Proiectul Serpo – un contact extraterestru supersecret
Len Kasten este autorul cărţii "O Călătorie Secretă pe Planeta Serpo", o carte bazată pe evenimente factuale. Pe data de 16 iulie 1965, o navă masivă extraterestră din sistemul stelar Zeta Reticuli a aterizat pe un loc de testare din Nevada, la nord de Las Vegas. Acestă zonă este cunoscută sub numele de "Zona 51". Cu toate acestea, vizita lor nu a fost neașteptată.

Vreme de 10 luni, cât a durat călătoria spre Serpo, astronauţii s-au confruntat cu un disconfort serios, care de altfel a şi fost consemnat de către comandantul expediţiei în jurnal.

Informaţiile gestionate de grupul Majestic 12 în privinţa Proiectului Serpo, au fost poate printre cele mai secretizate posibil din domeniul OZN. De ce? Pentru că au existat înregistrări şi consemnări încă de la începutul acestei stranii misiuni, redată artistic cel puţin ca acţiune iniţiată în filmul „Întâlnire de gradul trei” şi din acest punct de vedere, ceea ce s-a acumulat ca informaţie a conturat o altă lume, cea a planetei Serpo.

Această lume nici pe departe nu este atât de frumoasă ca a noastră şi probabil la acea vreme în anii 60, unii membrii ai grupului Majestic 12, chiar dacă erau conspiraţionişti ai ocultei, şi-au dat seama că totuşi era în joc un schimb între civilizaţii care putea avea un impact copleşitor asupra noastră, dat fiind faptul că Micii Cenuşii de pe Serpo deţineau tehnologia călătoriilor cosmice. Impactul putea fi de natură sociologică dar şi legat de ideea supravieţuirii civilizaţiie umane, în faţa unei posibile colonizări mascate din partea Micilor Cenuşii. Vedeţi cum s-a dezvoltat omenirea… chiar şi cu partea ei agresivă şi militarizată? Deţineam ca civilizaţie, după Cel De-Al Doilea Război Mondial avioane şi rachete cu care, într-o bună măsură, ne puteam confrunta cu alte civilizaţii din galaxie, chiar dacă şansele tehnologice nu erau egale.

Nu degeaba preşedintele Ronald Reagan prin anii 80 a decis derularea programului de apărare strategică „Războiul Stelelor”, în ideea de a fi pregătiţi oricând să dăm o ripostă clară oricărei civilizaţii din afara Pământului care ar fi intenţionat să ne colonizeze forţat, pentru că lumea lor era pe sfârşite. Deci acesta este un punct de vedere foarte important atunci când vorbim despre contactele cu alte civilizaţii din afara Pământului. Pentru că aşa cum suntem noi ca civilizaţie, atât de fragmentaţi ca sisteme sociale, totuşi avem una dintre cele mai frumoase planete din galaxie. Şi cu certitudine există civilizaţii precum cea de pe Serpo care ar vrea să plece de pe planeta lor muribundă, de care şi-au bătut joc, pentru a locui pe una ca a noastră.

Cei 12 astronauţi care au fost pregătiţi pentru expediţia către Serpo s-au îmbarcat pe nava trimisă de către cei de pe Serpo, împreună cu peste 4 tone de alimente şi provizii care să le ajungă pentru cei 10 ani de stat acolo. Vreme de 10 luni, cât a durat călătoria spre Serpo, astronauţii s-au confruntat cu un disconfort serios, care de altfel a şi fost consemnat de către comandantul expediţiei în jurnal: „Ne-am aşezat pe scaune şi peste noi şi scaune a fost pus un container transparent. Am fost izolaţi în această bulă sau sferă. Am putut să respirăm bine şi să vedem, dar ne-am simţit ameţiţi şi confuzi. Cred că am aţipit sau am leşinat.. (…). Cred că este o altă zi, dar ceasul spune că a trecut o oră de când ne-am aşezat.”

Este posibil ca serponienii să-i fi adaptat pe cei 12 astronauţi la o concentraţie mai mică de oxigen, aşa cum era probabil pe planeta lor, de aceea pământenii au resimţit starea de confuzie şi ameţeală, tipică de altfel atunci când nu ai suficient oxigen. Numai că unul dintre cei 12 a murit în drum spre Serpo, datorită unei embolii pulmonare. Deşi erau pe nava altei civilizaţii, conform obiceiurilor de pe Pământ astronauţilor li s-a permis să facă ritualul funerar corespunzător, dar după aceea serponienii au luat trupul astronautului decedat, de parcă le-ar fi aparţinut de drept.

Este foarte interesantă această chestiune, anume ca reprezentanţii altei civilizaţii să ia corpul unei fiinţe dintr-o altă lume, scopul fiind acela de culegere de material genetic uman pentru redresarea civilizaţiei de pe Serpo. Ce s-a mai întâmplat şi cum s-a derulat această supersecretă expediţie, aflaţi în numărul următor…

Următorul episod<< Proiectul Serpo – un contact extraterestru supersecret – IIProiectul Serpo – un contact extraterestru supersecret – IV >>

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?