© Pixabay

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

E timpul pentru realizări noi!

Ai făcut o treabă bună în anii precedenți, chiar dacă nu ai obținut ceva semnificativ. Tot ce este mai bun este încă pe cale să vină! Anul 2020 este anul tău, cel puțin pentru că Șobolanul adoră să lucreze și îi favorizează pe toți cei care se bazează doar pe ei înșiși și nu au niciun dubiu referitor la reușita lor. Desigur, este naiv să crezi că toată binecuvântarea lumii îți va cădea la picioare, dar poți fi sigur că te așteaptă noi victorii în viitor.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

E timpul să îți transformi visul în realitate!

Taurul este profund realist și, din acest motiv, nu-și face planuri imposibile. Însă anul 2020 îi va schimba viziunea asupra vieții și îl va face să creadă că visele pot deveni realitate! Cert este că anul care vine este guvernat de elementele Pământului, cărora însuși Taurul se supune. Asta înseamnă că el va avea o perioadă de avansare în carieră și de bunăstare financiară. Acesta este exact momentul în care merită să riște și să cadă de acord cu o ofertă tentantă de schimbare a locului de muncă. Anul acesta taurul va avea absolut totul!

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Simte bucuria vieții!

Reprezentanții zodiei Gemeni nu-și pierd niciodată dragostea pentru viață și, prin urmare, fiecare an acești oameni îl petrec într-un mod deosebit de pozitiv. Anul Șobolanului de metal nu poate fi numit unul progresiv sau neobișnuit pentru Gemeni. Simbolul acestui an este o ființă prea banală și precaută, pentru a tinde spre realizarea unor evenimentele extraordinare. Dar chiar și în această situație, persoanele controlate de Mercur vor găsi o modalitate de a-și umple viața cu bucurie. Pregătește-te pentru noi descoperiri, călătorii interesante și cunoștințe plăcute.

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Reîntoarce-te la tot ce îți este drag! 

Succesul în 2020 îi așteaptă pe cei care sunt dispuși să lucreze asupra lor și să meargă spre obiectivul propus. Pentru Raci anul acesta va fi ideal în ceea ce privește restabilirea conexiunilor pierdute și a tot ceea ce s-a prăbușit în anii precedenți. Se apropie momentul în care ei vor ajunge să se apropie, în sens spiritual, de familie, să se întoarcă la construcția abandonată a unei case sau să realizeze planurile, pe care obișnuiau să le lase uitate. Șobolanul de metal îi va ajuta în implementarea tuturor planurilor lor.

Leu (23 iulie – 22 august)

Nu renunța!

Leii trebuie să se aștepte la un an dificil, dar extrem de important! Vine un moment în care trebuie să-și arate toată perseverența și tot potențialul creativ. Trebuie să învețe ceva nou sau să își schimbe cercul social. Dar nu vă complicați de acum! Toate lucrurile care vor avea loc în 2020, rerpezintă începutul unor realizări pozitive grandioase în viața voastră.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

E timpul pentru distracții în familie!

Fecioarele au așteptat ca viața să le mulțumească pentru toate eforturile depuse. Ei bine, e timpul să se pregătească, pentru că anul 2020 va fi o adevărată surpriză pentru ele! Acest lucru este valabil mai ales în contextul vieții lor personale. Anul Șobolanului de metal este perfect pentru a simți armonie în viața de familie. Gândiți-vă la nuntă, la achiziția unui „cuib” confortabil pentru întreaga familie, sau la alte schimbări de acest ordin. Anul viitor va fi deosebit de favorabil în această privință.

Balanță (23 septembrie – 23 octombrie)

E timpul să simți armonia!

În ultimii ani, viața lor a devenit o rutină continuă, constând din muncă, experiențe obișnuite și absența completă a romantismului. Prin urmare, anul 2020 promite să fie surpriză dorită, la care balanțele au visat atât de mult! Pregătiți-vă, viața se poate schimba în mod radical. Aceste schimbări vă vor permite să vă relaxați, să vă bucurați în fiecare zi și să simțiți adevărata armonie lângă cei dragi.

Scorpion (24 octombrie – 22 noiembrie)

E timpul să schimbi situația!

Viața a devenit plictisitoare și neinteresantă? Toți ceilalți te irită, iar munca a început să te împovăreze? Noul an vine foarte curând, ceea ce înseamnă că acum este cel mai potrivit moment pentru a-ți schimba dramatic viața! Scorpionii au mers întotdeauna împotriva sistemului și au rupt stereotipurile! În acest sens, anul 2020 va fi pentru tine o „gură de aer curat”, vei primi o nouă provocare care îți va face viața interesantă și plină de evenimente.

Săgetător (23 noiembrie – 21 decembrie)

E timpul pentru o întâlnire fatidică!

În timp ce alții așteaptă schimbări fericite și se odihnesc de muncă grea, tu te bucuri de viață, dar îți dai seama că pentru armonie absolută nu îți ajunge un singur detaliu în ea. Și anul șobolanului metalic îți va permite să găsești elementul care îți lipsește! Vei avea o întâlnire incredibilă, poate cea mai dorită și mult așteptată din viața ta! Ea îți va schimba radical viața, dar vei fi numai bucuros de asta! Apropo, fii pregătit de faptul că întâlnirea fatidică te va obliga să îți schimbi locul de reședință sau să îți faci viața mai dinamică și mai colorată.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Fă-ți timp pentru tine!

I-ai îngrijit pe alții atâția ani, ai investit timpul și energia proprie, așa încât oamenii tăi apropiați să nu aibă nevoie de nimic, în schimb ai uitat complet de nevoile tale. Anul 2020 îți va oferi o oportunitate ideală de a acorda atenție deosebită priorităților și scopurilor tale! La ce visezi? Ce te face să zâmbești? Gândește-te la lucrurile care te însuflețesc, fă doar un pas către visul tău! Viața va face restul pentru tine.

Vărsător (21 ianuarie – 19 februarie)

Concentrează-te asupra esențialului!

Pentru reprezentanții zodiei Vărsător, anul 2020 promite să fie dificil și încordat. Dar anume din această cauză el nu va înceta să fie interesant și bogat în evenimente plăcute! Ei vor avea ocazia să atingă obiectivele spre care au aspirat mai bine de un an! Această perioadă va fi favorabilă în toate sensurile, ei trebuie doar să se concentreze asupra celor mai importante lucruri. Fii îndrăzneț și neînfricat! În general, rămâi tu însuți și totul va funcționa în beneficiul tău.

Pești (20 februarie – 20 martie)

Simte-te pozitiv!

Anul 2020, cu siguranță, nu va fi plictisitor pentru Pești! Înțeleptul Șobolan de metal le va permite să își dezlănțuie potențialul interior și să-și valorifice dorințele și aspirațiile. În anul 2020, Peștii vor găsi un hobby interesant sau își vor aminti de unul vechi, pentru care nu aveau suficient timp până acum! De acum înainte, în viața lor va apărea o surpriză, care îi va ajuta să facă față problemelor și să obțină plăcere reală de la viață!

2 COMENTARII

  1. Urgent si important

    BUna Cornel sunt Aura acolo unde ai fost tu la cabinetul ”Aura si Mircea” in 199 si …
    Te rog suna-ma. Te-am regasit in emisiunea Dumnezeu suna adunarea de la Puterile secrete.
    Te caut fiindca am solutia. Cu care vor fi de acord si Akos si Cristian
    Cauta-ma la tel. 0726239218

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?