiembrie 2027 reiese că nu va putea exista o asemenea tentativă sau consecință în acest sens. Din punctul acesta de vedere este important să înțelegem că o asemenea cotitură în 2027 depinde de Liberul Arbitru al fiecăruia dintre noi. Este necesar să cunoaștem, să ne deschidem către această imensă oportunitate de transformare și conștientizare a rolului fiecăruia dintre noi în această societate planetară. Fiți conștienți că asemenea unui mecanism de ceas mecanic, cu zeci și sute de rotițe, mai mari și mai mici, cele mari – adică magnații lumii și politicienii în general – nu se pot învârti fără ca cele mici – cetățenii lumii de pretutindeni – să se învârtă la rândul lor în interiorul mecanismului. Și dacă o rotiță mică sau mai multe se opresc în Noiembrie 2027 să mai facă jocul magnaților oriunde în lume, atunci nici rotițele cele mari nu se mai pot învârti și mecanismul – respectiv Sistemul! – încetează să mai funcționeze. Se deschide o perspectivă minunată la orizont pentru întreaga civilizație umană. Să ne pregătim pentru ea cum se cuvine, căci Divinitatea ne-a proiectat un viitor magnific!     

Următorul episod<< Pluto în Vărsător – 2023-2043 (I)
Acest articol face parte 2 din 2 seria Pluto în Vărsător – 2023-2043
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile