Există numeroase rapoarte și teorii conspiraționiste ce sugerează o luptă între așa-numitele „pălării albe” și „pălările negre” în ceea ce privește dezvăluirile despre programul secret „Solar Warden”.

Într-o lume plină de mistere și conspirații, puține lucruri sunt la fel de captivante ca poveștile despre programele spațiale secrete. Unul dintre cele mai fascinante dintre acestea este „Solar Warden” – „Gardianul Solar”. Se spune că acest program ar fi un proiect clandestin al guvernului SUA, destinat explorării și protejării sistemului nostru solar. Dar ce știm cu adevărat despre „Solar Warden”? 

“În spațiu, nimeni nu te poate auzi, dar toți ochii sunt ațintiți asupra cerului.” — Anonim

În acest articol, vei descoperi originile și obiectivele acestui program controversat, tehnologiile utilizate și, bineînțeles, speculațiile și teoriile care îl înconjoară. Fii pregătit pentru o călătorie fascinantă prin lumea ascunsă a explorării spațiale.

Desigur, programul „Solar Warden” este învăluit în mister. Originile sale sunt atribuite anilor ’80, când se presupune că un grup secret din cadrul NASA și din alte agenții guvernamentale ar fi decis crearea unei flote spațiale ultrasecrete. Scopul? Protejarea Pământului și monitorizarea activităților extraterestre. Dar cât de adevărată este această poveste?

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

5 1 votează
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile