„Precum în cer... aşa şi pe Pământ...” - I
© Bigstock

Iată că „Precum în cer, aşa şi pe Pământ” devine „precum într-un loc, aşa şi în alt loc”, indiferent dacă e vorba de pace sau război.

Celebrul citat conţinut în „Rugăciunea Domnească” lăsată posterităţii de către Iisus, aşa cum este scrisă în Biblie, reprezintă în realitate un aspect esoteric ce nu aparţine deloc bisericii, având în vedere că întreaga învăţătură cristică ce eliberează omul, nu e totuna cu religia creştină care îndobitoceşte omul.

Este evident că dacă ne uităm înapoi în trecutul istoric al omenirii şi derulăm evenmentele până în prezent, putem constata clar că întotdeauna a fost vorba despre o luptă nevăzută, dusă prin tot felul de mijloace, între lumină şi întuneric.

Ceea ce este studiat astăzi în toate manualele de istorie ale lumii, cel puţin în privinţa marilor evenimente care au marcat omenirea, constituie în realitate ceea ce cei din spatele scenei, cum se spune, au vrut să fie ştiut de către populaţia lumii, aşa cum au dictat aceşti sceleraţi, şi nu istoria reală aşa cum s-a petrecut.

În cărţile de istorie ale lumii stă scrisă istoria dictată de cei din spatele scenei omenirii, nu istoria aşa cum s-a întâmplat ea cu adevărat. Şi istoria cuprinde nu doar lupte, războaie, tot felul de conflicte mai mici şi mai mari, politice şi economice, ci şi toate evenimentele majore din toate domeniile existente în societatea umană.

Deci vedem bine că istoria, ca materie, nici măcar nu e istorie, ci un fel de găselniţă prin care cetăţenilor planetari li se induce o falsă linie temporală de evoluţie a civilizaţiei, din trecut către prezent şi spre viitor.

CONȚINUT DEDICAT ABONAȚILOR

♥ Contează ce spune lumea?

Următorul episod„Precum în cer, aşa şi pe Pământ…” – II >>

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?