Precum în cer aşa şi pe Pământ
© Cristiano Betta / Flickr

Precum în cer aşa şi pe Pământ și uite-așa li se mai taie din avânt.

Lumea este deja în fierbere… De la editorialul din numărul trecut şi până acum s-au petrecut o serie de evenimente care par să anunţe „schimbări planetare” de amploare, aşa cum scria şi Sal Rachele în cărţile sale mai ales în ceea ce priveşte viitorul civilizaţiei din perspectiva economică şi de împărţire a sferelor de putere şi de influenţă.

Recenta victorie în alegerile din Statele Unite a lui Donald Trump aparent a dat peste cap toate calculele posibile la nivel planetar pe care Cabala Illuminaţilor le făcuseră cu luni de zile înaintea acestui eveniment neaşteptat.

Ca să fie limpede treaba, pentru că s-ar putea ca unii dintre voi să nu cunoască prea mult despre sistemul american de votare, Trump a câştigat datorită voturilor electorilor, nu datorită voturilor populaţiei. Asta înseamnă, cum e la tribunal, că verdictul îl dau juraţii şi nu judecătorul, acesta doar aprobând ce spun juraţii.

Deci Donald Trump noul preşedinte al americanilor a câştigat datorită unui mic grup care a avut altă viziune decât Illuminaţii şi decât majoritatea populaţiei americane care în mare parte oricum e cam e spălată pe creier de vreo două decenii încoace. Dar să fim serioşi, nici cu ai noştri nu ne e ruşine, sacoşa electorală acţionând la sate mai ales ca un instrument perfid de corupere a conştiinţei cetăţeanului.

Dacă în Statele Unite oculta mondială a primit o grea lovitură în plin, din perspectiva schimbării liniei temporale am putea vorbi despre o nouă coordonată care a resetat practic multe lucruri care, după agenda Illuminaţilor, urmau să se producă în Statele Unite şi în lume, şi ca atare nu se vor mai produce.

Dar ca să vedeţi cum funcţionează sincronicitatea ca element al energiilor subtile, odată cu câştigarea alegerilor de către Donald Trump, la noi în România presa a început – şi asta s-a întâmplat chiar cu câteva zile înainte de victoria lui Trump – să scoată la lumină dedesubturile reţelei pusă la cale de unul dintre agenţii Illuminaţilor – George Soroş – astfel încât s-au aflat multe nume de persoane cunoscute societăţii româneşti de cel puţin 15 ani încoace.

Aceste personaje josnice şi-au ascuns adevăratele intenţii şi faptul că se află în serviciul reţelelor lui Soroş de destabilizare a naţiunilor lumii. Cum se face că a existat această sincronicitate între victoria lui Trump în Statele Unite şi dezvăluirile de la noi despre aceste personaje care se erijau în vajnici apărători ai democraţiei?

Care democraţie românească?

Cea care le-a convenit lor, acestor slugi cu conştiinţa murdară care s-au aflat în multe poziţii cheie în instituţiile statului? Unul dintre aceste personaje a fost la un moment dat chiar ministru al justiţiei! Vă daţi seama? O persoană de naţionalitate română, cu cetăţenie română aflată în slujba Illuminaţilor, a fost vreme de 3 ani ministrul justiţiei în România!

Dar, acum după ce s-a răsturnat căruţa ocultei mondiale în America, treburile încep să se schimbe treptat. Valul de energie psihică ce a cuprins Statele Unite după victoria lui Trump a determinat în lume schimbări ale coordonatelor de energii mentale la nivelul întregii omeniri. Astfel putem să analizăm în perspectiva viitorului apropiat ce s-ar putea derula pe mai departe în acest tumult planetar.

