Cei din spatele proiectului EXODUS n-au intenția să ne salveze de naziști, ba din contră, servesc unei ideologii care vor să instaureze un nou Reich.

Am ezitat să public acest articol. M-am gândit că-mi pun în cap juma’ din lume, deși, aproximativ 75% dintre voi, cu ocazia unui sondaj pe internet, ați votat Dezvăluiri Complete! Deci, fără menajamente, nu? Adevărul doare, dar te și eliberează. Eu cred că per total merită!   

Începem c-o dezvăluire de ultimă generație. Campania de injectare Covid n-are nici o treabă cu sănătatea terranilor. Una dintre agende (pentru că sunt mai multe) servește ca perdea de fum pentru proiectul EXODUS. Prin vaccinare, ne oferim acordul (sub forma unui contract karmic) ca sufletul să ne fie preluat în momentul decesului și folosit ca „scânteie” energetică pentru a alimenta următorul val de reîncarnări transumane. Ce înseamnă acest lucru? Următorul val de însămânțare se vrea unul artificial, cu intervenții bio-genetice minime. Cu alte cuvinte, în următoarea viață, riști să te trezești într-un corp creat în laborator, mai degrabă decât să te „aducă barza”. Vorbim de Roata Reîncarnărilor [Samsara] 2.0!

Proiectul EXODUS este redat într-o oarecare măsură în cartea Time Riders (Călăreții Timpului) de Alex Scarrow, o carte dedicată adolescenților și celor care știu să citească printre rânduri. Diferența dintre inspirație și realitate este că cei din spatele proiectului EXODUS n-au intenția să ne salveze de naziști, ba din contră, servesc unei ideologii care vor să instaureze un nou Reich, mult mai performant. Înainte să râdeți, vă aduc aminte că Rusia, experimentează deja cu militari hibrizi care dispun de implanturi electronice și abilități parapsihologice. Materialului publicat în revista oficială a Ministerului Apărării din Rusia, ne anunță că există divizii de forțe speciale care pot folosi telepatie în interogarea non-verbală și pot sparge programe computerizate. În 2019, DEVCOM a publicat un document intitulat Cyborg Soldier 2050: Human/ Machine Fusion and the Implications for the Future of the DOD. Bineînțeles, nici consumatorul numărul 1 de Inteligență Artificială nu bate pasul pe loc. Universitatea Zhejian din China a publicat un studiu în care un grup de șoareci au putut fi controlați prin telepatie sintetică. Nu vă ambalați prea tare. Lucrurile astea sunt mult mai vechi în realitate, acum doar se tatonează reacțiile conștiinței colective.

Unii vor spune că e super cool să fii cyborg. Scapi de procesul nașterii, ai un corp fizic mai rezistent, trăiești mai mult și folosești putere de calcul mai mare. Conform unor foști super soldați, durata de viață medie a unui cyborg este de 600 de ani. După părerea mea, această găselniță tehnologică este forma supremă de-a crea executanții perfecți. Folosind componente organice combinate cu artificial, emoțiile și trăirile sunt păstrate la minimum, atât cât să n-ai stări înalte de conștiință și să dezvolți sentimente de rebeliune sau nesupunere. Un cyborg, în principiu, are nevoie doar de un „computer performant” precum un creier organic conectat la un corp artificial, îmbunătățit prin implanturi electronice. Pentru a porni un astfel de avatar artificial, ai nevoie de-o „scânteie”, de un fragment de suflet care se obține pe cale genetică. Se cunoaște deja că sufletul are proprietăți electrice, cântărește între 50 și 70 de grame și poate fi manipulat prin magnetism. Fantezia este următoarea. Cyborgii pot fi controlați printr-o minte colectivă de tip stup sau Cloud. În programele MILAB, acești avatari cibernetici se folosesc în misiuni de căutare, de salvare sau de exterminare. Variantele low-budget (buget minim) sunt folosiți pe post de sclavi sexuali sau majordomi.      

