Precum în cer aşa şi pe Pământ
© Cristiano Betta / Flickr

Precum în cer aşa şi pe Pământ și uite-așa li se mai taie din avânt.

Lumea este deja în fierbere… De la editorialul din numărul trecut şi până acum s-au petrecut o serie de evenimente care par să anunţe „schimbări planetare” de amploare, aşa cum scria şi Sal Rachele în cărţile sale mai ales în ceea ce priveşte viitorul civilizaţiei din perspectiva economică şi de împărţire a sferelor de putere şi de influenţă.

Recenta victorie în alegerile din Statele Unite a lui Donald Trump aparent a dat peste cap toate calculele posibile la nivel planetar pe care Cabala Illuminaţilor le făcuseră cu luni de zile înaintea acestui eveniment neaşteptat.

Ca să fie limpede treaba, pentru că s-ar putea ca unii dintre voi să nu cunoască prea mult despre sistemul american de votare, Trump a câştigat datorită voturilor electorilor, nu datorită voturilor populaţiei. Asta înseamnă, cum e la tribunal, că verdictul îl dau juraţii şi nu judecătorul, acesta doar aprobând ce spun juraţii.

Deci Donald Trump noul preşedinte al americanilor a câştigat datorită unui mic grup care a avut altă viziune decât Illuminaţii şi decât majoritatea populaţiei americane care în mare parte oricum e cam e spălată pe creier de vreo două decenii încoace. Dar să fim serioşi, nici cu ai noştri nu ne e ruşine, sacoşa electorală acţionând la sate mai ales ca un instrument perfid de corupere a conştiinţei cetăţeanului.

Dacă în Statele Unite oculta mondială a primit o grea lovitură în plin, din perspectiva schimbării liniei temporale am putea vorbi despre o nouă coordonată care a resetat practic multe lucruri care, după agenda Illuminaţilor, urmau să se producă în Statele Unite şi în lume, şi ca atare nu se vor mai produce.

CONȚINUT DEDICAT ABONAȚILOR

♥ Contează ce spune lumea?

Următorul episod<< „Precum în cer, aşa şi pe Pământ…” – II

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?