Timp estimat de citire: 2 minute

Actualmente, când lumea este practic invadată de gadgeturile tehnologice, oamenii au cam uitat de portaluri.

Despre portaluri magice probabil mulți dintre voi ați văzut prin diferite filme SF sau fantastice gen „Cronicile din Narnia” sau „Stargate SG1”. Desigur acestea nu sunt doar niște simple ficțiuni, pentru că informații despre asemenea fenomene există încă din cele mai vechi epoci. Încă din Atlantida erau cunoscute ceea ce azi numim portaluri magice.

Dar un portal nu este în realitate ceva magic, pentru că dacă ne gândim puțin, astfel de fenomene țin în primul rând de anomaliile electromagnetice care generează printre altele și fenomenul de „gaură de vierme” sau cum mai este denumită în fizica cuantică „puntea Einstein – Rosen”.

De obicei, majoritatea acestor portaluri se află în apropierea liniilor Ley, linii de energie subtilă care se întind pe distanțe enorme pe suprafața planetei. Uneori există intersectări ale acestor linii Ley, intersectările determinând formarea portalurilor. Printr-unele din acestea au fost observate, de exemplu, multe OZN-uri care intrau și ieșeau din atmosfera Pământului. Foarte interesant, așa e? Așa se explică, cel puțin dintr-o asemenea perspectivă, toate acele aspecte ale „balaurilor” sau „dragonilor de foc” (a se citi OZN-uri strălucitoare) care apăreau de niciunde și apoi dispăreau fără a li se putea lua urma.

Porțile magice care dau spre alte lumi au fost de altfel știute de maeștrii spirituali din vechime, aceștia folosindu-le pentru a merge și a veni înapoi în și din alte lumi paralele. Unele dintre acestea sunt lumile unde încă există zânele, piticii, și alte viețuitoare considerate cândva magice. Dar dacă acestea nu mai pot fi văzute de către oameni, cel puțin de câteva secole încoace, nu înseamnă că zânele și piticii nu mai există undeva pe Pământul ăsta. Există, doar că tărâmurile lor sunt separate de lumea noastră.

La ora actuală există mii de portaluri pe toată suprafața planetei, multe dintre ele fiind conectate la Shamballa, ori la alte lumi paralele cum ar fi cele de pe alte linii temporale ale civilizației umane. Altfel spus lumi paralele unde fiecare dintre noi existăm, dar în care, ca linie temporală, evenimentele mondiale s-au petrecut diferit, și ca urmare existența acelor „alți noi înșine” e diferită de existența noastră din lumea noastră de aici.

Majoritatea portalurilor s-au format la confluența dintre cursuri de apă subterane și zăcăminte diferite de fel de fel, în general din cele ce conțin metale, deoarece astfel se formează în raport cu grila energetică a planetei o combinație între energia eterică a apei și radiația electromagnetică emisă de zăcămintele respective. Așa se formează portalurile, și dacă sunt descoperite, așa cum s-a întâmplat în multe locuri de pe Pământ în epocile trecute, au fost cercetate, păstrate în secret și folosite doar pentru scopuri de evoluție spirituală, fie individuală, fie colectivă.

Ca un exemplu în acest sens celebrul scriitor Mircea Eliade descria în nuvela sa „Maitreyi” un asemenea loc din zona străzii Mântuleasa, dar și în altă nuvelă celebră – „Secretul doctorului Honigberger”. Actualmente când lumea este practic invadată de gadgeturile tehnologice, oamenii au cam uitat de portaluri, și doar prin intermediul unor filme și seriale reușite în care sunt prezentate asemenea portaluri dimensionale li se mai amintește oamenilor că acestea încă există. Dar spre binele actualei civilizații, doar atunci când majoritatea dintre noi vom fi suficient de evoluați, ni se va permite de undeva de Sus să ne îndreptăm, iar, atenția către aceste portaluri, și poate în cele din urmă ne vom întoarce la frații și surorile noastre din celelalte lumi paralele.

Articolul precedentFațetele Continuumului
Articolul următorSemnificațiile esoterice ale corpului uman (I)
Magic şi mistic, două căi complementare prin care adună informaţia şi o transpune ştiinţific şi ezoteric într-o largă paletă informaţională pe înţelesul tuturor. Meer Lyn are o personalitate asemănătoare unui jongleur ancestral.
4.5 2 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile