Timp estimat de citire: 4 minute

Se oferă posibilitatea celor care au ales Binele, Iubirea și Bunătatea să treacă pe un alt nivel de existență.

Celsius sau Fahrenheit…? Edison sau Tesla…? Aur sau argint…? Dolar sau euro…? Cartea sau internetul…? Vestul bogat sau Estul în expansiune…? Nume, denumiri, etichete, cifre, puncte de vedere…

Societatea planetară este formată din indivizi umani, condusă tot de indivizi umani, în beneficiul major de data asta doar a unor indivizi umani. De multe ori viața ne arată în felul ei nonverbal, ci doar prin imagini sau altfel de mesaje, care este sensul pe care trebuie să mergem. Noi, ființe raționale cu deșteptăciune în cap, considerăm că nu trebuie să ne arate viața care este sensul, știm noi mai bine că vorba aia, de-aia avem rațiune.

Dar mintea minte. Universul ne prezintă peste tot imaginea în oglindă, și dacă privim înapoi în timp, către august 2002, vom constata că și atunci ca și acum Axa Nodurilor Lunare se afla tot pe semnele Gemeni – Săgetător. După 18 ani și ceva Nodurile Lunare s-au întors în aceleași semne ca în 2002, un an palindrom ca și 2020. În august 2002 Pluton făcea o conjuncție cu Nodul Sud în Săgetător la gradul 15, iar un asemenea aspect venea să anunțe faptul că omenirea avea să traverseze un ciclu de crize de transformare la nivel de structuri și ierarhii globale. Problema care apăruse atunci, la doar câteva luni după atentatele „suicidare” puse la cale de ocultă prin distrugerea Turnurilor Gemene, a fost că acest ciclu de transformare a fost confiscat de oculta mondială și folosit în favoarea ei. În 2002 omenirea primise o șansă să se elibereze de influența nefastă a oculților, și totuși cele câteva voci firave care susțineau scenariul macabru al dominării ocultei nu s-au putut face auzite: David Icke, Jim Marrs, Alex Collier, Alex Jones și alții ca ei. În 2002 lucrurile încă nu avansaseră spre tragism ca acum.

După 18 ani Nodurile Lunare se reîntorc pe axa Gemeni – Săgetător. Dacă în 2002 omenirea nu a putut să-și valorifice șansele furate de urâții ocultei, în schimb acum are aproape 100% șanse să reușească acest lucru. De asta sunt atât de disperați oculții cu Covidu lor cu tot, pentru că pe lângă eclipsa din această zi de 3 august, când scriu acest editorial, Nodul Sud se poziționează fix peste Centrul Galactic, de unde vin energiile cosmice dar și subtile. Și se estimează că Flashul Solar, despre care s-a tot vorbit mult în ultimele săptămâni, va fi iminent odată cu ziua de 3 august, când a avut loc deja și o importantă fază de Lună Plină în Vărsător.

Întorcându-mă puțin la momentul august 2002, conjuncția Pluton – Nodul Sud trebuia să aducă omenirii un salt în conștiință, atât de necesar pentru etapa următoare până la următorul an palindromic care este 2020. Cert este că puțini oameni de pe planetă au reușit asta, în condițiile în care panica la nivel mondial, în urma atentatului fabricat asupra Turnurilor Gemene, deja acaparase aproximativ jumătate de omenire. Sub pretextul „vânătorii de teroriști” prin lume, oculta de fapt își plănuise extinderea agendei și vedem cam până unde au ajuns, cu modificările din mers asupra planului lor: pandemia de Covid 19. Doar acele persoane care au dat crezare teoriilor conspiraționiste au putut face un salt în conștiință. Tocmai de aceea în 2015 când fusese estimat Primul Val al Acensiunii de către Fondatori au fost mult mai puțini indivizi umani care au ascensionat în spirit, decât fusese spus prin intermediul lui Sal Rachele. Și după 18 ani iată că vine din nou șansa, dar de această șansă pot profita acum mult mai mulți, deoarece acum Nodul Sud e pe Centrul Galactic.

Ce înseamnă asta pentru omenire? De data asta în acest august, Nodurile Lunare se află în aspecte cu planetele care guvernează chakra inimii. Ambele Noduri fac o cuadratură cu Neptun retrograd din Pești și Nodul Nord realizează o conjuncție cu Venus în Gemeni. Semnificația adusă de asemenea aspecte se referă la o eliberare a corpului astral-emoțional de vechi tipare, astfel încât toți cei care înțeleg și simt asta să se îndrepte către ceva nou și benefic în propria viață. Desigur că în momentul în care citiți aceste rânduri, deja se vor fi consumat aceste aspecte despre care comentez eu, dar efectele lor se vor face resimțite de-a lungul următoarelor luni, mai ales pe fondul cuadraturii dintre Marte și tripleta Jupiter-Pluton-Saturn și a pozițiilor retrograde ale acestora. Însă ceea ce este foarte important este că vin deja energii dinspre Centrul Galactic, energii foarte vibrante care se vor deversa prin Nodul Nord și Venus aflate în Gemeni. Unul dintre efectele majore ale acestui aspect se va manifesta la nivelul comunicării și al laturii afectiv-sentimentale. Toate relațiile inclusiv cele de familie vor trece într-o fază accelerată de dizolvare, și unele moduri în care aceste dizolvări se vor petrece pot fi marcate de împrejurări dure pe partea de comunicare, dar fără atitudini agresive la nivel individual și personal.

Aceste energii care vin dinspre Centrul Galactic, dinspre Marele Soare Central, au rolul de a finaliza ceea ce este alb de ceea ce este negru, din toate punctele de vedere, la toate nivelele. Că doar e anul 2020, adică 20-20 sau 2 alb – 2 negru. Și pentru că s-a tot vorbit în prima parte a lui 2020 despre cum va fi acest an, 2 alb înseamnă că fiecare om bun, cu karmă pozitivă, va relaționa cu altul care are karma pozitivă, adică lucrurile se vor face în doi, câte două persoane. Desigur că la un moment dat pot fi mai mult de două persoane. La fel este și pentru 2 negru, adică o persoană cu karma negativă, căreia i s-au dat papucii dintr-o relație de familie sau de fostă prietenie, se va asocia cu o altă persoană care are karma negativă, pentru a merge împreună spre pedeapsa finală. Iată o imagine și mai drastică a separării oilor de capre. Căci 2-ul e destinat să împartă, și dacă e 2 alb va împărți cu altul tot ceea ce e frumos, bun, benefic și prosper. Iar dacă e 2 negru va împărți cu altul aceeași urâțenie, ură, invidie etc. până când va veni pedeapsa și-i va scoate probabil din planul fizic.

De aceea această poziție a Nodurilor Lunare, cu Luna Plină din Vărsător, cu tripleta Jupiter-Saturn-Pluton din Capricorn (zodia Capricornului corespunde Turnului din Tarot care înseamnă decădere/distrugere) care face cuadratură cu Marte din Berbec, este precum o Poartă/Portal către mai departe, pentru că se oferă posibilitatea celor care au ales Binele, Iubirea și Bunătatea să treacă pe un alt nivel de existență, lăsând în urmă vechile mizerii umane. Iar în urma lor Poarta/Portalul se va închide pentru toți cei care nu au vrut să renunțe la ceea ce este vechi și urât. Și veți vedea începând cu această lună august câte și câte se vor întâmpla, spre binele celor care au ales Lumina, și spre răul celor care au respins-o.

Articolul precedentAnul 2020 și Omul Vechi
Articolul următorAstrologie – Drumul Vieţii și Mercur (V)
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile