© Pixabay
Timp estimat de citire: 5 minute

Ce fel de structuri ale vieții tale se dărâmă? Ce vei construi în locul lor?

Începând cu anul 2020 a venit timpul să vă agățați pe perete, lângă calendarul creștin ortodox, și un calendar astrologic. Dacă în general sunt 4-5 eclipse pe an, anul acesta vor fi 6! Dragii mei vârcolaci, așa veți știi când vă transformați! 2020 conține doi de 2, deci va fi un an al dansului pereche, al parteneriatului, al diplomației dar și al conflictului. Numărul 2 corespunde semnului Rac, al relațiilor și al familiei. Va fi un an în care se vor restructura atât relațiile interpersonale cât și relațiile geopolitice. Dacă unele relații au mers treacă-meargă, începând cu acest an, nu mai pot fi ignorate. Vor necesita atenția ta. Nu mai poți să-ți ignori nevasta care te bate la cap, rudele sâcâitoare sau ceea ce numești „realitate obiectivă”.

Anul 2020 anunță un fel de răscruce între două linii temporale

Deja de la 2020 în sus îți apar imagini și scenarii SF, unele mai apocaliptice, altele mai utopice, în funcție de cum percepe fiecare realitatea. Siiigur există și un film “2020”. N-are cum… și fac pariu că după nume, se lasă cu dezastre naturale sau sfârșit de lume. O fi simptome ale Efectului Mandela? În orice caz, din punct de vedere astrologic, 2020 e un an foarte special. Este Anul Șobolanului de Metal, care la prima vedere nu sună eroic ca Leul, sau Dragonul, dar în schimb e foarte util. Vor ieși la suprafață creaturi asemănătoare șobolanului, purtători de purici cu ciumă de orice culoare (coronavirus?). Plan Divin sau karmă proastă? Oare ce poartă cu el acest Șobolan?

Anul 2020 anunță foarte multe avanpremiere astrale

Predomină energiile Vărsătorului, ale Capricornului, ale Racului, ale lui Pluto (pitica) și nu în ultimul rând ale planetei Saturn, neînfricatul agricultor întemeietor de civilizații. Zeul care își apără pământul până te ia “cel cu coarne”, Saturn fiind asociat într-un mod eronat chiar cu Satan. Pe undeva este de înțeles, Saturn însemnând bani, vârstă, muncă grea, materialism și o atitudine precaută. E o planetă incomodă, în semnul Capricorn, adică al țapului ispășitor. Saturn nu e un bun negociator ca Mercur, de aceea în mitologia greacă (geto-dacă) este asociat cu zeul Cronos sau TIMPUL. Se spune că timpul nu negociază cu nimeni. Pluto pe de altă parte, e mică și jucăușă. Sincronicitatea face ca Pluto să marcheze era divizării atomului și bomba nucleară. Momentul când ne-am întors în viitor, la nivelul Atlantidei, foarte aproape să fim sub ape în „lumea de dincolo”. Un clișeu recursiv. Au mai fost și războaie înainte, dar acum avem puterea de evoluție exponențială sau de anihilare completă. Din acest motiv, Saturn și Pluto sunt un fel de executori karmici. Se trage linie iar pe data de 12 Ianuarie, se întâlnesc pe cer într-o conjuncție care le va intensifica efectele pentru tot anul.

Anul 2020 va aduce și haos, dar să nu ne speriem prea tare

Dacă aveți impresia că doamna karma e nenorocită, să vedeți când înfuriați un nativ Capricorn. Fiind un semn de pământ, începând cu anul acesta aș fi atent la cheltuieli. Deși Rezerva Federală studiază efectele geomagnetice asupra economiei (link la sfârșit), eu zic să nu vă bazați prea mult pe efectul astrelor și să jucați la bursă. Nu e o perioadă bună pentru speculă financiară. Piețele sunt niște simulări virtuale, cel mai probabil controlate, în cadrul unor rețele de calculatoare. Fiind Anul Șobolanului de Metal, e foarte posibil ca economia mondială să se întoarcă la standardul de aur renunțând treptat la sistemul fiat al banilor xeroxați. Argintul de exemplu are un preț super-bun. Pământul are iarăși valoare însemnată, dar trebuie folosit cu cap, altfel devine sterp, neroditor și mai ales înstrăinat. Din această cauză, marile puteri își vor încorda mușchii și își vor re-defini teritoriile, astfel se va naște un fel de fibră strămoșească împotriva oricărei ideologii dezrădăcinate. Vom vedea desfășurări de arme, probleme de suveranitate sau recuperarea aurului jepcărit.

