Pământenii sunt în contact cu extratereștrii de ani de zile, dar totul este ținut în mare secret, deoarece omenirea nu este pregătită pentru acest adevăr.

Ceea ce veți citi în cuprinsul acestui Dosar conține informații adunate din diferite surse, care nu se cunosc între ele, dar care au legătură prin înseși informațiile respective cu acest vast proiect denumit Programul Spațial Secret…

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Articolul precedentEditorial – Punctul de cotitură
Articolul următorComunicări dimensionale – Credință și convingere
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
4.3 11 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

8 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
Georgian
Georgian
22 zile în urmă

Undeva ceva nu se leagă: pe de o parte se susține (pe drept cuvânt) că de fapt nu am putut ajunge pe lună din cauza Centurii Van Alen, iar pe de altă că există acest program, cu pământeni pe Marte etc… Cum au trecut totuși de acea centură????

Mircea
Mircea
21 zile în urmă
Răspunde  Georgian

Pai tocmai, sa ne spuna NASA!

Adrian
Adrian
21 zile în urmă
Răspunde  Georgian

Nu se leaga mai nimic . Se urmărește să se transmită un mesaj conform caruia toate relele de pe Pământ își au originea în SUA . Nici un cuvintel de rău despre rusia sau china . Absolut penibil articolul !

Niai
Niai
21 zile în urmă
Răspunde  Adrian

Prostovane, multe informatii de aici apartin AMERICANILOR. Ai pretentia sa ajungi la adevar dupa un singur articol citit. Tu cu ce plm contribui la Adevar de numesti aceasta informatie penibila??

Dan Bibac
Dan Bibac
21 zile în urmă
Răspunde  Adrian

Bă’ …eu am învățat de la viață că din Rusia ,nimic ,da nimic bun nu a venit şi nici nu va veni , nici măcar vremea…. De la americani măcar ,printre altele ,a mai rămas ceva…o țigară , o gumă , o muzică şiii Coca Cola ! Otravă sau nu …o bem cu plăcere

Stan Marius
Stan Marius
21 zile în urmă

Buna ziua urmăresc cu interes tot ce postati dv..si sa stiti ca sunt foarte interesat de acest subiect..extraterestrii sunt..niste fiinte mult mai evoluate decât noi..si asa cum ati scris si dv…sigur au luat contact cu noi.. si sigur fac schimb de experiență…cu oamenii de știință….totusi exista un mare impediment..care se pune…nu suntem pregătiți deloc sai contacta fizic….avem atatea idei negative temeri..nu stăm bine nici cu credință…plus ca in ultimul timp contribuim din plin la distrugerea planetei…din acest motiv extratereștri au apărut…sa drafmga un semnal de alarma sa ne avertizeze unde necindreptam…ei au fost în tot acest timp de mii de ani..in umbra si ne au supravegheat iar acum au decis să apară deoarece…nu semai poate…mi as dori intr o zi sa pot vedea pe cer o navă spațială din alta civilizație și chiar sa pot vorbi cu cineva din alta galaxie dar..cine stie ce ne poate rezerva viitorul….am citit cândva ca Nostradamus a..prezis ca vom lua contact cu acește fiinte mult mai civilizate si dezvoltate decât noi…

Radu
Radu
21 zile în urmă

Bateti campii !

Anu
Anu
20 zile în urmă
Răspunde  Radu

Esti vaccinat, asa-i?