„Precum în cer... aşa şi pe Pământ...” - I
© Bigstock

Iată că „Precum în cer, aşa şi pe Pământ” devine „precum într-un loc, aşa şi în alt loc”, indiferent dacă e vorba de pace sau război.

Celebrul citat conţinut în „Rugăciunea Domnească” lăsată posterităţii de către Iisus, aşa cum este scrisă în Biblie, reprezintă în realitate un aspect esoteric ce nu aparţine deloc bisericii, având în vedere că întreaga învăţătură cristică ce eliberează omul, nu e totuna cu religia creştină care îndobitoceşte omul.

Este evident că dacă ne uităm înapoi în trecutul istoric al omenirii şi derulăm evenmentele până în prezent, putem constata clar că întotdeauna a fost vorba despre o luptă nevăzută, dusă prin tot felul de mijloace, între lumină şi întuneric.

Ceea ce este studiat astăzi în toate manualele de istorie ale lumii, cel puţin în privinţa marilor evenimente care au marcat omenirea, constituie în realitate ceea ce cei din spatele scenei, cum se spune, au vrut să fie ştiut de către populaţia lumii, aşa cum au dictat aceşti sceleraţi, şi nu istoria reală aşa cum s-a petrecut.

În cărţile de istorie ale lumii stă scrisă istoria dictată de cei din spatele scenei omenirii, nu istoria aşa cum s-a întâmplat ea cu adevărat. Şi istoria cuprinde nu doar lupte, războaie, tot felul de conflicte mai mici şi mai mari, politice şi economice, ci şi toate evenimentele majore din toate domeniile existente în societatea umană.

Deci vedem bine că istoria, ca materie, nici măcar nu e istorie, ci un fel de găselniţă prin care cetăţenilor planetari li se induce o falsă linie temporală de evoluţie a civilizaţiei, din trecut către prezent şi spre viitor.

Darwiniştii de exemplu, deşi ştiinţa pe care tot ei o tot trâmbiţează vine şi aduce la lumină dovezi despre un trecut în care fiinţe extraterestre au vizitat Pământul aşa cum se poate vedea în multe locuri din lume unde se află desene rupestre, nu admit decât principiul evoluţionismului, fără să poată dovedi măcar cu un singur argument unde e şi mai ales ce e şi unde e acea verigă lipsă dintre vechii umanoizi antropoizi – Neanderthal şi Cro Magnon – şi Homo Sapiens. Ei nu pot dovedi, pentru simplul fapt că veriga de legătură ca salt evolutiv nu există! Dar în prostia lor au început să conteste ceea ce chiar instrumentul lor, ştiinţa, scoate azi la lumină ca dovezi arheologice!

Dar dincolo de toate aceste aspecte care se manifestă pe scena lumii, după cortină cum se spune, există acele realităţi care determină evenimentele pe care cu toţii le vedem zi de zi, graţie televiziunii.

Titlul articolului face referire la o realitate ce s-ar putea să existe dincolo de atmosfera Pământului, şi realitatea asta deja este tot mai mult dovedită de la an la an cu dovezi ce ies la iveală în multe zone ale lumii. O asemenea realitate care există undeva departe în spaţiu, ca orice altă realitate, trebuie să respecte Legile Universului – Legile Hermetismului cum mai sunt denumite.

De ce? Pentru că în Univers, dacă un fenomen sau o realitate manifestată nu ar respecta aceste principii ale hermetismului, nu s-ar putea manifesta. Aceste Legi ale Hermetismului prin acţiunea lor combinată permit manifestarea tuturor lucrurilor din Univers.

Este indubitabil faptul că dacă pe planeta noastră există atâtea conflicte, o realitate de acest fel îşi are corespondenţa în multe zone din galaxie. Istoria galactică, aşa cum au fost transmise frânturi infime din cuprinsul ei de către entităţi arcturiene şi pleiadeene, conţine o sumedenie de relatări despre războaie purtate pe diferite planete din galaxie şi în cuprinsul spaţiului cosmic în diferite sisteme stelare.

