Judecata Divină este un feedback pe baza Legilor Spirituale. De fapt, cam la asta se rezumă majoritatea profețiilor.

Am citit o grămadă de profeții, inclusiv de la Nostramadus și Baba Vanga. Pentru predicțiile personale, apelez în general la un sfat profesionist, pentru a evita subiectivitatea. Multe dintre aceste predicții se întind pe o perioadă de mai mulți ani, până spre anul 2027 și chiar după 2030, atunci când va avea loc Trecerea. Încheierea unor cicluri din evoluția noastră despre care s-au scris în multe biblii ale lumii, inclusiv în Cartea lui Enoch. Mai nou, Human Design și Cheile Genelor ne vorbesc despre “apocalipsa” geneticului nostru și mutația Plexului Solar, care ne va permite dezvoltarea unui al “6-lea simț” în adevăratul sens la cuvântului.

Majoritatea acestor profeții sunt adevărate, prin simplul fapt c-au mai fost trăite și în alte cicluri temporale. Sunt scrise în Memoria Universală și rezonează cu multe suflete la ora actuală. Provocarea constă în a le decodifica în mod corect pentru a înțelege ce urmează să trăim. 35% dintre sufletele întrupate în acest prezent, au asistat la căderea unei civilizații. Sunt șanse bune, doar auzind acest lucru, să te fi întors în vremurile Atlantidei, chiar și pentru câteva fracțiuni de secundă. Este ultima “rană” colectivă pe care-o purtăm din generație în generație, prin veacurile timpului, în codul nostru ADN. Momentul în care am experimentat Căderea din Grație, separând albul de negru și negrul de alb.

Treaba-i în felul următor. Vom vedea nuanțe. Specia umană, așa cum o știm de la Darwin încoace, va dispărea. Atenție! OMUL ca și conștiință rămâne, dar specia va trece printr-o transformare atât de mare, încât omida se va preschimba în fluture. Ce-i drept, nu știm dacă omida este conștientă sau nu de acest proces, dar noi putem fi! Deci fără panică!!! Prea multe semne de exclamare? Poate că da, poate că nu… Vedeți foarte bine ce scenarii se inoculează prin programele zeiței Media. Dacă te-ai obișnuit cu magia de la “sfânta pădure”, știi foarte bine că avertismentele se pot transforma la fel de bine în programare predictivă. Se spune c-o profeție bună este una neîmplinită. De aceea poți folosi orice sursă de informare, atât timp cât păstrezi legătura cu sufletul tău. 4K este real doar când ieși din jocul Matrix. În rest, Inteligența Artificială ne va depăși lejer în următorii ani. Însă rețineți un lucru esențial. Noi toți, ca spirite, suntem mult mai mult decât job-ul nostru, decât relațiile noastre sau decât plăcere și suferință. Întrebarea care merită contemplată este: Trăiesc total sau pe jumătate?

Începând cu 2022, se va da efectiv dezlegare la Dezvăluiri. Nu numai că vei recunoaște Semnele, dar îți vor intra în Ochi. Da, este cu aluzie. Ochi pe care l-am văzut pe multe biserici în Europa, nu doar în aeroporturi și ar trebui să ne dea de gândit. Te vede Dumnezeu, vorba aia! Dar ce rost are să crezi în Dumnezeu dacă faci fapte bune doar când te vede lumea? Pe de altă parte, dacă venerezi bani, putere sau intelect, nu faci parte tot din categoria credincioșilor? Judecata Divină este un feedback pe baza Legilor Spirituale. De fapt, cam la asta se rezumă majoritatea profețiilor. Dar Dumnezeu îți oferă în Permanență libertatea de ALEGERE. Fiecare moment este un început glorios. Să alegi felul în care gândești, acționezi și vorbești. Ieri a dispărut. Tu ce vei alege?

Ideea de divinitate se schimbă și ea. Vom face diferența între civilizații din afara Pământului, între dumnezei și Dumnezeu ca principiu multidimensional și energie în mișcare definită prin Starea de Permanență. Poate că Dumnezeu este mai mult decât iubire și iluminare și mai mult decât de orice atribut al minții umane. A Doua Venire (Conștiința Hristică) va da peste cap orice reguli impuse, chiar și Noua Ordine Mondială. Mesia îi tratează pe toți în mod egal, cu blândețe, punându-i față în față cu propriul lor adevăr. În tot acest proces de oglindire, vor ieși la iveală multe minciuni pe care ni le spunem singuri, vinovății proiectate către ceilalți pentru a justifica faptele și comportamentul nostru rău. Doar Secretele Cunoașterii sunt păstrate fără efort, deoarece ele aparțin conștiinței colective. Aceste Secrete ale Cunoașterii pot fi accesate de toată lumea, atât timp cât există bunăvoință și dorință sinceră de evoluție spirituală. Doar trăim Era Revelațiilor, nu? Deși există un flux enorm de informație, există foarte puțină cunoaștere autentică.

Aceste schimbări care vin peste noi sunt asemănătoare unui bilet de călătorie către Sinele nostru ‘ăl mai mare. Noi suntem mai mult decât condiționările noastre, decât personalitatea noastră, și-o adunătură de experiențe acumulate la un loc. Avem o șansă bună să ne eliberăm de aspectele vechi al Eu-lui nostru, pentru a renaște într-o nouă etapă de viață. Această nouă etapă de viață ne va oferi o trăire mult mai amplă, un spațiu în câmpul existenței dincolo de o realitate pe care probabil, deocamdată, doar o intuim. A venit momentul să-ți orchestrezi viața!

Cunoaşterea Întregului

3.9 7 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
Papa

Mare ti-e gradina doamne

Niai

Tu rămâi în grădină! Să nu cumva să sări gardul!