Cum totuși cred că Dumnezeu are ultimul cuvânt de spus, s-ar putea să fie o metodă de-a scăpa de acest calvar. Contractele prin vaccinare conțin o păcăleală, deci nu sunt bona fide (de bună credință). Este o iluzie draconiană! Aceste contracte pot fi anulate prin conștientizare și refuz! Întrebarea e, câți oameni vor conștientiza acest lucru? Pentru cei care vor râde la acest articol, vă spun sincer că nu „fumați” ce trebuie. Multă lume spune că trierea grâului de neghină s-a realizat deja și că nu mai are rost. Cu toate acestea, văd chiar și unii oameni de bună credință cum pică în capcanele testelor Covid și a campaniilor de vaccinare. Ce domne’, e doar un băț în nas, e doar o înțepătură. NU! Este o forțare a liberului arbitru în primul rând! Este o chestiune de principiu. Ideea de a te supune pentru a fi liber este în sinea ei o păcăleală, o eroare de interpretare.

Personal, nu știu dacă vreau să trăiesc într-o astfel de linie temporală. Prefer să-mi duc crucea până la sfârșit și să mă duc în Lumina lui Dumnezeu. Iubesc tehnologia, în condițiile în care servește sufletului și evoluției spirituale. În momentul în care tehnologia te ține blocat, devine o unealtă luciferică. Muncesc de 10 ani în IT și văd cum tehnologia te poate elibera, dar te și poate sclaviza. Este o seducție pe care mulți dintre noi încă n-o înțelegem pe deplin. De exemplu, dacă vorbești anumitor persoane despre Inteligența Artificială, despre puterea de calcul trinară, sau de calculatoare cuantice, se vor uita câș la tine ca și cum vii dintr-un alt univers paralel. Vor spune că este interesant, dar nu vor înțelege cu adevărat implicațiile acestor tehnologii. Așa și este! Dacă vă informați despre proiectul MONTAUK veți vedea că multe dintre ideile însămânțate în conștiința noastră provin din alte linii temporale. Există linii temporale în care specii inteligente precum omul, datorită avansului ultra-tehnologizat, au rămas efectiv impotente și atrofiate. Nu se mai pot împerechea decât pe cale artificială. Și-au pierdut orice urmă de afectivitate, și implicit, de empatie.

În general, nu dau sfaturi decât dacă mi se cer, dar în cazul acesta, vă spun tuturor să rămâneți alături de spiritul planetei. Stați în natură pe cât de mult posibil. Conectați-vă cu regatele ei. Geea este plină de magie! În natură, datorită rezonanței Schumann, undele cerebrale Alpha sunt declanșate imediat, generând stări meditative și telepatice.

Vreau să rămân cu Geea, așa cum este ea, hipioată, sălbatică și păroasă! Când mor, vreau să mor în natură, conștient, cu ochii benoclați la soare. Prefer să mor alături de stră-bunii mei, să se înfrupte microorganismele din materia mea, decât captiv într-o cușcă de aluminiu, înconjurat de electrosmog și țiuit electronic. Vreau să știu că sufletul îmi este întreg și liber!

4.1 8 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
Păun Dan Alexandru

Felicitări , mă bucur că spui adevărul!
Bun venit în închisori corporatiste ,drumul către nemurire.

Nicu Hăloiu

Salut Andrei! Interesant articolul, credibilă teoria ta, eu am făcut vaccinul, nu am avut ce face, sunt persoană cu handicap grav, deci dependent de un sistem de sănătate corupt și condiționant. Nu, unii dintre noi nu putem alege, pentru că destinul ne-a rezervat ”ceva anume”. Liber arbitru?! Să fim serioși. Putem alege doar forma, aspectul, însă cauza a tot ceea ce se petrece este undeva în viitor, totuna cu scopul. Scopul declanșează evenimentele. Viitorul este cauza aspectului prezentului, trecutul oferind doar mijloacele necesare. Nu știu cum e cu reîncarnarea, eu am teoria mea, speculații sunt destule, e un subiect interesant doar ca exercițiu mental, oferă o oarecare comoditate intelectuală, un confort mental și cam atât. Mecanismul nu cred că este de domeniul înțelegerii logice, mai degrabă aș lua în considerare posibilitatea ”activării” unor ”diorame temporale”, pentru că, nu-i așa, toate se petrec simultan. Doar percepția noastră divide timpul. Nu cred în vaccin ca panaceu, mai degrabă îl consider o ”unealtă” care va fi activată nu știm cum, când și de cine. Omenirea, care la origini a fost o pepinieră de sclavi buni de muncă, probabil este pe cale de a redeveni ceea ce fost în proiectul inițial.