De altfel producţii cinematografice precum Star Wars – Războiul Stelelor cu ale sale deja 7 episoade dintr-un total de 9 (eu zic totuşi că vor face 12!), serialele şi filmele din seria Star Trek şi Stargate, dar şi seria Stăpânul Inelelor sunt doar reflecţii ajunse în planul omenirii şi transpuse apoi cinematografic, de la asemenea civilizaţii aflate în conflict, şi redate apoi prin intermediul minţii şi creativităţii regizorilor ca o emanaţie telepatică şi psihică a acestor influenţe pătrunse în mintea lor.

Fără doar şi poate că ceea ce se manifestă undeva, în oricare loc din galaxie, îşi are reflecţia sa ca şi corespondenţă, în alte zone ale galaxiei. Pentru că într-un fel această realitate e simplu de înţeles, funcţionează pe principiul celei de-a 101- a maimuţe. Adică dacă ceva se întâmplă într-un loc, un acelaşi tip de eveniment se produce la distanţe mari fără ca cele două zone să fie în contact. Asta se poate manifesta datorită existenţei câmpului de energie universal care înregistrează, transmite şi propagă totul peste tot.

Iată că „Precum în cer, aşa şi pe Pământ” devine „precum într-un loc, aşa şi în alt loc”, indiferent dacă e vorba de pace sau război. Şi cum pe Pământ se cam ţin lanţ conflictele, rezultă că în partea asta de galaxie pe unde e sistemul nostru solar, s-ar putea să existe de câteva milioane de ani stări conflictuale între diferite civilizaţii, poate nu neapărat pentru resurse, cât mai degrabă pentru control şi expansiune. Şi raportând o asemenea posibilă realitate, confirmată şi de multe legende din diferite zone ale lumii, provenite de la vechile civilizaţii de dinaintea noastră, putem înţelege că şi la ora actuală persistă anumite conflicte în universul fizic tridimensional în zona noastră de galaxie.

Din perspectiva interferenţei anumitor civilizaţii cu lumea noastră, atât în mileniile anterioare, cât şi în prezent, să ne amintim că în majoritatea întâlnirilor de gradul 3 şi chiar 4, cu martori care au declarat că au văzut atât fiinţe umane înalte, blonde şi cu ochi albaştri, cât şi extratereştri mici cu capul mare şi ochii negri şi mari  – Griii sau Micii Cenuşii.

Multe dintre rapoarte conţin referiri la aceşti omuleţi gri că s-a şi tras asupra lor cu arme de foc, fără să le producă totuşi vătămări, deoarece atunci când gloanţele îi atingeau, se auzea un zgomot ca de metal lovit. Rezultă că în urma studiilor asupra acestor situaţii, există o realitate ce urmează să fie dovedită cu mult argumente în anii care vin. Şi anume că toţi aceşti Mici Cenuşii nu sunt fiinţe vii, ci bioroboţi superperfecţionaţi care funcţionează cu un program de ADN cuantic, stăpânii lor fiind diferite rase, benefice sau ostile după caz. Şi nu e deloc de mirare să fie aşa deoarece şi noi cei din specia Homo Sapiens suntem făcuţi „după chipul şi asemănarea lor”, aceştia fiind cel mai probabil umanoizii din Pleiade, Arctururs şi alte sisteme stelare îndepărtate.

Dar nu asta e problema în sine ci mai degrabă, având în vedere că s-au raportat şi omuleţi Cenuşii răi, cine sunt stăpânii acestora? Ei bine, stăpânii Micilor Cenuşii răi sunt Arhonii care acţionează prin Illuminaţi şi prin cele 13 familii regale din Europa care sunt înrudite toate între ele. Şi dacă regele Mihai e rudă cu prinţul Charles al Marii Biritanii şi acesta a cumpărat pământ în Transilvania, ce vă spun vouă toate acestea la un loc?

Aveţi o minte… Gândiţi… Şi eliberaţi-vă…

Următorul episod„Precum în cer, aşa şi pe Pământ…” – II >>

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?