Anul 2020 va aduce inclusiv surprize pentru „inculta mondială”

E posibil să vedem din partea lor un fel de victimizare sau „opoziție controlată” . Vor încerca să dea vina inclusiv pe alte sfere de influență non-umane. Vezi doamne le-a fost violat liberul arbitru sau n-au avut încotro. Că ei nu se ocupă cu așa ceva, că de vină sunt reptilienii, draconienii sau zeul Moloch (nu că n-ar exista). Sărăcuții de ei, n-au nimic de-a face în toată treaba asta. Ba mai mult, dacă n-ar fi fost ei, Pământul se ducea naibii sub influența arhonților, a demiurgilor sau altor gușteri galactici. Pare scandalos? Să nu vă mire dacă auziți așa ceva. Capricornul este asociat cu guvernele și marile corporații, așadar vor exista schimbări inclusiv în interiorul acestor grupări piramidale. Unele organizații vor deveni și mai puternice, iar altele se vor lupta să-și păstreze puterea. Vestea bună e că în urma acestor fricțiuni va ieși multă rânză la suprafață. Așadar puneți-vă ochelarii 3D, căci în 2020, inclusiv sistemul de control exercitat prin industria de divertisment (Matrixul), va fi zdruncinat serios. Așteptați-vă să vedeți din ce în ce mai multe simboluri ezoterice „ascunse” la vedere sau vedete scoase la interval.

Pluto este o planetă a micro tehnologizării

Vor fi invenții în cuantică, nano, dispozitive portabile sau sisteme de plată fără bani xeroxați. Fie că vă place sau nu, vor apărea primele implanturi fizice. Imaginați-vă că descărcați informație din Google direct în neocortex, activând un simplu gând, o frecvență cerebrală. Nu vă speriați, există și alternative bio precum “channeling-ul”. O altă zonă bună vor fi construcțiile. Vor apărea noi materiale, case mici și mobile, foarte ușor de mutat în caz de dezastre naturale. Vom deveni mult mai portabili. Apropo de vreme, vor fi schimbări climatice extreme (duale) ceea ce ne vor determina să căutăm metode de ameliorare și vindecare a Pământului și a mediului. În Australia se întâmplă chiar în timp ce scriu (scriam) acest articol. Sunt voci care spun că aceste incendii sunt provocate pe cale artificială. Tot ce se poate. Spuneam că Saturn și Pluto sunt executori karmici, deci cu alte cuvinte suntem puși față în față cu repercusiunile acțiunilor noastre. Totuși avem noroc cu energia Racului care vine și ne mai îmbunează.

Religiile trec prin transformări

De aproape 5000 de ani, religiile au fost masculine și patriarhale. Se observă cum energia masculină, liniară, este într-o criză de transformare. Cu Nodul Sud în Capricorn moștenirea patriarhală va mai continua, dar Nodul Nord din Rac va atrage totodată integrarea femininului și a sacrului. Pentru prima oară în 600 de ani avem 2 Papi. Chiar și Dalai Lama a spus că nu va mai exista un alt Dalai Lama. Din punct de vedere spiritual, cred că anul 2020 poate să declanșeze un val serios de evoluție spirituală, deci ne așteaptă oportunități bune. Este un an de răscruce, unde cele două linii temporale, Vechiul și Noul Pământ, se vor distanța și mai mult una față de cealaltă.

Să avem încredere și în Ordinea Divină, nu doar în Ordinea Mondială

Oricât de mult ne-am dori, nu avem cum să vedem Imaginea De Ansamblu. Pur și simplu e mult prea mare pentru cutia noastră tridimensională. Ce fel de structuri ale vieții tale se dărâmă? Ce vei construi în locul lor? Sper că acest articol, în ciuda provocărilor viitoare, să vă ofere un mod constructiv de a primi noul an în viața voastră așa cum se cuvine.

În rest… vă las un citat de la John D. Rockefeller, poate vă prindeți de șmecherie: “Am încercat întotdeauna să transform fiecare dezastru într-o oportunitate.”

Să trăiți (bine)!

Articolul precedentJudecata (2020)
Articolul următorÎntre lumină şi întuneric – II
De-a lungul timpului a primit multe etichetări: îndrumător spiritual, mistic, hipster, flower power, hipiot, pronoic, panspermic, omnist și holobiont. Iar în timpul liber scrie...
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile