Proiectul Serpo – un contact extraterestru supersecret
Len Kasten este autorul cărţii "O Călătorie Secretă pe Planeta Serpo", o carte bazată pe evenimente factuale. Pe data de 16 iulie 1965, o navă masivă extraterestră din sistemul stelar Zeta Reticuli a aterizat pe un loc de testare din Nevada, la nord de Las Vegas. Acestă zonă este cunoscută sub numele de "Zona 51". Cu toate acestea, vizita lor nu a fost neașteptată.

Se pare că echipajul extraterestru a înmânat oficialilor americani o carte numită „Cartea Galbenă” care conţinea istoria completă a civilizaţiei umane, din trecut până în viitor.

Întâmplările din deceniile 50-60 din secolul trecut, clasificate mult peste indicativul „Top Secret”, au răsuflat în mare parte către cercurile jurnalistice de investigaţie tocmai datorită circumstanţelor foarte ciudate care s-au petrecut în intervalul respectiv.

Ceea ce v-am relatat în episodul anterior despre schimbul între guvernul american secret – nu cel oficial – şi extratereştrii din Zeta Reticuli, de pe planeta Serpo, ar putea fi considerat aşa… o mică fantezie de umplut pagini… Dar nu este deloc aşa şi în sprijinul acestei realităţi care a avut loc între 1952-1962 vine declaraţia unui hacker britanic celebru, Gary McKinnon supranumit „Solo”, probabil după numele personajului Han Solo din celebra serie „Războiul Stelelor” care era un pirat spaţial.

Acest McKinnon fiind un foarte bun hacker a spart serverele NASA, ale Pentagonului, ale Departamentului de Apărare american, ale Forţelor Aeriene SUA şi ale US Army, practic scormonind prin 97 de computere în căutare de tot felul de informaţii secrete. Astfel a dat şi peste fişierele ce conţineau informaţiile stocate despre proiectul super secret Serpo. Chiar dacă a fost descoperit şi s-a încercat la insistenţa americanilor extrădarea lui din Marea Britanie către Statele Unite, a ieşit un scandal uriaş susţinut de opinia publică din Marea Britanie, cu petiţii online pe internet astfel încât s-a renunţat la arestarea lui. Dar printre multe alte informaţii culese, el a dat şi peste proiectul Serpo, pe care l-a confirmat public.

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.

Următorul episod<< Proiectul Serpo – un contact extraterestru supersecret – IProiectul Serpo – un contact extraterestru supersecret – III >>

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?