© Pixabay

Atunci când vi se întâmplă lucruri neplăcute în plan personal, care provin dinspre ceilalţi, să nu uitaţi, tot vouă vi se datorează.

La bună găsire, oameni ai neamului nostru! Viaţa voastră în 3D tinde să se dezvolte exponenţial cu nivelul vostru de cunoaştere. Cu toate acestea, foarte mulţi dintre voi, am putea spune chiar marea majoritate, aţi devenit victimele propriului stil de viaţă.

În goana după bunuri materiale şi după alte valori ale lumii voastre, cu timpul uitaţi de ceea ce interiorul vostru manifestă. Faptul că vă aflaţi marea majoritate într-un stadiu incert de dezvoltare şi evoluţie, se datorează unei atitudini pe care aţi ajuns să o manifestaţi în mod automat.

Mintea voastră lucrează zilnic cu mii de aspecte şi elemente, dar voi nu vă daţi seama deoarece aţi ajuns în situaţia de a nu mai putea gestiona atâtea chestiuni. Ca urmare, voi aţi ajuns în stadiul în care proiectaţi asupra voastră înşivă şi a celorlalţi această stare interioară plină de neajunsuri, neplăceri şi dezechilibre. Vă mai miraţi de ce nu se concretizează multe dintre ţelurile pe care vi le-aţi propus cândva? Multe dintre nereuşitele voastre vi se datorează, deoarece nu sunteţi atenţi la ceea ce mintea voastră proiectează în exterior. Aveţi impresia de fiecare dată când eşuaţi că alţii sunt de vină pentru asta. Ori când nu reuşiţi să vă îndepliniţi vreun obiectiv personal, la fel procedaţi. Unii dintre voi au impresia că le ştiu ei pe toate şi manifestă o atitudine care proiectează asupra celorlalţi asemenea lucruri. Alţii critică nefondat fără să înţeleagă că în realitate nu cunosc suficient despre ceea ce ei critică, deşi au impresia că sunt destul de cunoscători. Alţii îşi exprimă năduful lor prin tot felul de peroraţii verbale şi atitudini referitoare la ceea ce se petrece în societatea voastră. Toate aceste aspecte şi multe altele similare, de aceeaşi factură, reprezintă proiecţiile voastre despre cum aţi vrea să fie lucrurile, despre cum vreţi voi să fie lumea – adică exact după ”chipul şi asemănarea fiecăruia dintre voi”.

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?