Dar ca să vedeţi că aceşti Illuminaţi nu înţeleg deloc că au pierdut atunci când pierd, imediat a doua zi după câştigarea de către Donald Trump a alegerilor slugile lui Soroş au scos în stradă zeci de mii de manifestanţi în mai multe oraşe din Statele Unite, cam cum se întâmpla pe la noi când ieşeau şi protestau împotriva lui Băsescu, Iohannis, Cioloş sau a altora din clica aflată în slujba Illuminaţilor. Desigur dreptul la proteste îl are oricine, chipurile garantat prin Constituţie, dar suntem departe de protestele adevărate adică fără a fi manevrate din umbră.

Ceea ce este însă de remarcat este că clica asta de spirite întunecate ale Illuminaţilor a primit o mare şi grea lovitură chiar de la unii de-ai lor, care de vreo 2 ani încoace s-au săturat să mai joace toată această nebunie planetară.

Globaliştii s-au scindat în două şi se pare că odată cu victoria lui Donald Trump partea foarte rigidă care include nucleul Chimera, despre am mai scris şi vom mai scrie, începe să se fragmenteze.

La noi lucrurile încep să iasă din zona lor de inerţie în care le-au ţinut cu o zeloşenie furibundă toţi aceşti detractori de prin diferite instituţii, ONG-uri şi alte structuri, slugile reţelelor Illuminaţilor.

De curând respectiv în ziua de 11 octombrie la Universitatea de Medicină şi Farmacie Carol Davila am fost invitat la un simpozion cu titlul Proiect de ţară – Cumpăna României unde protagonistul principal al evenimentului a fost doctor Călin Georgescu – expert în economia sustenabilă.

Ideea expusă de el într-un discurs foarte dur şi deschis împotriva Sistemului şi a ocultei mondiale a adus în prim plan o serie de aspecte ale realităţii româneşti şi mai mult de atât, îndemnul ca fiecare român să înceapă să se ridice împotriva Sistemului josnic şi abject al ocultei mondiale, pentru că doar fiind „uniţi în cuget şi-n simţiri” cum este expresia ştiută şi azi de majoritatea românilor.

Deci odată cu alegerile din America şi victoria lui Donald Trump, odată cu lovitura dată Illuminaţilor, încep şi la noi mişcări sincrone, ceea ce denotă o realitate spusă de mai mulţi mesageri ai Luminii şi Iubirii, şi anume că de câţiva ani încoace în structurile Illuminaţilor s-au infiltrat Lucrători ai Luminii, unii chiar cu misiuni luate la sacrificiu dacă ar fi necesar, şi astfel au preluat puncte cheie din Sistem dând loviturile necesare chiar din interiorul ocultei mondiale.

Cum se spune de undeva din dimensiunile înalte s-a dat undă verde pentru demontarea sistemului Illuminaţilor şi ceea ce se întâmplă aşa cum am descris cu alegerile din America, cu ceea ce se întâmplă în Uniunea Europeană – multe state vor părăsi în următorii ani structura comunitară – şi cu ce se petrece şi la noi sunt toate acestea aspecte ale unei schimbări ale liniilor temporale de viitor ale societăţii pe segmente.

Societatea românească să se trezească şi să înlăture Sistemul slugarnic din România.

 Suntem interesaţi să vedem ce se va petrece şi cu alegerile de la noi din 11 decembrie şi din informaţiile pe care le avem se pregăteşte o victorie importantă a forţelor naţionale care doresc salvarea societăţii româneşti şi a României.

Ceea ce este cel mai interesant este că la TVR 1 – unde vreme de două decenii a existat o cenzură absurdă în privinţa adevărurilor care ar fi trebuit spuse – Călin Georgescu a ridicat problema în sensul ca societatea românească să se trezească şi să înlăture Sistemul slugarnic din România aflat în serviciul reţelelor Illuminaţilor, iar asta este o premieră şi un semnal al faptului că a sosit vremea să ne punem pe treabă.

Dacă aici pe Pământ au început să se schimbe lucrurile către eliberarea omenirii, înseamnă că Sus în spaţiile dimensionale evenimentele ce se întrevăd la orizontul omenirii deja au avut loc.

Articolul precedentCOBRA – informaţii actualizate (II)
Articolul următor„Precum în cer, aşa şi pe Pământ…” – II
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile